Jól hangzik a Cervelo, téli cipőt vettél vagy nyárit? Én annyit nézegettem a mérettáblázatokat illetve fórumokat, felhasználói értékeléseket referencia képpen, hogy már irreális időt töltöttem el vele, mégsem sikerült belőni a méretet, sem a cipő nem lett kényelmes. Shimano-ban és NW-ben már tudom a méretem.
Ez a jó hozzáállás a kereskedő részéről. Így én is szívesen vennék. Sajnos ez vidékieknek nem játszik.
A cipő nem Cervelo, hanem Bont márkájú, csak itthon egyedül a Cervelo-sok árulják, viszont náluk sincs a méretemben, így aztán kénytelen voltam Angliából rendelni. Egyébként én is úgy voltam vele, mint te, hogy annyi időt keresgéltem ez ügyben a neten, hogy ez idő alatt el is biciklizhettem volna érte akárhova. Na jó, nem, de tényleg túl sok idő volt, mire megtaláltam az igazit. Egyébként nyári cipőt vettem, télen inkább a trekkinggel járok ki, ahhoz meg jó egy akármilyen cipő is, amit leakasztok a polcról. 10C fölött, meg ha süt a nap, kibírja a lábam a nyáriban is, ha tartom a max. 2 órás limitet.
A NW-el én pont megszívtam, mert ahhoz túl széles volt a lábam, hiába lett volna egyébként jó a méret, ezért kellett visszaküldeni. Sajna a visszapostát nem fizette a cég, de cserébe, ha jó lett volna, legalább olcsó lett volna. Mindegy most már, utólag. Örülök, hogy túl jutottam végre a dolgon és van végre egy kényelmes cipőm. (Most már csak egyszer szeretnék egy olyan nyerget a seggem alá, ahol uezt érzem! )
Bont: http://www.bont.com/cycling/