Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Slovenski Raj Maraton 2004. szept. 04.
Started by
Paraferee
, 2004. August 06. 11:50
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 27. - 13:35

Nevezés:
SPORT SERVICE, Franti¹ek Pitko, Popradské nábre¾ie 45/25, 058 01 Poprad., A kezelési költség 100,- MIVEL TÖBBEN IS JELEZTÉTEK, HOGY 100SK FIZETÉSÉVEL GONDOK VANNAK A BANKBA ÍGYHÁT A MAGYARORSZÁGI VERSENYZÕK SZÁMÁRA ENGEDÉLYEZZÜK A HELYSINI FIZETÉST!
SPORT SERVICE, Franti¹ek Pitko, Popradské nábre¾ie 45/25, 058 01 Poprad., A kezelési költség 100,- MIVEL TÖBBEN IS JELEZTÉTEK, HOGY 100SK FIZETÉSÉVEL GONDOK VANNAK A BANKBA ÍGYHÁT A MAGYARORSZÁGI VERSENYZÕK SZÁMÁRA ENGEDÉLYEZZÜK A HELYSINI FIZETÉST!
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 27. - 12:31

Para hogyan mentek le? Meg mibõl van meg úgy átlagban a benzinköltség? Hány kilcsi is?
Valahova már nagyon mennénk tandemmel is, szal... nem tudom, hogy Bükk marci, Mátra marci, BEAC maxi, szlovipari hmm.
Valahova már nagyon mennénk tandemmel is, szal... nem tudom, hogy Bükk marci, Mátra marci, BEAC maxi, szlovipari hmm.
Posted 2005. July 27. - 07:53

Posted 2005. July 27. - 06:30

mellon:
bajnoki 98km.
szvsz, nem olyan gáz az...
bár, most kissé módosult a pálya-átcsapatják a népet a hernádon is- de akkor se teljesíthetetlen a 98km. Esélyed, arra hogy beleszólsz a nagyfiúk dolgába, szerintem úgy is nulla...tavaly 3:30 körül nyert polákpável a 98-on.. de 6:04-el 33.ként mint mindig, én is a futottak még kategóriát erõsítettem...
http://img.tar.hu/ju...g/6117704.jpg#3
sajna, még most se tudom, mivel érek ki, lehet autó suxx...Viszont ma megy nevezés, L.
Ha vonat marad-henger- akkor ugy néz ki, nõmmel pénteken megyünk rozsnyóig, onnan meg felcsapatunk, kicsinység... :-K Indulás Putnokról-mutter látogatás- s annyi. De vonattal pöpecen ki lehet menni, csak az nekünk hosszabb-keleti-miskolc-hrenádnémeti-kassa-igló...
mindegy no, MEGYÜNK FEHÉRNÉPPEL JEEEEE!
bajnoki 98km.
szvsz, nem olyan gáz az...
bár, most kissé módosult a pálya-átcsapatják a népet a hernádon is- de akkor se teljesíthetetlen a 98km. Esélyed, arra hogy beleszólsz a nagyfiúk dolgába, szerintem úgy is nulla...tavaly 3:30 körül nyert polákpável a 98-on.. de 6:04-el 33.ként mint mindig, én is a futottak még kategóriát erõsítettem...
http://img.tar.hu/ju...g/6117704.jpg#3
sajna, még most se tudom, mivel érek ki, lehet autó suxx...Viszont ma megy nevezés, L.
Ha vonat marad-henger- akkor ugy néz ki, nõmmel pénteken megyünk rozsnyóig, onnan meg felcsapatunk, kicsinység... :-K Indulás Putnokról-mutter látogatás- s annyi. De vonattal pöpecen ki lehet menni, csak az nekünk hosszabb-keleti-miskolc-hrenádnémeti-kassa-igló...
mindegy no, MEGYÜNK FEHÉRNÉPPEL JEEEEE!
Posted 2005. July 25. - 18:16

Gabi, ha ez igaz, és másnap elvisznek (mások) Egerbe, akkor lehet, mégis megyek!
Utazás ügyében egyeztessünk! Eddig a vonatra szavazok.
Utazás ügyében egyeztessünk! Eddig a vonatra szavazok.
Posted 2005. July 25. - 17:24

Na gyerekek, éppen akartam mondani, hogy utalást elvállalom közösbe, de közben látom, hogy külföldiek helyszinen is fizethetnek.
Viszont bajban vagyok a kategóriákkal, mert nem látok 65kmes távot magamnak.
vagy X hobbi és 30km, vagy bajnoki 98 km.
Ti hogy látjátok ezt??? :confused: :scratchhe
Viszont bajban vagyok a kategóriákkal, mert nem látok 65kmes távot magamnak.
vagy X hobbi és 30km, vagy bajnoki 98 km.
Ti hogy látjátok ezt??? :confused: :scratchhe
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Posted 2005. July 12. - 21:04

