Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

SPD cipõ

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
2429 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ja
van, amelyik szélesebb fazonú
mindenképp próba
ezek a csájin, meg mittomén dájmond bekk /hervis/ dolgok túl drágák, ahhoz, hogy 2 hónapig hordd õket, s kuka..
ilyen célra má' akkor lankaszt...
nekem eddig bejövõs az adidasz moro, 21-2 körül volt.
bár, az elõzõre kecmecnélkül elcserélném

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nezz mas markat

ersek

ersek

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Sziasztok.
Segítsetek.
Egy ideje rajta vagyok a témán, hogy spd cipõ kellene már csak a boldogsághoz, de a gyalogos 46-os lábamra Shimano spd cipõbõl 48-as kell.
Ezzel még nem lenne gond de a 48-as keskeny, fél óra alatt elzsibbad benne a lábam.
Szélesebb meg persze nem jár a Magyar bringásnak.
Hát mi lesz most akkor velem?
Hátha valaki már járt ilyen cipõben, amilyenben én szeretnék.
Elõre is köszi.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Mi is a Specialized Tahot választottuk a barátnõmmel, és nem bántuk meg nagyon kényelmes és jó cipõ!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Van még valahol olyan olcsós Lancast valahol 44-es méretben, vagy már elfogyott?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
lancast cipõ menthetetlenül szétszakadt,úgy tûnik lesz egy kölcsön cipõm lor-tól, kéne nézni utánpótlást már,de ha lúd,már legyen alapon valami jófajtát.Eddig 4 félét néztem:
SIDI Blaze
Agu AQ 620
Chain Adventure
Rockrider (Decathlon)
a Chain a legolcsóbb,az Agu és a decathlonos egy árban van,a SIDI kicsit olcsóbb.Vélemények?1 nem is kicsi probléma van:csak a decathlonosat tudom felpróbálni,de még megkérdem a környék bicajboltjaiban.elég ha csak a talpbetét hosszát kérdezem meg,vagy még valamit figyelembe kellene venni?ha ismertek még valami ilyesmi fajta cipõt,szóljatok

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
volt nekem is occsonjo adidas meg shimano cipom is. nos egyik sem volt kenyelmes.

----

FÁJVÓ

----

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

lehet én látok rosszul, de ahol nézem, ott mindenhol 20-25 ezer forint ez a cipõ...a shimanok meg a merdiák meg olyan 10-12be vannak.

csak hasonlits össze egy ilesm shimanot vagy meredát egy taho-val. mindjárt nem lesz sok. amúgy tavaly 19,9 volt a listaára.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Igen, utóbbiak ára még emberibb :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Specialized Taho cipo baromi kenyelmes, emberi aron, csak ajanlani tudom.

lehet én látok rosszul, de ahol nézem, ott mindenhol 20-25 ezer forint ez a cipõ...a shimanok meg a merdiák meg olyan 10-12be vannak.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó kis mindenes cipõt? Fõleg a városban használnám. Nekem a shimano mt sorozatából szinte minden tetszik de leginkább az mt-30,31,40. Legalábbis képeken, ugyanis fogalmam sincs hol láthatom ezeket élõben. a webshopokban sehol sincs kiírva, hogy van raktáron. szóval hol keressek?

Specialized Taho cipo baromi kenyelmes, emberi aron, csak ajanlani tudom.

----

FÁJVÓ

----

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó kis mindenes cipõt? Fõleg a városban használnám. Nekem a shimano mt sorozatából szinte minden tetszik de leginkább az mt-30,31,40. Legalábbis képeken, ugyanis fogalmam sincs hol láthatom ezeket élõben. a webshopokban sehol sincs kiírva, hogy van raktáron. szóval hol keressek?

hali,

nekem egy shimano sh-m021 van rendszeresítve a northwave mellett, ezt abszolút ajánlom városba, ha még kapsz valahol. sétálni is lehet benne, bár a stopli azért kopog, de boltban pl. tök jól elvagyok vele.

az mt20-as hasonló, ismerõsnek van, azt is tudom ajánlani.

a meridának vannak még ilyen utcaibb cipõi (trekking expert - ezt is ajánlom, boltban nézve szimpatikus volt, de a 2009es trekking sport is jól néz ki, ha nem zavar a merida felirat), azok is ahogy nézem hasonlóak a shimanohoz. a chainnek is van valami mtb sport fun modellje, bár az már egy tépõzáras.

kalaius fórumtárs mintha mostanában szerzett volna be egy 661 utcai cipõt, bár az inkább ilyen deszkáscipõ kinézetû, de ha szereted az ilyen jellegû cipõket, akkor nála érdeklõdj.:)

meridát és shimanot a lánc hálózat, illetve bármelyik nagyobb bringaboltban biztosan tudsz rendelni, náluk érdeklõdj - próba nélkül elsõre cipõt szerintem ne vegyél, annyival úgyse olcsóbb, mint boltban, hogy megérje a kényelmetlenséget.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
kérdés megoldva :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
arcsiba no.1 az egyik megoldás a furo vagy ha szerencséd van nem nyalódot el anyira az imbusz és akkor beválik ami nekem is ráhelyezem a kulcsot a lehetö legpontósabban és kalapács segitségével megpróbálom beütni 10-böl kilencszer bejöt edig
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Psy

Psy

vendég

• fórumtag
  • 32 posts

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

ÜDV!

tudnátok mondani egy-két tippet, hogy az ötéves diadora cipõmbõl, a vele egyidõs stoplikat hogy tudom kivenni? ugy néz ki el van nyalva az imbuszcsavar feje... ki kéne cserélni, de ha nem tom akkor venni kell cípõt is, stoplit is újat.... bár már itt lenne az ideje, de még nem ma

thx!

Fúróval kifúrod a csavarokat. Csak vigyázz nehogy a cipõ legyenFeltöltött kép

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
senkinek semmi ötlete, vagy a húsvét miatt nem vagytok otthon? :) amúgy lehet marad a flex.....

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
ÜDV!

tudnátok mondani egy-két tippet, hogy az ötéves diadora cipõmbõl, a vele egyidõs stoplikat hogy tudom kivenni? ugy néz ki el van nyalva az imbuszcsavar feje... ki kéne cserélni, de ha nem tom akkor venni kell cípõt is, stoplit is újat.... bár már itt lenne az ideje, de még nem ma

thx!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Feltöltött kép
http://www.kepfeltoltes.hu

Na végre :)

Kell, kell :) Már Én is nézegetem jóideje. Remélem lesz 41-es :chin:

kalaius

kalaius