Nem tudom, hogy emberek mit szeretnek az ilyen "nyöszörgõs" félelemgerjesztõs, porcelánbabaszemébetükörtevõs, vérrelfalraírós filmekben.
Én is szeretem a borzongósakat, de ez a sztályl nekem nem jön be.
Én azokat szeretem amikor tudom, hogy mindjárt elõugrik a "rém" azt má elõre végig fut rajtam a hideg (a meleg, de izzadságcsepp sehol) aztán nem jön, lelassul a szívverésem, aztán pont akkor jön a köcsögje és jól lekaszabol mindenkit, vagy legalábbis mindenki sikongat, meg vértány, aztán megölik az ijesztgetõt, de igazából nem õ volt az mert csak valaki utánozni próbálta, de azért õ is gonosz volt, az egész falu/megye/ország/világ békében él és akkor minden eddiginél aljasabb módon elõtör a valódi gyilkos/szörny/földönkívüli/kertész/favágó/serif (kívánt rész aláhuzandó), azt minden kezdõdik elõrõl, csak 10x annyi sikítás, vér, bél, fegyverropogás ésatöbbiésatöbbi...
Csak 2.rész ne legyen. (multkor volt az RTL-en valami olyasmi, hogy xyzt... VISSZATÉR 2!!! hát hülyék ezek?? másodszor tér vissza, nem is néztem meg)
Aztán, hogy ajánló is legyen:
Marabunta a gyilkos hangyák támadása
Meg az eredeti változata, az is valami Marabuntás, mindlkettõ remek szórakozás, fõleg mikor revolverrel lövik a hangyákat (valódi, FF változat)
Editke:
Aztán van még a Massza címû hasonló horror/katasztrófa film is, szintén eRTéeLklább
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"
bptitans.hu