"...Lehetõség nyílik INGYENESEN szálásolni katonai sátrakban
Helyfoglalás a köv e-mailen: eubike@eubike.sk..."
no egy szlovák/magyar "vitassuk meg trianont hullakészen" party katonai sátorban Tatran sörrel? :-))))
Csak erõs alkatú, gyors mozgású fazonoknak!! ;-)
Helyfoglalás a köv e-mailen: eubike@eubike.sk..."
no egy szlovák/magyar "vitassuk meg trianont hullakészen" party katonai sátorban Tatran sörrel? :-))))
Csak erõs alkatú, gyors mozgású fazonoknak!! ;-)
Posted 2005. July 08. - 18:27

még nemtom, hogy lesz menet, lehet,elõtte keróval, csak, hogy bemelegedjünk.
Zsét még nem utaltam, de jelentkeztem a honlapon.
Zsét még nem utaltam, de jelentkeztem a honlapon.
Posted 2005. July 07. - 11:48

kedves hölgyek és urak, azt szeretném kérdezni, hogy lesz csoportos utazás?
gabi, te hogy is mész? (arra emlékszem, hogy már háromszor mondtad... :-P)
a pénzutalással kapcsolatban van összebeszélés?
gabi, te hogy is mész? (arra emlékszem, hogy már háromszor mondtad... :-P)
a pénzutalással kapcsolatban van összebeszélés?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. July 07. - 00:26

HI !
A versenyzõktõl kérdem, ki megy autóval, pénteken, akihez csatlakozhatnék?
Kis helyen elférek.
A versenyzõktõl kérdem, ki megy autóval, pénteken, akihez csatlakozhatnék?
Kis helyen elférek.

Posted 2005. July 02. - 02:14

Helyszín: Szlovák paradicsom (Slovenský raj - Podlesok)
Idõpont: 2005.08.13. szombat
Nevezés: SPORT SERVICE, Franti¹ek Pitko, Popradské nábre¾ie 45/25, 058 01 Poprad., A kezelési költséget 100,- Sk postai utalványon vagya következõ bank számlára 70846-562/0200 SWIFT SUBASKBX .
Megkülömböztetõként születési dátumodat ad meg.
Rajtdíj: Elsõ kerákpármaraton Európában ahol nem kell rajtdíjjat fizetned, ha bejelentkezel és elküldöd a kezelési költséget 2005.08.03.-ig Ezen idõpont után a rajtdíj 500,- Sk.
A kezelési költség a felelötlen nevezések érdekében szolgál.V Célbaérkezés után udíttõ meleg étel és afterpárti vár majd.
Regisztráció: Podlesok kemp-péntek 2005.08.12.12.00-tól 22.00-ig
szombat 2005.08.13 07.00-tól 09.00-ig
Kategóriák: A 16-tól -17-éves korig 65 km, B 18-tól - 23-éves korig 98 km, C 24-tõl - 39-éves korig 98 km, D 40-tõl - 49-éves korig 65 km,E 50 év feletti 65 km, ® -nõk 18 éves kor felett 65 km
Nembajnoki
verseny: férfiak X 30 km
nõk Y 30 km
Rajt 2005.08.13 szombat
Verseny utak: Erdei, határi és aszfalt utak gyalogos járdák
no, elvtársak. "kerákpártúrisztika" dva, dobre ugyivigyel
pénteken délután 3tól 3km idõmérõ edzés, fõdij sültmalac :-)))
Komoly a csávó, dzsörzémezbe' nemtúl menõ dí'or szettel. piha.
ratsztájler :-))
http://www.eubike.sk/portal/hu/
Idõpont: 2005.08.13. szombat
Nevezés: SPORT SERVICE, Franti¹ek Pitko, Popradské nábre¾ie 45/25, 058 01 Poprad., A kezelési költséget 100,- Sk postai utalványon vagya következõ bank számlára 70846-562/0200 SWIFT SUBASKBX .
Megkülömböztetõként születési dátumodat ad meg.
Rajtdíj: Elsõ kerákpármaraton Európában ahol nem kell rajtdíjjat fizetned, ha bejelentkezel és elküldöd a kezelési költséget 2005.08.03.-ig Ezen idõpont után a rajtdíj 500,- Sk.
A kezelési költség a felelötlen nevezések érdekében szolgál.V Célbaérkezés után udíttõ meleg étel és afterpárti vár majd.
Regisztráció: Podlesok kemp-péntek 2005.08.12.12.00-tól 22.00-ig
szombat 2005.08.13 07.00-tól 09.00-ig
Kategóriák: A 16-tól -17-éves korig 65 km, B 18-tól - 23-éves korig 98 km, C 24-tõl - 39-éves korig 98 km, D 40-tõl - 49-éves korig 65 km,E 50 év feletti 65 km, ® -nõk 18 éves kor felett 65 km
Nembajnoki
verseny: férfiak X 30 km
nõk Y 30 km
Rajt 2005.08.13 szombat
Verseny utak: Erdei, határi és aszfalt utak gyalogos járdák
no, elvtársak. "kerákpártúrisztika" dva, dobre ugyivigyel
pénteken délután 3tól 3km idõmérõ edzés, fõdij sültmalac :-)))
Komoly a csávó, dzsörzémezbe' nemtúl menõ dí'or szettel. piha.
ratsztájler :-))
http://www.eubike.sk/portal/hu/
Posted 2005. June 17. - 10:29

-Henger-: Félreértettél...
Nem a 650 Ft-ot sokallom, sõt. Azért írtam csak, hogy nehogy páran beleessenek abba a hibába, hogy elmennek minden nélkül, merthogy ingyenes, és nem regisztrálták be magukat elõre. 
Átutalós mókában én is benne vagyok. Szóljatok ha van valami infó róla!

