Milyen nyelvût néztél meg?régebbi klasszikus zombis filmek érdekelnek, de majd elcsípek ezekbõl is párat!
A dead snow az jó volt, nácis zombis

Milyen nyelvût néztél meg?régebbi klasszikus zombis filmek érdekelnek, de majd elcsípek ezekbõl is párat!
A dead snow az jó volt, nácis zombis
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
pl:
Re-Animator? elég beteg, de vannak benne nézhetõ részek. Az elsõ pl teljesen jó volt, a másik kettõ meg már nem igazán, de megnéztük.
Tudnál mondani pár jó zombifilmet? Most rámjött a nézhetnék...
Re-Animator? elég beteg, de vannak benne nézhetõ részek. Az elsõ pl teljesen jó volt, a másik kettõ meg már nem igazán, de megnéztük.
Tudnál mondani pár jó zombifilmet? Most rámjött a nézhetnék...
"just chillin killin"
Helló!!
Valaki szokott zombifilmeket nézni?
Nemrég néztem meg a Cemetery Man-t, ajánlom.... egy igazi klasszikus
-=B.B.B.=-
Tényleg eléggé elsz@arták. A hollandok csinálják jól, a TV-be 80%-ban nyomatják a feliratos filmeket, mûsorokat, nem hiába tudnak olyan jól angolul.ez az Expendables (a feláldozhatók) elég gázra sikeredett, erõltetett szar, agyatlan sztorival. Ezt is vártam kb, de azt hittem legalább viccesre veszik a "nyuggerek" a figurát. Egyetlen poén a filmben a jelenet Swarzival, Stallonéval és az öreg Bruceal.
A magyar szinkron szokás szerint siralmas. Miért nincs már feliratos film??? Vagy csak rossz moziba megyek?
matol? A Ben Affleck-es?
megnéztem abszolút jó kis film
mától mozikban a Town
RAUH-Welt
B E G R I F F
RED-et a heten mindenkepp megnezem! a trailer alapjan abszolut kiralysag
Ride everywhere.
.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.