Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SPD cipõ

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
2429 hozzászólás a témában

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

A köv. cipö érdekelne: SH-MT51.
Ez mennyire zárt a felsö részén, mennyire fúj be a szél rajta?
Könnyü téli cipönek szánom. Életképes az elgondolás
vagy mást kellene keresnem?
Potyára nem szeretném megrendelni!

Üdv

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
valaki hasznalta mar kozuletek ezt a cipot? mennyire tartja melegen a labat, mennyire eso/szelallo? egyszerubb lenne egy ilyet venni jo vastag zoknival, mint cipo/kamasli/ketzokni/megakisfaszomtudjameghogyminem kombinaciot felkuzdeni - ja igen, az ara viszont kicsit huzos, csak hogy semmi se legyen olyan egyszeru.

http://ebike.hu/termekek/cipo/mtb/2705

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
http://ebike.hu/termekek/cipo/mtb/5890
Ismeri valaki ezt a cipöt?
Valami hátrány esetleg?

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sziasztok!
A Chain MTB fun SPD cipõ?
http://ebike.hu/termekek/cipo/mtb/3311

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
De bizony az enyém lessz:D Már alig várom a régi totál szita:) Mégegyszer kösz a segitséget
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Azt elgépeltem:)
Van az M072-es a cc cipõ, és az MT70-es túracipõ.
Csak nem te rendelted meg a 072-est? Mert ma hívtak:)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
köszi újfent az infókat ezekszerint shimano kamáslirol le kell sajna mondanom:C és mostmár értem mért nem találtam sehol mt-072-es cipellöt:D de ha ilyen nem létezik akkor mien van nálatok most raktáron? mivel ezt te irtad még tegnap nekem de gondolom csak elgépelés és akkor elvileg vagy m-072 vagy aminek nem örülnék mt-70 mert az tényleg nem túl szép darabb:(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

köszi az infót végulis a mt-072-est nézegettem anno azóta csak a 075 jöt a képbe ami még szimpi na majd kitalálom mi legyen:)
ja és ugyan van megfelelöbb topic is de azért van köze a cipökhöz:D vajon 50-es csukához létezik kamásli? sh-nak elméletileg van egy 47-49-es méretezésü darabja bbb-nek meg 49-es csak nem tom nyulnak-e még pár centit

A kamásli kérdés nehéz, mert a Shimano kamásliknál minimum 1, de a neoprene-nél 2 mérettel nagyobbat kell venni, hogy ne 3 ember kelljen a felvételhez. Szal Shi-bõl nem fogsz erre való méretet találni. Nem tom BBB-Northvawe gyárt e ekkorát. A két cipõ között az a különbség, hogy olyan, hogy SHMT072 olyan nem létezik. Az MT70-es sztem az egyik leggagyibban kinézõ SHI cipõ, bár Rob-nak teccik:D Az igazi különbség, hogy az M7-es kategória, az már hobby verseny cipõ, merev talppal, még az MT70-es kényelmes akár sétálásra is alkalmas, vibram talpas SPD túracipõ.
Üdv:Thy

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás
shimanónak egyszerûen eggyel el van tolva a méretezése.. nekem is nagyobb kellett, de ez az a méret volt, ami épp passzolt a lábamra.

a stoplival én is sokat b*szódtam, akkor lett jó, mikor a csámpás lábaimhoz kicsit elforgattam õket :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ez igy olyan , mintha azt mondanád hazudok. Mondjuk, hogy szerinted nem igaz, sokak szerint meg de. Nem vitáznék ezen, csak ez a kijelentés zavart. Béke.

Unatkoztok?:)
A pontos megfogalmazás az, hogy nem feltétlenül kell eltérõ méret kerékpáros cipõ vásárlásakor.

Sandor

Sandor

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Ez nem igaz, nem kell mindig egyel nagyobb.

Ez igy olyan , mintha azt mondanád hazudok. Mondjuk, hogy szerinted nem igaz, sokak szerint meg de. Nem vitáznék ezen, csak ez a kijelentés zavart. Béke.
Minden forog....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
az mt széria ilyen túrázós kinézetû.
kamáslira:addig mosod a 49est amig ki nem nyúlik:D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
na még egy kérdés aztán remélem egy ideig nem zaklatok senkit;) mi a külömbség ha van a shimano sh m-072-es és az sh mt-072 között m-072-röl már találtam képet,leirást de mt-072-röl sehol semmit

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
köszi az infót végulis a mt-072-est nézegettem anno azóta csak a 075 jöt a képbe ami még szimpi na majd kitalálom mi legyen:)
ja és ugyan van megfelelöbb topic is de azért van köze a cipökhöz:D vajon 50-es csukához létezik kamásli? sh-nak elméletileg van egy 47-49-es méretezésü darabja bbb-nek meg 49-es csak nem tom nyulnak-e még pár centit

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem a bezárt szögre gondoltam. csak simán elõre-elõre hátra elhelyezésre
elõször úgy állítottam be mindkettõt ahogy említetted. aztán az egyik zsibbadt, így elkezdtem mm-enként elcsúsztatni. azóta jó.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

csúsztasd elõre vagy hátra a stoplit a cipõ talpán, amíg meg nem találod a megfelelõ pontot, ahol már nem lesz kényelmetlen ;)
nekem se szimmetrikus a két stopli a cipõ talpán.

A pedál tengelyének a talppárna alá kell esnie. A bezárt szög már egyéni ízlés...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

hali ! szal az a helyzet, hogy mindem tekerés alkalmável zsibbad a lában a 10 rugós Shimano cipõmben...mi lehet a baj???
talán nemkicsi, na jó egy picit , viszont ez korábban is jelentkezett..

ti milyet ajánlanátok?

csúsztasd elõre vagy hátra a stoplit a cipõ talpán, amíg meg nem találod a megfelelõ pontot, ahol már nem lesz kényelmetlen ;)
nekem se szimmetrikus a két stopli a cipõ talpán.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

valószinü hogy az egy mérettel nagyobb vagy sem egyéni izlés alkat dolga mindenesetre én 50-est rendelek az sh cipöböl mert az tuti jó lessz (már ha van a nagykerben) bár egy speci jobb lenne de abbol edig csak 48-hoz volt szerencsém ami kics és tutommal nem kapható nagyobb méretben:(

50-es méretben készleten csak SHMT072-es van, de bármelyikbõl lehet rendelni, és ha van a Stuttgarti raktárban, akkor 2 hét alatt itt van.
Üdv:Thy

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
valószinü hogy az egy mérettel nagyobb vagy sem egyéni izlés alkat dolga mindenesetre én 50-est rendelek az sh cipöböl mert az tuti jó lessz (már ha van a nagykerben) bár egy speci jobb lenne de abbol edig csak 48-hoz volt szerencsém ami kics és tutommal nem kapható nagyobb méretben:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez nem igaz, nem kell mindig egyel nagyobb.

A sebesség mindent megold.