Átutalós mókában én is benne vagyok. Szóljatok ha van valami infó róla!
Posted 2005. June 16. - 22:01

2004ben sajna nem jött össze, de majd IDÉN. Igen, mi is ott, remélhetõleg. 
(megjegyzem, múlt évben én azért nem mentem, mert be voltam sz@rva azoktól a fahidaktól, hogy ott át kell tekerni (nem vagyok egy trialtálentum) - erre most látom, hogy tolni/vinni is lehet...)

(megjegyzem, múlt évben én azért nem mentem, mert be voltam sz@rva azoktól a fahidaktól, hogy ott át kell tekerni (nem vagyok egy trialtálentum) - erre most látom, hogy tolni/vinni is lehet...)
Posted 2005. June 16. - 20:21

i will be there too... azaz maybe. nagyon tetszik az ötlet, szép helyen, élménydús túra (nem összehasonlítható a bükk marcival szerintem). de olyan messzi dátum, hogy addig még bármi közbejöhet (pl világbéke... ja az nem, világvégét akartam írni).
no még valami: kategóriák. ha én ~20 éves vagyok, akkor hogy biciklizhetek 60 km-t? (bajnokiban ez a kategória 98at megy, nem bajnokiban pedig 30at).
no még valami: kategóriák. ha én ~20 éves vagyok, akkor hogy biciklizhetek 60 km-t? (bajnokiban ez a kategória 98at megy, nem bajnokiban pedig 30at).
Posted 2005. June 16. - 20:09

Posted 2005. June 16. - 18:49

Gyalogkakukk,
természetesen láttam/tuk ezt a pézt, de 100SK=650Ft.
Magyar maratonon elõenevezéssel, fél évvel elõtte 3000.
Szal számomra eldöntött kérdés. Bükk Marcit talán edzésnek lenyomom, de a sok kõ visszatart. A 24h a fõ szám.
Az átutalást sztem megoldhatjuk, hogy egyszerre küldjük el, elõtte egyeztetve a szervezõkkel.
Atec, nem UCI pálya? Mekkora gáz! Pl. Sopron sem volt UCI homológ, mégis Magyar Kupa futam volt.
Én azért megyek versenyre, mert jó a pálya, szeretem magam próbára tenni, az UCI ranglista engem nem érint.
Balage, írj a szervezõknek, hátha nyitnak neked külön kategóriát.
De sztem, ha tudsz 65 km-t bicikizni, a 98 is menni fog. Vállald be!
Savanyugabi: nem tudod, menni szint volt tavaly? Merre szálltatok meg?
természetesen láttam/tuk ezt a pézt, de 100SK=650Ft.
Magyar maratonon elõenevezéssel, fél évvel elõtte 3000.
Szal számomra eldöntött kérdés. Bükk Marcit talán edzésnek lenyomom, de a sok kõ visszatart. A 24h a fõ szám.
Az átutalást sztem megoldhatjuk, hogy egyszerre küldjük el, elõtte egyeztetve a szervezõkkel.
Atec, nem UCI pálya? Mekkora gáz! Pl. Sopron sem volt UCI homológ, mégis Magyar Kupa futam volt.
Én azért megyek versenyre, mert jó a pálya, szeretem magam próbára tenni, az UCI ranglista engem nem érint.
Balage, írj a szervezõknek, hátha nyitnak neked külön kategóriát.

Savanyugabi: nem tudod, menni szint volt tavaly? Merre szálltatok meg?
Posted 2005. June 16. - 18:36

igaz nincs nevezési díj, de aug.3-ig be kell fizetni egy ún. regisztrációs díjat, ami 100 Sk. A gond inkább az átutalással lehet, mert ezt egy szlovák bankszla-ra kell utalni, ami szintén nincs ingyen. Nem rontani akarom a hangulatot (sztem én is megyek), csak erre figyeljetek oda! 
és ha valaki nem tudná, ez egy Extra speciál kerékpármaraton

és ha valaki nem tudná, ez egy Extra speciál kerékpármaraton

Posted 2005. June 16. - 17:38

Az UCI szabályzatban az van, hogy a pályának végig tekerhetõnek kell lennie.
A láncos kapaszkodó és a létra ebbe mióta tartozik bele??? Lehet, hogy rosszul gondolom de szerintem ennek a versenynek a marketingje a legjobb.
na, hát akkor ez nem egy uci verseny.
ha ucsi, akkor menj a bükkre!
szerintem.
Posted 2005. June 16. - 17:27

Az UCI szabályzatban az van, hogy a pályának végig tekerhetõnek kell lennie.
A láncos kapaszkodó és a létra ebbe mióta tartozik bele??? Lehet, hogy rosszul gondolom de szerintem ennek a versenynek a marketingje a legjobb.