Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2010. május 30. - 03:10
ma is voltunk moziban, a Streetdance-et neztuk. 3D-ben, igy nagyon latvanyos, meg nincs az a "angol film" erzesed, de azt nem ertem hogy miert nem tudtak kitalalni egy olyan sztorit ami meg nem volt...
tegnap volt a tvben a Stardust (2007) na ez viszont tok jo volt igazi mese, de poenos [De Niro valami eszmeletlen] es szepen meg van csinalva. aki meg nem latta es szereti az ilyesmit annak nagyon ajanlom
tegnap volt a tvben a Stardust (2007) na ez viszont tok jo volt igazi mese, de poenos [De Niro valami eszmeletlen] es szepen meg van csinalva. aki meg nem latta es szereti az ilyesmit annak nagyon ajanlom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. május 28. - 13:35
örökzöl klásszik:
""Én a fasza-laza cici-strici muffmágus..."
kééész
""Én a fasza-laza cici-strici muffmágus..."
kééész
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. május 21. - 22:58
Írta 2010. május 21. - 17:38
ez a The Human Centipede (First Sequence) nagyon beteg egy film.
több nem akar lenni mint ami, úgyhogy egyszer simán nézhetõ. (és egyáltalán nem durva, mint amilyen beszámolók vannak róla)
valamiért nem vagyok rá kiváncsi, elolvastam a tartalmat és nem fogott meg
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. május 20. - 21:48
igy van bizony..Kick Ass pedig nem akciófilm. kb hozza a képregény színvonalát, .
...
Tegnap néztuk : The Wolfman (2010) ..egyszer tán nézhetõ...de valahogy többet vártam 10/5
"just chillin killin"
Írta 2010. május 20. - 19:06
több nem akar lenni mint ami, úgyhogy egyszer simán nézhetõ. (és egyáltalán nem durva, mint amilyen beszámolók vannak róla)
ennél elb@szottabb és hitványabb ötlettel még nem találkoztam. de most komolyan.. pénzt adni egy ilyesmi szennyre?
Kick Ass pedig nem akciófilm. kb hozza a képregény színvonalát, nekem nagyon tetszett.
Írta 2010. május 20. - 17:36
Írta 2010. május 18. - 23:50
Írta 2010. május 18. - 15:39
Más jellegû, de videós téma:
a sport 1-en volt 7végén egy klassz összefoglaló egy bringaversenyrõl a Csobánka - Pilisszántó körön (a környéken az egyik kevdenc) (4 kört mentek tudtommal.) Jó volt a felvétel és volt benne motorról videózás is. A sport 2-n máj 25-én ismétlik az adást (UP a címe). Örülnék, ha vki fel tudná venni nekem és DVD-re kiírni. KTg-t persze fizetem.
Ha vki vállalja, jelezzen: gyorgyigabor kukac yahoo.com
a sport 1-en volt 7végén egy klassz összefoglaló egy bringaversenyrõl a Csobánka - Pilisszántó körön (a környéken az egyik kevdenc) (4 kört mentek tudtommal.) Jó volt a felvétel és volt benne motorról videózás is. A sport 2-n máj 25-én ismétlik az adást (UP a címe). Örülnék, ha vki fel tudná venni nekem és DVD-re kiírni. KTg-t persze fizetem.
Ha vki vállalja, jelezzen: gyorgyigabor kukac yahoo.com
Írta 2010. május 17. - 03:21
ez a Kickass az utolsó 10 percen kívül alapvetõen egy dögunalmas és elég gyenge film... a soundtrack egy kicsit javít rajta.
Írta 2010. május 16. - 00:12
The Secret of Kells
talán volt már szó itt róla, én most néztem meg. rég láttam ennyire szépen megrajzolt világot.
talán volt már szó itt róla, én most néztem meg. rég láttam ennyire szépen megrajzolt világot.
Írta 2010. május 15. - 06:43
megnéztük Robin Hood-ot, látványos csak nem ezt vártam ez is az elõzményeket mutatja mint ahogyan ez most divat lett összeségében nem volt rossz, de volt benne érdekes rész mint pl. a francia csapatok partraszálló hajói, tiszta D-nap
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2010. május 15. - 01:43
Tegnapi müsor: School for Scoundrels (2006) Teljesen jó vigjáték..10/7
http://www.youtube.com/watch?v=BYtsHdNxhpU
http://www.youtube.com/watch?v=BYtsHdNxhpU
"just chillin killin"
Írta 2010. május 10. - 22:49
Én tegnap néztem meg a Kick-Ass-t. Tényleg nagyon jó film, a zenék is jók benne.
Hit girl : "ok you cunts"
"just chillin killin"
Írta 2010. május 10. - 08:21
Én tegnap néztem meg a Kick-Ass-t. Tényleg nagyon jó film, a zenék is jók benne.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. május 09. - 21:06
A Viasaton MacIntyre alvilága néven fut a fentit is tartalmazó 6+1 részbõl álló sorozat, mely az angol és skót alvilágba ad érdekes betekintést.
Írta 2010. május 09. - 20:55
A very british gangster. Dokumentumfilm a manchesteri alvilágról. Nagy arc a helyi keresztapa, az akcentusok "gyönyörûek", és szépen is van fényképezve.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2010. május 09. - 14:44
Beszarás mennyire jó ez a film..mindenképp köteletzõ ...szerintem 10/8 (imdb 8,4)
imdb Kick-Ass (2010)
tr 1 : YouTube - Kick Ass New Extended Movie Trailer [HD]
keményebb tr:
imdb Kick-Ass (2010)
tr 1 : YouTube - Kick Ass New Extended Movie Trailer [HD]
keményebb tr:
"just chillin killin"
Írta 2010. május 08. - 18:18
Én meg csütörtökön az Avatart néztem meg, IMAX 3D-ben. Három órán át elvarázsolt, nem a teremben ültem, hanem Pandorán jártam. Szerintem ez egy új kategória, a látványfilm. Elõször ilyet 2002-ben, egy párizsi gömbmoziban láttam, amikor Franciaország tájait repültük be.
Aztán tegnap erõs felindulásból a DVD-t is beszereztem... De rá kell jönni, h még 21'es monitoron is tragikusan gagyi. Képzelem, miért nem jött be Lornak a kamerás verzió
Aztán tegnap erõs felindulásból a DVD-t is beszereztem... De rá kell jönni, h még 21'es monitoron is tragikusan gagyi. Képzelem, miért nem jött be Lornak a kamerás verzió
Írta 2010. május 08. - 16:54
Dark Knight után ez nagyon várós Christopher Nolantõl
Inception Trailer 3
Inception Trailer 3