Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
SPD cipõ
Started by
ggx
, 2004. June 27. 12:45
Posted 2013. May 20. - 09:13
Posted 2013. May 20. - 09:07
Szervusztok!
A Specialized cipõk mennyire mérethelyesek?
általában +1
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. May 20. - 08:24
Posted 2013. April 24. - 22:06
fritz újságban most volt teszt túracipõ téma,
mavic alpine nyert , meg a NW mission s elég jó minõsítést kaspott.
mavic alpine nyert , meg a NW mission s elég jó minõsítést kaspott.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2013. April 24. - 16:14
Posted 2013. April 23. - 21:36
Módosítottam, most is?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. April 23. - 21:32
Posted 2013. April 23. - 21:30
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2013. April 23. - 21:30
Én a 087-et venném. Annak még merevebb a talpa, mint a túracipõknek, ilyen hosszú távokra az talán jobb, hatékonyabb.
RideBike, Berguson, Alpinbike sok cipõjük van.
RideBike, Berguson, Alpinbike sok cipõjük van.
Marci
Posted 2013. April 23. - 18:21
Sziasztok!
Hosszú túrákra szeretnék SPD cipõt venni. Több napon keresztül napi 100-150km. Erre milyen típust ajánlanátok? 20, legfeljebb 25e Ft-ot szánnék rá kezdetben. (elsõ SPD-m lenne) Ilyen hosszú távra érdemes egy Shimano MT cipõt venni, vagy a nem túra verziók is megfelelõek? SH-M087-et néztem ki, de ezekhez a cipõkhöz egyáltalán nem értek, nincs tapasztalatom velük.
Bármilyen javaslatot szívesen hallgatok.
Budapesten melyik boltban van nagy választék (nem a legdrágább típusokból)?
Köszi
Hosszú túrákra szeretnék SPD cipõt venni. Több napon keresztül napi 100-150km. Erre milyen típust ajánlanátok? 20, legfeljebb 25e Ft-ot szánnék rá kezdetben. (elsõ SPD-m lenne) Ilyen hosszú távra érdemes egy Shimano MT cipõt venni, vagy a nem túra verziók is megfelelõek? SH-M087-et néztem ki, de ezekhez a cipõkhöz egyáltalán nem értek, nincs tapasztalatom velük.
Bármilyen javaslatot szívesen hallgatok.
Budapesten melyik boltban van nagy választék (nem a legdrágább típusokból)?
Köszi
Posted 2013. April 23. - 13:41
sziasztok.
ket kerdes:
-shimano spd cipokhoz jar vasarlaskor a stopli tartolemez a talpban? vagy kulon kell megvenni?
-olyat tapasztalt mar vki, hogy gyari shimano tartolemez, shimano hobby mtb cipoben (mt 42) kicsit kiall es nyomja a talpat?
Nem kell külön megvenni a plate a cipõhöz jár.
Kicsit kiáll??!!!
Igen érdekes, nem kellene neki!
Nincs elgörbülve?
Elvileg van neki sülyesztett hely kialakítva hogy sík legyen erre megy rá a talpbetét.
Nem a csavar nyomja a lábad mert azt talán meg lehet húzni úgy hogy kiálljon a platebõl.
Let's roll!
Posted 2013. April 23. - 13:08
nem a stopli, hanem a stopli tartolemez, a "plate" amibe becsavarozod a stoplit! mindket kerdes erre vonatkozik.
Posted 2013. April 23. - 12:35
sziasztok.
ket kerdes:
-shimano spd cipokhoz jar vasarlaskor a stopli tartolemez a talpban? vagy kulon kell megvenni?
-olyat tapasztalt mar vki, hogy gyari shimano tartolemez, shimano hobby mtb cipoben (mt 42) kicsit kiall es nyomja a talpat?
-A stopli a pedálhoz jár
-Nekem is kiáll, de nem a talpam nyomja, hanem a kavicsot porítja a kecses mázsám alatt.
Posted 2013. April 23. - 11:33
sziasztok.
ket kerdes:
ket kerdes:
Posted 2013. April 05. - 16:56
Posted 2013. April 05. - 16:12
Gaerne Sangho-m szintén van és téli cipõként /latyakban kamáslival/ a 3. szezont nyomom vele teljes megelégedéssel!
