stoplit ugye minden cipõhöz külön kell megvenni?
Én a pedálhoz kaptam.
mondjam, hogy én mit vennék? arra figyelj, hogy shimano-bol eggyel nagyobb kel, és specibõl sem árt legalább egy féllel nagyobbat nézni.
Ez mind tisztaa BG nem a szélesség miatt van, hanem hogy kiegyenesitse a talpad tekerés közben. amugy a speci csinál külön széles lábfejre cipõt majdnem az összes variációból.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Megmértem Neked ,vazze 9 cm (nem a farkam )mi számít keskeny lábfejnek? 10cm?:chin:
-=B.B.B.=-
mi számít keskeny lábfejnek? 10cm?:chin:Nálam még pluszban arra is kellett figyelnem, hogy keskeny a lábfejem... a Speci már ránézésre is keskenyebb mint az Sh M-080 és a Nike elõzõk voltak
Tehát nálam a BG tényleg ért vmit
-=B.B.B.=-
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
igenminden pedál(tehát SPD és taposó is) jobb illetve bal menetes?
Tehát a jobb oldalit jobbra a bal oldalit balra tekerem be a hajtókarba!?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
a gyöngyvászon részen szerintem átfúj a szél.Sziasztok!
A köv. cipö érdekelne: SH-MT51.
Ez mennyire zárt a felsö részén, mennyire fúj be a szél rajta?
Könnyü téli cipönek szánom. Életképes az elgondolás
vagy mást kellene keresnem?
Potyára nem szeretném megrendelni!
Üdv