Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Posted 2010. August 28. - 12:21
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. August 28. - 09:28
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. August 28. - 08:12
A teli csukat netrol rendelnem, boltban eselyem sincs ebben a meretben felprobalni.
Koszi
Posted 2010. August 19. - 01:11
részemrõl az utolsó:Rob: Na jó azért nehogy azt mond nekem, hogy annyiért veszi a legtöbb kereskedõ azt a cipõt, amennyiért pl a neten árulják, más webshopok. Egy cipõn a bolt nem 2-3 ezer forintot nyer. Ennyire Én is otthon vagyok az üzletben. A vásárlót sem kell hülyének nézni és már megbocsáss, de az utóbbi pár boltban ahol akármilyen bringás cuccot vettem (nem csinálok negatív reklámot nekik, ezért nem említem konkrétan a nevüket) ezt a
"namost a szolgáltatást te elkéred ingyen (a felpróbálás is az!!) de úgy érzed, hogy ennek ellenére helyesen cselekedsz, mert nem lenne rá pénzed? ez milyen gondolatmenet?"
szolgáltatás részt ezt hagyjuk ki. A szolgáltatásba még sokszor az se tartozik bele, hogy köszönjenek, ha csak aki bemegy, az nem egy 'profi szerzõdéses', derogál a legtöbbnek, hogy a kisembereknek válaszoljanak, de sokaknak az is, hogy egyáltalán köszönjenek.
a 2-3 ezer nem az árrésre vonatkozott (br ez cipõfüggõ nyilván) hanem a felárra, amivel többe fáj élõben mint a weben. ez a "szolgáltatás rész"-nek az ára.
hogy aztán melyik boltban mit kapsz érte, az más kérdés. de én olyan helyre még próbálni sem járnék, ahol nem köszönnek... ettõl függetlenül az amit leírtam áll. a termék ára két részbõl tevõdik össze, és ti az egyiket ingyen akarjátok. bármit mondasz a kiskerekrõl, ezen a tényen az nem változtat.
és bár semmi közöd hozzá, nem, nem vagyok boltos vagy szerelõ.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. August 15. - 23:12
Posted 2010. August 15. - 23:07
Posted 2010. August 15. - 23:05
Tehát a jelszó SPD. Már értem, így tiszta. Köszönöm!SPD pedál kell hozzá, pl m520, m540.
Ez nagyon gagyi?
BBB BPD-21
http://www.pacificcy...LCHOICE-II.html
Tetszene ha lehetne használni sima cipõvel is ha épp úgy akarom.
Esetleg tipp valami hasonlóra ami két funkciós?
Posted 2010. August 15. - 23:04
Posted 2010. August 15. - 22:58
Egy ilyen cipõhöz, milyen pedál kell?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Shimano SH-M182 MTB cipõ
Gondolom itt sem mindegy, hogy adott cipõhöz milyen pedált veszek.
A cipõ-pedál párosításnak utána lehet olvasni valahol?
Üdv!
Posted 2010. August 14. - 19:27
Posted 2010. August 13. - 15:35
Teljesen merev a talpa (meg mindig ), a Sidi surranonal biztosan merevebb:)De merev volt-e a talpa?
Lehet nincs, de az teny hogy tartos darab volt, 4 evig kihuzta. Ez jelent valamit.
Posted 2010. August 13. - 15:31
De merev volt-e a talpa? Az a baj, hogy akkor nincs összehasonlítási alapod.Igazad van! En negy evig nyuztam ennek az elodjet, es meg mindig egyben van. Igaz elhasznalodott mar, de felre raktam az oszi saras idokre, oda meg mindig tokeletes. Hozzateszem az elso spd csukam volt, nem tudm hogy ez igy segitseg e neked
Nekem egyébként a comp verzió van Ez, csak a régebbi dizájn
Ez nagyon megtetszett
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. August 13. - 15:26
Örülnék, ha végre a cipõkrõl lenne szó, ez a téma vissza-visszatér több topikban is. Nem, nem vagyok moderátor.
S hogy témában is hosszászóljak. A Speci cipõk talpmerevségben a tapasztalatok szerint kb hol lehet a többihez képest?
Igazad van! En negy evig nyuztam ennek az elodjet, es meg mindig egyben van. Igaz elhasznalodott mar, de felre raktam az oszi saras idokre, oda meg mindig tokeletes. Hozzateszem az elso spd csukam volt, nem tudm hogy ez igy segitseg e neked
Posted 2010. August 13. - 15:23
mert megfáradtak abba, hogy mindeki csak egy k*rva kirakatnak nézi a boltot, ahol megnézheted elõben mielõtt a neten megrendeled....
Teljesen megertem az indokaidat Rob, de szerinted nem a boltnak kellene lepni ez ellen? Pl olyan aron arulja a csukat, hogy mar epp ne erje meg webshoppolni kulfoldrol? Ehez figyelni kellene az itthoni es kulfoldi akciokat es a szerint arazni a cuccokat. En 8.000-huf ot sporoltam igy, de ha csak 2000 lett volna a kulonbseg akkor MAR nem veszem meg kulfoldi webshopbol. Szerintem kereskedonek is uzlet 40 helyett 32-t keresni esetemben a 0-val szemben, nem? Lassuk be azert ez mar egy jelentosebb elteres.
