Jelentkezz be Regisztrálj

Ketten egy bringán - tandemekrõl mindent
Posted 2005. July 06. - 14:10

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 06. - 13:53

5600 HUF.
Khmm. Ezüstacél, vörös izzásig kellene hevíteni, majd sárga színig hûteni vízben.
Még nem tudom, hogy ez mit, és milyen hõfokokat jelent, de legalább edzhetõ anyagból lett.
Ha valaki tud segíteni, írjon!!!
Egyébként igen erõs érzésem van, hogy lehúztak. :-(
Kala bácsi, biztos, hogy ilyen drága?
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 15:52

Ettõl még persze terheli.
Posted 2005. July 04. - 15:40

Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá! Az esztergályost felhívtam. Nincs kész és nem is lesz kész ma sem. Sõt holnap se menjek érte, mert nem szereti ha úgy mennek, hogy nincs biztosan kész. Egyébként most dolgozik rajta egy szaki, kiadta feladatul. Majd telefonáljak.
Ffffffffffffffffff. Szerda csüt megint esõs idõ. És még õ dolgozik órabérben.
:mad: :zygi:
Tyû,ez az a hely,amit én ajánlottam?Mert akkor bocska... :-/ Idáig 3 alkalommal dolgoztattam ott,de akkor gyorsak voltak,igaz,1szerû nagyszerû dolgokat kértem tõlük...
Én inkább a fejcsapi miatt paráznék...Mert fõként a nagyon lapos szög + az erõs,a villát bólogatásra kényszerítõ fék + a gigantik erõkar + nagy terhelés miatt elkezd lassan szétverõdni a váz,annyira,h a végén kihullik belõle a csapágy...De ne legyen igazam!!!
A sajátomon 4 hónap után már észre le7ett venni erre utaló jeleket...Jobb lenne az a módi,h hagyományos olcsó csapágy,ami elöbb hal meg,mintsem a váz kinyúlna...De még akkor is yobb,mert akkor max le7 betétezni...
Posted 2005. July 04. - 15:29

vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 15:26

Ffffffffffffffffff. Szerda csüt megint esõs idõ. És még õ dolgozik órabérben.
:mad: :zygi:
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 14:45

vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 14:21

Alacsonyra ültetve viszont nagyon gyors és ideges az irányítása, így amíg nem szokom meg teljesen, addig magason leszünk.
A tárcsa miatt nem aggódok, mert a hátsó fék is bivalyul fog ahhoz képest, hogy hátsó. Hát igen - tandem. Kiegyenlítettebbek a fékerõviszonyok, amennyire eddig láttam, meg nem vagyok az fajta bringás, aki minden megállásnál blokkolni akarná a kerekeket. Autóban pl. mellettem lehet kávézni, sminket készíteni, aludni...
Szerintem életemben nem ejtettem magamon annyi sebet, mint te a tandemszerelés közben. Pedig sikerült párszor...
A snitcer nem tandem related, de egyébként lehet, hogy igazad van. Mostanában nagyon kétbalkezes vagyok. Már amíg megvannak. :-)
Posted 2005. July 04. - 14:03

Amúgy mit gondolsz, nem fogja a hosszú teló és a nagy tárcsafék jól leszaggatni a fejcsövet a vázról? Én egy cseppet félek tõle. Sõt, nem is egy cseppet, hanem inkább nagyon. Mert akkor aztán lehet menni Silvesán Máriuszhoz, hogy hegesszen másik fejcsövet a gépre és akkor már erõsítse is körbe jól, nehogy megint baj legyen. Csak hát az meg gondolom nem kevés pénzmag lenne.
De ha egyszer erre sor kerül, olyan hagyományos fejcsapágyasra csináltatom, hogy csak na! Soha többé integrált!
--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 13:52

Posted 2005. July 04. - 13:27

vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 13:24

Posted 2005. July 04. - 13:10

--Trifo
Posted 2005. July 04. - 13:06

rég néztem akkor sárvédõt:)
nálam ez nem volt alapkiszerelés,úgyhogy ment rá a kóláspalack
Posted 2005. July 04. - 12:58

Posted 2005. July 04. - 12:41

--Trifo
Posted 2005. July 04. - 12:24

Van viszont az,h pálcás modell (magában is egész pöpec) és arra rögzítesz még 1 kis lapocskát/fóliát h földig lógjon (azért nem hosszabbak gyárilag mert pl. elsõ keréknél belerúgnál néha,neadjisten L is esnél és akkor elõvehetnék a gyártót - így házilag kell rá applikálni toldást)
Posted 2005. July 04. - 12:14

--Trifo
--Trifo
vendég_Charon_*
Posted 2005. July 04. - 12:00

Ha találsz képet-linket a sárvédõkhöz plíz.
Mennyire védnek mondjuk Pesti aszfaltbizonylatban? Terepen nem zavar a mocsok, de kulturhált közlekedés néha nem árt ha esik az esõ. Márpedig arra nagy az esély mostanában.
Posted 2005. July 04. - 11:57

--Trifo