Bergusonban vettem,de a bringakiállításon láttam és jónak véltem,így hozattam egyet a bolttal ...2 nap és már meg is volt...22900 Ft a pontos ár!...a Vibram talp eddigi tapasztalatom alapján bevált a túracipõknél,így már 2db Etna tulajdonosa vagyok
Kerékpáros ruházat és túrafelszerelés - Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szervíz
shimano sh 058-t használtam,de már kevés sikerrel lehet találni ....3 párat nyúztam el....
Shimano SPD SH M058 High Quality Mid Rise Mountain Bike Shoes US 7 EU 40 Great | eBay
Tekerés közben idõnként bringa elrejt és gyalogolok /a 3/4-es kialakítás jobban fogja a bokát! / + km-t,ezért talán jobban használódik nálam a cipõ..remélem hosszabb távon beválik.
Bergusonban vettem,de a bringakiállításon láttam és jónak véltem,így hozattam egyet a bolttal ...2 nap és már meg is volt...22900 Ft a pontos ár!...a Vibram talp eddigi tapasztalatom alapján bevált a túracipõknél,így már 2db Etna tulajdonosa vagyok
Kerékpáros ruházat és túrafelszerelés - Berguson Kerékpár Szaküzlet és Szervíz
shimano sh 058-t használtam,de már kevés sikerrel lehet találni ....3 párat nyúztam el....
Shimano SPD SH M058 High Quality Mid Rise Mountain Bike Shoes US 7 EU 40 Great | eBay
Tekerés közben idõnként bringa elrejt és gyalogolok /a 3/4-es kialakítás jobban fogja a bokát! / + km-t,ezért talán jobban használódik nálam a cipõ..remélem hosszabb távon beválik.
Posted 2013. April 05. - 13:52
Gaerne etna...22 pénz az ára..
Hol vetted?
Én még õsszel vettem egyet valami német webáruházban, de ha itthon is kapható, lehet, hogy vennék még egy párat. Az elõd - Gaerne Sangho - nekem nagyon bevállt, kb 7 évet kibírt. Az Etnaval még nincs sok tapasztalatom.
Posted 2013. April 05. - 13:25
Én régen õsszel lazán átváltottam kosaras pedálra és túrabakancsra. Sokkal jobb volt, mint ázni-fázni.
De a téli SPD cipõ tényleg nagyon csodás dolog. Minden haverom vett azóta és az elsõ túrán lehetett látni azt az örömöt rajtuk, hogy mennyire megérte beruházni egy ilyen cipõbe.
De a téli SPD cipõ tényleg nagyon csodás dolog. Minden haverom vett azóta és az elsõ túrán lehetett látni azt az örömöt rajtuk, hogy mennyire megérte beruházni egy ilyen cipõbe.
Marci
Posted 2013. April 05. - 10:56
vagy egy jo vizallo 3/4mm-s neopren kamasli legalabb.
de amugy igen. Nalam is szolgal egy SH-MW02, es tenyleg az egyik legjobb/tartosabb/hasznalhatobb kerekparos kiegeszito amit valaha vettem
[ATTACH=CONFIG]2726[/ATTACH]
a nyari cipobe meg ugyis belerohad majd a labad juliusban amikor 35fok lesz arnyekban
de amugy igen. Nalam is szolgal egy SH-MW02, es tenyleg az egyik legjobb/tartosabb/hasznalhatobb kerekparos kiegeszito amit valaha vettem
[ATTACH=CONFIG]2726[/ATTACH]
a nyari cipobe meg ugyis belerohad majd a labad juliusban amikor 35fok lesz arnyekban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 05. - 02:19
Ugye az utcán sem a nyári cipõdben jársz ilyenkor ?
A megoldás: téli SPD cipõ. Hóban, fagyban meleg és száraz a lábad. Életed legjobb beruházása lesz.
A megoldás: téli SPD cipõ. Hóban, fagyban meleg és száraz a lábad. Életed legjobb beruházása lesz.
Marci