Na ezért írják az elején, hogy ihlette a valós esemény a sztorit.Nekem nem volt unalmas, és senki nem szórakoztatta a másikat.Persze muris volt látni a magyar terepeket.Én már csak ezért is kiváncsi voltam rá.A nõt gyereket soha szabály?Ha megnézed a filmet látni fogod...hogy nem.Pl amikor a pucér kurvát, szépen öt perc alatt, megfontoltan lövik szíjjel:)
Ez nem doksi, hanem film.Ha a fõszereplõk válogatás nélkül kislányokat ölnének, akkor nem lenne egy félig szimpatikus karakter sem a filmben.Sokan még mindig nem értik, hogy ha pusztán a valóságot ábrázolja vki, az még nem film. Az elmegy a discoveryre dokumetumfilmnek.
Ja, és olvastam pont az ellenkezõjét is vhol, ott meg azt állították, hogy spielberg az erõszakot tünteti fel jónak.
Minden film ilyen, vkinek tetszik, vki szerint elmegy, vki meg azt mondja tök szar.
Azokat megértem akik nem ülnek be egy filmre mert azt hallották, hogy szar.Azokat viszont nem nem tudom megérteni, akik egy vélemény alapján még ki is jelentik, hogy ez és ez, egy szar film.