szóval tényleg szezon van. vigyázzatok!
És a turista ösvényeken kék sárga stb . yelzés talán-talán biztonságosabb..
Dori Te merre voltál tegnap, ahol elkaptak?
OFF: Ha tényleg meg akarod mászni a Damavandot, szóljál van egy nagyon jó térképem hozzá, sehol nem lehet kapni, csak a hegy lábánál egy helyen; de azt is ki kell érdemelni.
Tehát: szalaggal, egyébbel lezárni az utakat, ösvényeket, vagy táblával adni tudtára az arra járóknak.
vendég_pier_*
Nem is olyan könnyû megkülönböztetni õket, fõleg ha be van b@szva az ember. Ez az igazán veszélyes a vadászokban, nagyrészük egyébként is tahó, nagy vadászatokon pedig gyakran becefréznek... :mad:A kedvencem az, amikor sokan azzal jönnek, hogy "áá mi csak az öregeket és betegeket öljük meg."
Kicsit elgondolkodtató: fasza csávó az a vadász ha meg tud különböztetni egy vemhes szarvastehenet egy nem vemhestõl, de egy embert nem tud megkülönböztetni egy vaddisznótól (mondjuk néha én sem)
Közben utánanéztem, mai napság, hivatalosan lehet vaddisznóra, õzbakra és félvad-kacsára vadászni. Nagymamára, Piroskára, turistára, montisra nem. Máskülönben tényleg félelmetes, hogy egyesek vadászpuskával a kezükben flangálnak az erdõben és illegálba lövöldöznek... :mad:
vendég_pier_*
Stiggs: A Nagyszénást olvasva nekem is ez jutott eszembe. Meg az, ha jól tudom Magyarországon itt kaptak el elõször motorozókat összehangolt akció keretében. De ide gyaloglábon sem léphetsz be, csak engedély birtokában!