Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Pan's labyrinth-ot ismeri vki?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem az igazi jó kis gondolkodtatós gyakran, elég mélyre ható thrillerek hiányoznak:S

ill. ami minden mennyiségbe jöhet: Al Pacino, Robert de Niro, Adam Sandler,

Filmek közül a háborús témák mindig megfognak: Elit alakulat az absz. kedvenc.
Nem láttátok valahol jóáron az egész sorozatot??

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
most kaptam meg a Dracula-t és a The Black Dahlia-t :) nem fogok unatkozni

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

pedig jól Ír Király Pista ám ;) az Az(It) mûve a kedvencem

Az It...húúú az mekkora film!! Nemrég szedtem le mindkét részét, és feliratosan megnéztem... tiszta retro horror, azt én is imádom :)
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
Álomcsapdát láttam, a 21grammot nem.... az álomcsapda nem volt rossz, jók az ien elvont filmek, nekem még a 8mm is teccet, ketrec miklóssal a fõszerepben :) na meg a ghostrider :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

A "21 gramm" nálam is a nagyon szeretem kategória, a többit nem láttam (nem komázom Király Pista mûveit...).

pedig jól Ír Király Pista ám ;) az Az(It) mûve a kedvencem

-=B.B.B.=-

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
A "21 gramm" nálam is a nagyon szeretem kategória, a többit nem láttam (nem komázom Király Pista mûveit...).
"In idem flumen bis non descendimus"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
a 21gramm nagyon tetszett,de ez Álomcsapda el lett cseszve,bár már megszokhattuk, hogy King mûveit nehéz visszaadni normálisan filmen
az Ütközések is jó film úgy gondolom

-=B.B.B.=-

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Nekem speciel tetszett, mert végre picit újat is tud mutatni. Nem ez a japán-amerikai cucc, amiben van egy hosszú feket hajú csaj, mint fõgonosz meg macskák lovak, tükrök, függönyök, kút, víz, stb. Szal nem volt olyan sablonos "nó-sztori-csak a szart-ilyesztem-ki-belõled" film, de a befejezés vitathatatlanul botrányos volt...kár volt elcseszni vele a filmet:(

Álomcsapda? 21gramm? Valaki? Vélemény? Nekem bejönnek ezek az elvontak...

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

a Fehérzaj-t látta valaki?
http://imdb.com/title/tt0375210/

jó a téma, meg érdekes is, kár hogy a vége kicsit gyenge lett, mintha összecsapták volna

ennek ellenére jó kis film, ijesztõ részekkel:)

Én láttam, nem volt vmi nagy szösszenet, egyszer meglehet nézni, voltak benne karfamarkolós részek, de nem kellett sanaxot bevegyek utána...
viszont a folytatása lehet, hogy jobb lesz.. a tréler jó volt nagyon :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
a Fehérzaj-t látta valaki?
http://imdb.com/title/tt0375210/

jó a téma, meg érdekes is, kár hogy a vége kicsit gyenge lett, mintha összecsapták volna

ennek ellenére jó kis film, ijesztõ részekkel:)
Autist Team:)

• vendég

Én is a héten néztem meg a 300-at! Szerintem zseniális a film. A történelmi téma mindig talál (fõleg ha nem egy elcsépelt motívumot ragadnak ki), gyönyörû a fényképezés és az effektek (bár utóbbiban voltak még mindig zavaróan észrevehetõ trükkök, de képi-világa az eddigi legszebb, amit láttam). Ezek híven tükrözik a képregényszerû-mivoltát (a la Sin City). Ja, hogy véres? És? Ez egy történelmi film, csatajelenetekkel, fontos velejárója a vér, de érdekes módon még ezt is meg tudták úgy oldani, hogy képregényszerû hatást keltsen. Grat!:clap: Van rendesen katarzis-élmény és beleélés-faktor, moziban kötelezõ nézni!
2 hátrányt tudnék megemlíteni: még mindig picit túl amerikais (nem tudtak a jelentõl elvonatkoztatni) és picit megint sikerült elferdíteni a tényeket...:)
Sebaj, még így is tökéletes film...
Én még talán néhány percnyi hentelést helyettesítettem volna a spártai életmód/nevelés részletesebb bemutatására, de ez szubjektív vélemény...

OFF
Ha vkinek megvan beszkennelt formában a képregény, könyörgöm privizzen! Köszönöm!
ON

Ami még kötelezõ darab (nem tudom megy-e már itthon moziban :o) a Black Dahlia. Brian de Palma-hoz méltóan összetett szerepek és kibogozandó, szövevényes történetszálak. Olyan igazi gondolkodtatós krimi/thriller. A kosztümök és fényképezés csodásan visszaadja a kor világát. Jó színészi munka és a hangulatot csak tetézi, hogy valóban megtörtént bûntényt dolgoz fel fiktív környezettel...
Sajnos manapság hiánycikk az ilyen jellegû film, tessék megnézni!

Elnézést a modiktól! Véletlenül az "idéz"-re ment a katt, össze kéne vonni az elõzõvel. Sry és elõre is köszi! :o

• vendég
Én is a héten néztem meg a 300-at! Szerintem zseniális a film. A történelmi téma mindig talál (fõleg ha nem egy elcsépelt motívumot ragadnak ki), gyönyörû a fényképezés és az effektek (bár utóbbiban voltak még mindig zavaróan észrevehetõ trükkök, de képi-világa az eddigi legszebb, amit láttam). Ezek híven tükrözik a képregényszerû-mivoltát (a la Sin City). Ja, hogy véres? És? Ez egy történelmi film, csatajelenetekkel, fontos velejárója a vér, de érdekes módon még ezt is meg tudták úgy oldani, hogy képregényszerû hatást keltsen. Grat!:clap: Van rendesen katarzis-élmény és beleélés-faktor, moziban kötelezõ nézni!
2 hátrányt tudnék megemlíteni: még mindig picit túl amerikais (nem tudtak a jelentõl elvonatkoztatni) és picit megint sikerült elferdíteni a tényeket...:)
Sebaj, még így is tökéletes film...

OFF
Ha vkinek megvan beszkennelt formában a képregény, könyörgöm privizzen! Köszönöm!
ON

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
A 300 szerintem egyenesen fantasztikus, nagyon jó zenével, nem agyonszámítógépezett (vagy csak nem látszik :D) a téma is cool...
A Prison Break engem nem kötött le, 2 részt láttam, de elég volt..
A Heroes sokkal jobb, a 18 részt 2 részletben néztem meg :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
http://www.port.hu/p...&i_county_id=-1

érdemes megnézni, nagyon jó
Autist Team:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szivesen....:)

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Ma végre eljutott hozzám a ROAM.
Fantasztikus bringás film. Remek bringásokkal, nagyon pörgös tekerésekkel, isteni terepeken.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Köszi Ákos! ;)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Baran - Allah nevében c. filmet látta vki? érdemes? m1 23.50..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Ma este:

- Zone Europa 20:00 A rajzoló szerzõdése (r.: Peter Greenaway)
- Duna TV 22:30 Utazás az idõben (r.: Tonino Guerra és Andrej Tarkovszkij)
"In idem flumen bis non descendimus"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az igaz, de 3 rész óta oda-vissza kergetik egymást, életszerûtlenebbnél életszerûtlenebb helyzetekben.

Amúgy szeretem, ki nem hagynék egy részt se. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.