Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2010. december 21. - 08:10
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. december 21. - 05:16
Tront neztunk ma. nagyonkiraly. csak ne vigyetek az asszonyt, mert unni fogja nagyon
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 21. - 01:14
Ha volt mar valamelyik akkor sorry
- Jonah Hex - Westernes kepregenyadaptacio
- Monsters (gyakorlatilag District 9 Mexikoi valtozatban de annyira nem jo)
- Outrage - Yakuzas maffiozos
- Evangelion 2.22 (Anime)
- Jonah Hex - Westernes kepregenyadaptacio
- Monsters (gyakorlatilag District 9 Mexikoi valtozatban de annyira nem jo)
- Outrage - Yakuzas maffiozos
- Evangelion 2.22 (Anime)
Írta 2010. december 19. - 20:34
Megvolt a ma esti mûvelõdés: Élõk és holtak
Egy horvát háborús filmdráma párhuzamos történettel (19945 és 1993) Nagyon igényesen kivitelezett, jó vágás, szín és képvilág. Simán mehetne a nagyjátékban mûvészfimként. Nem az akció a lényeg benne hanem az egyszerû történet alatt mivé válnak az emberek. Persze hullanak mint a legyek de az szakmai ártalom
PORT.hu - Élõk és holtak
Egy horvát háborús filmdráma párhuzamos történettel (19945 és 1993) Nagyon igényesen kivitelezett, jó vágás, szín és képvilág. Simán mehetne a nagyjátékban mûvészfimként. Nem az akció a lényeg benne hanem az egyszerû történet alatt mivé válnak az emberek. Persze hullanak mint a legyek de az szakmai ártalom
PORT.hu - Élõk és holtak
Írta 2010. december 19. - 18:29
Nem tudtam, hogy honnan olyan ismerõs "Wilson doki" a Dr. House-ból...
Most már látom
Holt költõk társasága a Viasat 3-on.
Most már látom
Holt költõk társasága a Viasat 3-on.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. december 19. - 15:33
a Gran Torino tényleg jó..bár a sztori azért eltér.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2010. december 19. - 14:50
En a Clint Eastwood-os Harry Brown-t lattam szerintem az is jo volt. Asszem ugyanaz a sztori. [Gran Torino]
ja meg most neztem a 7 Pounds-t, Will Smith jatszik benne, nemtom volt-e mar rola szo, en ajanlom mindenkinek.
ja meg most neztem a 7 Pounds-t, Will Smith jatszik benne, nemtom volt-e mar rola szo, en ajanlom mindenkinek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 19. - 10:43
meg is van akkor az esti két filmem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 19. - 10:26
Írta 2010. december 19. - 03:25
Egy nagyon jó angol film, Michael Caine-nel.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. december 18. - 12:45
pézsé: dobj még filmcímeket, amiket érdemes látni.
Hirtelen elvetemült filmek jutottak eszembe amik maradandók voltak nekem, de sztem mások felfordulnának tõle PL
A Marebito Japán horror, inkább pszicho thriller. ilyen nyomasztó, eredeti, filmet nem tud európai kultúrkör készíteni, talán értékelni sem. Kizárólag eredeti nyelven nézem a japán filmeket, mert néhol hibásak a feliratok és a finom utalások elsikkadnak. Szóval ínyenceknek: YouTube - Marebito Trailer
A dög 1-3 széria. Az elsõ rész még normál horror kicsi vígjátékkal, az utolsónál már jól elborult a készítõk agya és durva horror öniróniát faragtak. Ha látja az ember a lényeget hatalmas undorító értelmetlen vígjáték (ajánlott egy kis alkohollal alapozni az utolsó részhez!)
Hasonló zombis förtelem A zombik városa. Kiemelem a zenét ami durván rombolja az idegeket. Könnyebben emészthetõ mint a Dög3. (Volt aki a dögöt nem értette és csak szörnyülködött míg mi szénné röhögtük rajta magunkat az asszonnyal.)
Phobia2 szintén ázsiai több egymástól független kisebb történetet mutat be. az elsõ és az utolsó fejezet nagyon bejött. Az elsõn konkrétan besz_tam, az utolsón meg jót nevettem.
A sárkányvadászok animációs film is tetszett nekem az apró részletek miatt.
A barlang 1-2 nekem tetszett a populárisabbak közül. PORT.hu - A barlang
Dzsóí Kaksz életrajzi vígjátéka is nézhetõ: A_lankadatlan
Blueberry egy hosszú vontatott Wesztern-film ha valaki szereti a vadnyugati állóvizet.
Golyózápor vicces akciófilm, azt bárkinek ajánlom.
Mesének a vándorló palota családdal, barátnõvel a tinilányok kedvence.
Jó film a megkínozva is.
Írta 2010. december 18. - 10:15
pézsé: dobj még filmcímeket, amiket érdemes látni.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2010. december 18. - 09:33
az egy katasztrófa
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2010. december 18. - 09:20
focis filmek, red, 13 megnézve, jók
a 13 nem jött be többet vártam az elõzetes alapján
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2010. december 17. - 17:54
Fantasztikus Róka Úr
ajánlom, már kétszer megnéztem, mikor lónyugtatót rak a róka az áfonyába és kifekszenek tõle a kutyák....kurvajó
ajánlom, már kétszer megnéztem, mikor lónyugtatót rak a róka az áfonyába és kifekszenek tõle a kutyák....kurvajó
Írta 2010. december 17. - 12:36
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 17. - 12:35
Írta 2010. december 17. - 12:30
en ugy vagyok a 3D-vel hogy ha holnaptol nem lenne soha tobbet, nem ejtenek konycseppet erte. Mert szep meg minden de ha sz.r a film akkor a latvany miatt nem fogom ra azt mondani hogy hu de fantasztikus volt.
ezt pl 2D-ben is varnam [trailer alapjan jobb lesz mint a 4, bar annal nem nehez]
ezt pl 2D-ben is varnam [trailer alapjan jobb lesz mint a 4, bar annal nem nehez]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. december 17. - 11:55
Szívem szerint durrognék, hogy mi a fenének ez a 3D, de elképzelhetõ, hogy a hangos-, meg a színesfilm megjelenésekor is volt olyan, akinek az nem tetszett.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. december 17. - 11:27
Én nem vágom mi a különbség, de szerintem nálunk Sopronban csak "sima" 3D van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"