országúti cipõben Look stoplival már más a helyzet, de azzal úgysem akarsz fagyott sáron átkelni.
Meg vizes csempén se
országúti cipõben Look stoplival már más a helyzet, de azzal úgysem akarsz fagyott sáron átkelni.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
mivel elso cipo, mindenkepp maradok a kamaslinal a legtobb cipon nincs is, max a helye:)
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Nem értem a kérdést ha eddig spd-vel mentél miért vennéd le, ha eddig nem azzal mentél nem hiszem hogy egy kamásli miatt kezdenéd el.
Nekem is nagyobb a Shimano cipõm, mint a Sidi-m. A wide valószínû pont erre lett volna jó, ugyanis bõven lett volna hely elõrefele a kisebben is, de annyira keskeny volt, hogy már pár perces felpróbálásnál is fájdalmasan szorított. A Sidi az meg, ahogy az angol mondja, "fits like a glove"
A shimano cipõk kisebbek, vagy nagyobbak azonos számozású egyéb cipõnél? Azt tudom hogy valamilyen irányban eltérnek, a SIDIk például kisebbek.
arn: átlagnál szélesebb lábfejhez. többet nem tudok róla
Leginkább igen , de látni outin is ha valakinek mind két típusú bringája van, de nem akar két fajta cipõt is.
A mtb cipõ 2 csavaros, az outi pedig 3 és máshol vannak a felfogatási pontok.