Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Írta 2009. június 03. - 21:35
Mármint, ha most ilyen van
kicserélhetem ilyenre?
Írta 2009. június 02. - 19:27
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. május 31. - 21:33
Több ismerõs most vásárolna épp.
Írta 2009. május 31. - 21:32
szerintem ezt webshopja válogatja.Rob!
Az lenne a kérdésem, hogy ez az akció csak a boltban vásárolt termékekre vonatkozik, vagy esetleg a webshopokban rendeltekre is?
Vagy érdeklõdjek az boltokban?
Köszönöm a választ!
ha a webshophoz tartozó bolt a lánchálózat tagja, akkor szerintem biztosan, de inkább mindig a boltban érdeklõdj!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. május 31. - 21:30
Az lenne a kérdésem, hogy ez az akció csak a boltban vásárolt termékekre vonatkozik, vagy esetleg a webshopokban rendeltekre is?
Vagy érdeklõdjek az boltokban?
Köszönöm a választ!
szerk.: Köszönöm, akkor majd érdeklõdöm a boltokban
Írta 2009. május 31. - 21:23
plakátokat már vittem ki boltokba, szóval kellene lennie.Van errõl valami "hivatalos" weboldal vagy szóróanyag?
Írta 2009. május 31. - 21:19
Írta 2009. május 31. - 20:38
shm122-höz pdm540-et, shm086-hoz és 076-hoz pdm424-et, shmt41-hez és shmt32-höz pdm520 és shmt21-hez pdm505-öt.
tessék szétnézni jól
Írta 2009. május 30. - 20:29
Spd cipõt akarnék venni.
Nagyon sokat nem szeretnék rászánni mivel még ez lesz az elsõ
de valami gagyit se akarok venni, hogy elvegye a kedvem
a dolgtól.
Shimano/Northwave vonalon gondolkozm. Mtb felhasználásra. Tépõzárast.
Ezekbõl mely modellektõl kezdõdnek azok amik már
használhatóak, kényelmesek és nem mennnek szét nagyon rövid idõ alatt?
Egyetértek Bloke-al, nemrég léptem be az spd-sek táborába, két northwave cipõvel (kajman + mission), 2-3 szor próbáltam indulásnál és simán ment a belépés, a kilépés is könnyû de azt már többször kell gyakorolni, fõként felfelé. Mikor nehéz terepen mentem volt pár necces helyzet. Még sokszor visszateszem a sima pedált, mikor durvulni akarok, mert lefelé veszélyes lehet (szerintem).
Írta 2009. május 30. - 19:14
Írta 2009. május 30. - 18:03
Shimano SH-M076:
http://www.bringabut...s/239/?page=2
Shimano SH-M086:
http://www.bringabut...arlas/239/5838/
Shimano SH-M086BR:
http://www.bringabut...as/239/?page=2
Ebbe a kategóriába csat vagy tépõzár? Merthogy ugye a tépõzár egy cipésznél javíttatható ha már nem tapad rendesen de ha csat megadja magát akkor...
Írta 2009. május 29. - 22:02
http://www.bikefun.h.../296/cipok.html
Ár tekintetébe olyan 25ig.
Ami a kényelmet illeti tekerni kell semmi túra.
Keretes pedált meg nem igazán szeretnék.
Írta 2009. május 29. - 13:45
Ami a kényelmet illeti tekerni kell semmi túra.
Keretes pedált meg nem igazán szeretnék.
Írta 2009. május 29. - 13:18
Spd cipõt akarnék venni.
a dolgtól.
A nem sok az gondolom a 20e alatti kategória.
Kényelmes? Kerékpározni, vagy gyalogolni is?
Érdemes figyelembe venned, hogy milyen pedállal használod. (Elsõ SPD-nek nem hülyeség a keretesek közül válogatni, könnyebb "beletalálni". Ezeket simább talpú túracipõkkel érdemes használni, a CC kiképzésû talp elakad a keretben.) Egy Shimano katalógus ilyen szempontból jó segítség, elég cirkalmas részletességgel leírják, milyen felhasználásra szánják az adott modellt.
Ha a tépõzáras alatt a nem fûzõs, két vagy három tépõzáras sportos kinézetûeket érted, itt érdemes figyelembe venned, hogy a felsõ tépõzár csattal helyettesítése nem véletlen: vizesen a tépõzár nem nyerõ sajnos.
Baráti körbõl és saját tapasztalatból: a Shimano "belépõ" szinten igen jó ár-érték arányt mutat. Pl: fûzõs-felül tépõzáras modellek.
Írta 2009. május 29. - 12:52
Spd cipõt akarnék venni.
a dolgtól.
Én csak annyit fûznék hozzá, hogy inkább szánj rá többet és vegyél elsõre jót. Az elsõ cipõm egy nagyon alap Shimano volt, sokáig szenvedtem vele, aztán vettem egy Sidit, amit azóta is nagy örömmel használok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Shimano nem jó, a Sidi meg jó, hanem azt, hogy cipõre érdemes inkább többet költeni elsõre.
Írta 2009. május 29. - 12:40
a dolgtól.
Írta 2009. május 26. - 17:05
Felutaztam Bp.-re,voltam a Bringavilágban.Gondoltam elég nagy bolt,sok áruval,de nem volt.Hívtam másik kettõ boltot,de ott se volt.Most úgy néz ki,hogy a bringaboltos haverom tud egyet hozni.Ha a méret nem jó,ki tudja cserélni.Sajnos elég hülye lábam van.Amolyan 42-43-as.Kérek egy 44-est és ha nem jó,legfeljebb kitömöm újságpapírral.
Egyébként az eladó a jövõhéttõl valami olyan akcióról beszélt,hogy cipõ-pedál kombó akció
Írta 2009. május 25. - 21:01
Írta 2009. május 25. - 20:59
Írta 2009. május 25. - 20:53
Sziasztok!
Tudnátok mondani pár boltot,ahol nagy választékban van Shimano cipõ?Konkrétan pl SH-M086.Esetleg Northwave cipõk.
Az Intersport is árul Northwave cuccokat köztük cipõket is.