Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
tegnap esti film, elõzetes alapján jobbra számítottam:

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ajánlott:
Futball faktor (2004) - IMDb
Amerikai história X (1998) - IMDb
Cannibal Holocaust (1980) - IMDb
A leggyorsabb Indian (2005) - IMDb

egy estére:
Vaskabátok (2007) - IMDb

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Ami volt és tessék megnézni:

- Antichrist: hát ööö, izé...szóval...nem tudnám megmondani,hogy tetszett-e v. sem, de nem tudtam abbahagyni, az egyszer szent. Fényképezés tekintetében egy csoda, rég láttam ennyire szépet, a történet önmagában semmitmondó, de az elvont szimbolista belemagyarázásokkal meg még-semmitmondóbb...mégis azt mondom tessék egyszer rászánni az idõt, mert a természet szép és egyszerre félelmetes megvalósítása az valami csudiszép...

- Brookly mélyén: tipikus "több élethelyzetet is bemutató, azonos téma köré csoportosuló" film. A téma a jó zsaru - korrupt zsaru...tetszett, annak ellenére is, hogy nem vagyok oda a mûfajért...

- Üvegtigris 3: szerintem semmi köze az elõzõ 2-höz, teljesen más a film üzenete, viszont ez még jobb is, mint az elõzõ 2 (nekem testhezállóbb)...de ha szar lenne is ajánlanám, már csak Szabó Erika miatt is...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

:D Elzetes Catherine Hardwicke A lny s a farkas cm filmjhez: Amanda Seyfried, Gary Oldman
Volt egy jó film anno. egy faluban éltek, nem mehettek át a határon, mert szövetséget kötöttek az erdei lényekkel, aztán kiderül az egyik falubéli a szörny, és a vak lány átlépte a határt.

Nem kispályás filmkrtitikus lehet, aki összesen 5 másodpercnyi anyagból megállapítja, hogy Gary Oldman túljátsza a szerepét.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Fura egy film, jó színészekkel :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
"The Village"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
:D Elzetes Catherine Hardwicke A lny s a farkas cm filmjhez: Amanda Seyfried, Gary Oldman
Volt egy jó film anno. egy faluban éltek, nem mehettek át a határon, mert szövetséget kötöttek az erdei lényekkel, aztán kiderül az egyik falubéli a szörny, és a vak lány átlépte a határt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azaz omega seamaster. kene mint allat

TAG Heuer az Steve McQueen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

• vendég

Ez így van, de a James Bond filmben nem úgy van benne, hogy elrontja a filmnézés élményét, sõt akár hozzátesz. Egy Bondnak legyen Aston Martinja, meg Tag Heuer-je, azt elhiszem. De ha egy magyar filmben az XY Autó Hungary Rt a szponzor, akkor minden második jelenetben látni fogod az XY Autó Hungary Rt logóját.

Nah, itt bukott ki a dolog, hogy nem vagy valami nagy James Bond rajongó :D
Nem Tag Heuer az, hanem OMEGA!!! :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ez így van, de a James Bond filmben nem úgy van benne, hogy elrontja a filmnézés élményét, sõt akár hozzátesz. Egy Bondnak legyen Aston Martinja, meg Tag Heuer-je, azt elhiszem. De ha egy magyar filmben az XY Autó Hungary Rt a szponzor, akkor minden második jelenetben látni fogod az XY Autó Hungary Rt logóját.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Azért ha megnéztek egy James Bond filmet, akkor abban is elég sok reklám van. (nokia, óra, kocsi stb.)

[highlight] The bike way of life [/highlight]

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Elõbbiben lehet valami igazság, de utóbbi szerintem erre a filmre nem igaz.
"Ride today, heal tomorrow"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én nem láttam és lehet, hogy erre nem is illik, amit írok és tudom, hogy kevés a pénz de akkor is idegesít, hogy ezek a mai magyar "közönség filmek" tele vannak reklámmal, meg nekem a színészi munka is elég sekélyesnek tûnik, mintha csak beugranának egy szinkronizálás meg egy színházi fellépés között.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Láttátok már az Üvegtigris 3-at? Nekem nagyon tetszett, vannak benne elég jó poénok.
"Ride today, heal tomorrow"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

jóság

Temple Grandin (TV 2010) - IMDb

engem inkább idegesített ez film. de azért nem megy meseautó remake.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Az idõutazó felesége tényleg nagyon jó..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
jóság

Temple Grandin (TV 2010) - IMDb

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Én olvastam a könyvet -ráadásul egy emlékezetes lánytól kaptam kölcsön és Marokkóban volt szerencsém forgatni (a könyvet)- , számomra hatalmas csalódás volt a film.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Láttam. Jó.

*Az idõutazó feleségére értettem*
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ha Mila Kunis bejött a Könnyû nõcskében, és még nem láttad a Zombielandet, akkor pl. az?
Vagy a Forgetting Sarah Marshall. (Lepattintva)
Mindkettõ könnyû és finom :D

Lepattintva valahogy nekem nem jött be, a recepciós csaj 10/10 ,de Marshall maradjon a HIMYM-nél.