A SIDI online se nagyon olcsóbb, legjobban jársz ha feljönnél Pestre próbálni, venni, elõtte telefon a boltba, hogy van-e amit kinéztél. Speci dettó, azt ráadásul nem is engedik külföldre forgalmazni. A fizik-kel csak óvatosan, egyrészt nagy méretezésû a számozása, másrészt az elõzõ széria (így a fekete-fehér és piros R3) talpkiképzésén nagyon magas a harántboltozat alátámasztás, ami sokaknak nem jön be.
Ja a speci body geometry lényege, hogy kicsit kifelé dönti a lábfejet, ez valakinek bejön valakinek nem. A huzalos boa rendszer tartósságáról is eltérõek a vélemények.
Igen, így utólag jutott eszembe, hogy talán felmehettem volna ma korábban Pestre, és próbálhattam volna 1-2 cipõt, de ez már nem jött össze. Holnap meg kora reggel indulunk Bécsbe biciklivel, aztán másnap vissza, szóval próbálgatásra nem lesz idõ. A franc se tudja mikor jutok fel legközelebb.
Akkor ezért lehet olcsóbban kapni fekete-fehér színben az R3-at? No ezt nem is tudtam. Köszi!
Specit meg kimondottan használtban nézegetek. Van egy lengyel srác, elég sok jó állapotú cipõt árul. Egyszer majd csak lesz nála megfelelõ méret is. Bár igazából nem olcsó, még így sem.
Az a baj amúgy a cipõkkel szerintem, mint a nyereggel, hogy csak használat közben dõl el, valóban megfelel-e. Persze vannak egyértelmûen kényelmes megoldások, de attól, hogy pár percre felhúzva jó, nem biztos, hogy 3 óra múlva is így érezni majd. Te milyen márkában/típusban gondolkodol egyébként?
vejnecske: 60 GBP nagyon jó ár, csak most "picit" elbizonytalanodtam, hogy ha ez az a régi verzió, akkor rizikós beleugrani.