nekem igazából az a 3 fekete felkiálltójeles szakasz tetszik... ;D kisámoltam, és ha helyes a számításom ott egy 14-15%os lejtmenet lesz... körönként... 10km-en keresztül átlag 12%... ahhhhhh... könnybe lábadtak a szemeim... 8)
még nem fordítottam le a talaj jelöléseket, de a helyismeret alapján beazonosított útvonal kb úgy fest, hogy fenyõtûs meseszép döngölt, iszonyat karbantartott, széles (1-1,5m) ösvény, köves-kõlapos földút éles-hajtûszerû kanyarokkal, és beton utak, amik szintén jól karbantartottak...
Szeretnék érdeklõdni hogy ki mit tud, mennyire lesz köves a pálya? Mert a Mátra Maraton helyett könynen lehet hogy ezt választom (mivel sajna merevillával fogok indulni 95% eséllyel, az meg a Mátra kövein nem túl elõnyös)
Lehet, hogy mi is kinézünk legalább ketten és bõvítjük a Magyar gárdát.
Sok jót hallottam a Szlovák paradicsomról ( nem az ehetõ ketchup alapanyag) de még nem voltam ott.
Nagy elõvárakozással megyünk ki és tapasztalni más ország maratonját.
Persze másnap jövünk haza a Mátra Marcira.
Beazonosítás végett a cikkíró "balázs" lennék. Az új fonal lényege, hogy a BikeMag a Visegrádi Négyek mintájára létrehozott Közép-Európa maraton bajnokságok médiatámogatója, így lehetõségem nyílt a júliusi számban beharangozott Tátra körüli országúti maratont végighajtani. Hihetetlenül jó volt a szervezés, és arra buzdítanálak Titeket, hogy tegyétek próbára magatokat a Szlovák Paradicsomban szept. 4-én megrendezendõ Apache montis maratonon. Az új számban megtaláljátok az egyoldalas hirdetést. Állítólag még az elõzõnél is nagyobb volumenû rendezvény lesz, teljes útlezárásokkal, festõi vidéken, szûz terepen. Lehetne szervezni csoportos utazást, mivel mégiscsak országunk nagyságához arányosan lenne célszerû képviseltetni magunkat. (A Tátrában mindössze egy kisdobos rajnyi magyar vállalkozó volt...)