Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

vendég_Zsoltti_*

vendég_Zsoltti_*
  • vendég
Hi All,

Van egy Axel platinum Air 80mm-es lockoutos telóm.

Semmi infó róla az answer oldalán, évjáratot sem tudom, 05-06-os lehet.

Van tippetek merre keresgéljek?

Ismeri vmelyikõtök ezt a telót?

thx mindenki aki válaszol.

Z

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
okés, köszi, akkor még ez se kopott be teljesen, a tisztitást/újrakenést meg valamikor a héten megcsinálom, prep-m szerencsére van is itthon!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
lcs te szakértõ vagy:
spv-tlenitéshez neki merjek állni, vagy ne? sok minden kell hozzá, vagy skf boltban beszerezhetõ (pár tömitõgyûrû és kész)?
semi bath-ba kell zsir? csak a szimmeringhez, vagy oda sem?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

.....egyik oldalon mintha nem lenne semmi kenõolaj, ezért kérdeztem:)

manitoukat mindenképpen átkenéssel kell kezdeni - a szutyok gyári taknyot ki kell szedni maradék nélkül és prepm-et a helyére - úgy, ahogy írtad.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
minute-om nagyjából 50km után, haver black-je ~100km után kopott be.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
nincs vele bajom egyelõre, talán annyi hogy túl lineáris a mozgása, nameg még picit darabosan mozog. boxxi meg nem kõ merevbe:) egyik oldalon mintha nem lenne semmi kenõolaj, ezért kérdeztem:)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
off:

Viktorom, neked semmi sem elég jó? Boxxer kék néked, az talán puha. :D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Amit kérdezek sztem típustól független, de aki újonnan vett manitou telót, annak kb mennyi idõ alatt kopott be? oké manualban 20 óra de az nem sokat mond:)
Ja, Semi-Bath akkor hogy is müxik? Felsõ perselyre kenjek zsírt(keverjem pici olajjal?), meg max szimering belsejére picit, az alsót meg majd keni a 16ml olaj igaz? ez most stance-re vonatkozik

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
-jók
-és bõvebben?
-nem jók

:rolleyes:

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
syasztok.Nektek mi a méleményetek a Manitou teleszkópokról?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Vki tudna nekem segíteni Six-tuning-ban? :D

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
A dirt/streetet biztosan jól bírja, hiszen arra a felhasználásra van kitalálva.

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
üdv

szeretnék venni egy gold label 1 es teleszkópot

szerintetek jól bírja a dirtet/streetet esetleg lightes freeridot?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
70 kilóhoz tökéletes az axel is. pláne úgy éri meg, hogy ez a legfullosabb, a Super - eredetileg 70-ért adták.
A 302-es Tora annyival tud kevesebbet, hogy nem lockolható, viszont egy tizessel drágább, de könnyebb

Karc2

Karc2

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
70 kiló vagyok kb. Köszönöm a segítséget mindenkinek.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Nem igazán vagyok otthon a témában, tehát egy kis segítséget kérnék. A következõ villáról kéne nekem vélemény: http://ebike.hu/term...mplavallas/1401

Akár privát üzenet formájában is jöhet. Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!

www.galaxybike.hu - itt ez a villa csak 29.900.-

én ugyanezt kérdeztem, és nekem is aszonták, hogy ha nehezebb vagyok és tárcsával használnám akkor egyértelmûen Tora. De ha nem akkor nem.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
végül is csak 300 grammal nehezebb...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
annyiért inkább ez:
http://ebike.hu/term...mplavallas/2651
fõleg ha tárcsával is használnád.

Karc2

Karc2

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Nem igazán vagyok otthon a témában, tehát egy kis segítséget kérnék. A következõ villáról kéne nekem vélemény: http://ebike.hu/term...mplavallas/1401

Akár privát üzenet formájában is jöhet. Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Na végül mégis lecseréltem..
Kipróbálni még nem tudtam mert nincs rózsa a villanyakban... De beraktam h megnézzem milyen és azt kell hogy mondjam nem bántam meg..Ugye nincs bejáratva se még, de már könnyebben megindul és finomabban mozog mint dropoff..Igaz hogy semmi se állitható rajta de ez nem zavar annyira, ahogy észrevettem olyan 7-8 centiig puha és utána hirtelen felkeményedik, na bõvebb tapasztalatok délután:) Ja még valami, nagyon szép lett ezekkel a króm becsúszókkal:)
Feltöltött kép