Masreszt van itthon is olyan bolt akinek van webshopja is es az ottani termekek valamivel olcsobbak. Ez pl jo kedvcsinalo. Verhetetlen arai vannak szinte mindenben. Es az ellen sincs kifogasuk, hogy bemesz megnezed majd a bolt webshopjabol megveszed. Sporoltal par szaz akar ezer forintot is. Masik eset: otthagytam egy nagyobb osszeget egy uzletben, azota mindenbol 15% kedvezmenyem van. Esszeru tovabbra is ott vasarolnom nem? Ilyen trukkokkel lehet fellepni a webshopok ellen.
Velemenyem szerint valamennyire a kerskedokon mulik mikor fog mindenki boltban vasarolni es nem webshopban. Mit gondolsz?
Posted 2010. August 13. - 15:23
Volt anno topikja is
http://forum.bikemag...ac-halala-3800/
S hogy érdemben is hosszá szóljak. A Speci cipõk talpmerevségben a tapasztalatok szerint kb hol lehetnek a többihez képest?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. August 13. - 15:18
"namost a szolgáltatást te elkéred ingyen (a felpróbálás is az!!) de úgy érzed, hogy ennek ellenére helyesen cselekedsz, mert nem lenne rá pénzed? ez milyen gondolatmenet?"
szolgáltatás részt ezt hagyjuk ki. A szolgáltatásba még sokszor az se tartozik bele, hogy köszönjenek, ha csak aki bemegy, az nem egy 'profi szerzõdéses', derogál a legtöbbnek, hogy a kisembereknek válaszoljanak, de sokaknak az is, hogy egyáltalán köszönjenek.
Mondjuk ezért is szerettem a vidéki kicsi bringaboltokat, csak sajnos (megint anyagiak, gyûlölöm), nincs arra keretem, hogy kimenjek pestrõl ezekbe a cuccért.
Szintén robhoz a kérdés: te bringaboltos/szervízes vagy? Nem vagyok kíváncsi a kereskedelemben való kioktatásodra, hidd el foglalkoztam Én is vele, vannak belsõs ismerõseim, tudom, hogy nem az a 2-3ezer ft a nyereségük azon az 1-1 bringacipõn, vázon, váltón, akármin. Csak sokan kapzsik és pofátlanul túlárazzák, ha netán valami olyan alkatrészhez jutnak, amit más bringabolt nem tud beszerezni.
Posted 2010. August 13. - 14:14
tigger: nekem sem a webes rendeléssel magával van a bajom. az jó is lehet akár, a kereskedõnek is - a fizikai korlátai megszûnnek (értsd messzi távolban levõ vevõt is ki tud szolgálni, akár hajnalban is, nyitvatartási idõn kivül), és a vevõvel is effektiv keveset kell foglalkozni, ami nyilván megér neki bizonyos árrést. ezzel nincs semmi gond. ebben is egyet értünk szerintemnem is azzal van a gond hogy a neten veszi vki. azért van a webshop
csak akkor vállajuk be a rizikót hogy nem lesz jó elsõre, és vissz kell küldeni.
többiben egyet értek Robbal, csak nem ilyen finom jelzõkkel, mint amiket Õ használt
hanem ott a bibi, amit itt többen nem értenek meg, hogy valaminek az ára a kiskerben 2 részbõl tevõdik össze
- a fizikai részébõl
- a szolgáltatásból
namost a szolgáltatást te elkéred ingyen (a felpróbálás is az!!) de úgy érzed, hogy ennek ellenére helyesen cselekedsz, mert nem lenne rá pénzed? ez milyen gondolatmenet?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2010. August 13. - 14:05
csak akkor vállajuk be a rizikót hogy nem lesz jó elsõre, és vissz kell küldeni.
többiben egyet értek Robbal, csak nem ilyen finom jelzõkkel, mint amiket Õ használt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. August 13. - 14:00
az a 2-3 ezer forint pont annak ára, hogy tart a bolt készleten, és hogy fel tudod próbálniBocs, hogy még számít az a 2-3 ezer forint, nagyon sajnálom, hogy csóró egyetemistaként magamnak melózom a zsebpénzemért és abból élek, meg igazad van, szar alak vagyok.
tudod addig nyújtózkodjunk, ameddig a takaró ér
én is voltam csóró egyetemista, és most sem vet fel a lóvé. de csak olyan dolgokat veszek a neten, amihez nem kell az eladót megdolgoztatnom.
ha mindenki ugy gondolkozna mint te, akkor nem lennének olyan boltok, ahol fel lehet próbálni. jó lenne? akkor hol próbálnád fel? a neten? mert ott 3 ezerrel olcsóbb?
plusz sok boltban már csak azért is olyanok az eladók mint amilyenek, mert megfáradtak abba, hogy mindeki csak egy k*rva kirakatnak nézi a boltot, ahol megnézheted elõben mielõtt a neten megrendeled....
Posted 2010. August 13. - 10:40
Ne legyen lelkiismeret-furdalasod Dormi. Mindenki penzbol el! Nem sokan tudnakl ralegyinteni 2-3.000 huf-ra. En sem sajnso. Szoval egyaltalan nem "gennyes dolog"!!!!
Próbáltam ironikus lenni, de ezek szerint nem sikerült. >.<
A lényeg, mindenki a pénztárcájának legmegfelelõbben fogja alakítani az anyagiakat és nem kell sajnálni a bringaboltokat sem, mert sokban bunkó 'profi eladók' vannak.