Hódító hódok
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2007. augusztus 14. - 15:43
Írta 2007. augusztus 14. - 15:42
mondjatok nekem humoros esetleg rajzfilmeket.
valojaban ez a tipik poenos rajzfilmet keresek
amolyan sirva hugyozva rohogos
valojaban ez a tipik poenos rajzfilmet keresek
amolyan sirva hugyozva rohogos
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. augusztus 13. - 22:12
Tágra zárt szemek
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. augusztus 13. - 18:54
Én ma néztem meg a Rocky Balboa-t, hát mit mondjak, nekem nagyon tetszett, van néhány rész ami elég szomorkás de egy tipikus és nagyon látványos Rocky-fim....ajánlom mindenkinek
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. augusztus 13. - 10:55
Hát azért azt el kell mondani, hogy a Simpsons múví közel sem üti meg a sorozatok szintjét...ez is ilyen szétbutított izé lett, a kelleténél sokkal több érzelmi szállal (ez simpsons, nem filmdráma, nem kéne bele a csöpögés sztem)...a sorozatoknál kb. egy 20 perces részben több jó poén van mint ebben a filmben. A Sorozat legtöbb részén sírva röhögök, de ezt fapofával néztem. Szerintem felejtõs. És ne ez alapján ítéljétek meg a sorozatot, az klasszisokkal jobb sztem...
Írta 2007. augusztus 12. - 22:50
Disturbia- kellemes kis szórakozás, érdemes megnéznie mindenkinek. tetszetõs kis történet,nem árt figyelni minden részletre.
Wildhogs- egyszer meg lehet nézni, egész jó poénokkal, nagyon jó színészekkel, akik nem okoznak csalódást ebben a filmben sem.
Simpsons the movie- soha nem szerettem, egy részt sem láttam belõle, kb a 3/4ig néztem,utána töröltem/akarom mondani kijöttem a moziból de a pókmalac tetszett.
88 Minutes- Al Pacino-s thriller, nagyon izgi, nincs benne egy unalmas pillanat sem, a végén csattanóval és fordulatokkal, nem pihentetõ film, mert figyelni kell itt is.
Wildhogs- egyszer meg lehet nézni, egész jó poénokkal, nagyon jó színészekkel, akik nem okoznak csalódást ebben a filmben sem.
Simpsons the movie- soha nem szerettem, egy részt sem láttam belõle, kb a 3/4ig néztem,utána töröltem/akarom mondani kijöttem a moziból de a pókmalac tetszett.
88 Minutes- Al Pacino-s thriller, nagyon izgi, nincs benne egy unalmas pillanat sem, a végén csattanóval és fordulatokkal, nem pihentetõ film, mert figyelni kell itt is.
Írta 2007. augusztus 12. - 21:58
Collateral - A Halál Záloga
ma került megnézésre a film, szerintem elég jó akciófilm, ezért került ebbe a topicba
ma került megnézésre a film, szerintem elég jó akciófilm, ezért került ebbe a topicba
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. augusztus 12. - 18:52
28 weeks szerintem nem rossz, van par baki benne meg neha rohogtem is ,de egy csomo a mufajban eddig alkalmazott horror elemet felhasznaltak benne. Persze ez lehet valakinek nem jon be hogy pl. je ez olyan mint a resident 1,2,3.... stb.
De jo mert uldozos ,fertozos, zombis ,katonas gyilkolos. Es a Begbie egyebkent is kiraly
Ja igen , rendkivul aggressziv brutalis jelenetek vannak benne:live szemkinyomas meg ilyesmi szal erosebb idegzetueknek ajanlott.
De jo mert uldozos ,fertozos, zombis ,katonas gyilkolos. Es a Begbie egyebkent is kiraly
Ja igen , rendkivul aggressziv brutalis jelenetek vannak benne:live szemkinyomas meg ilyesmi szal erosebb idegzetueknek ajanlott.
Írta 2007. augusztus 12. - 11:18
Nem kritika akart lenni a humoérzékedre, félre ne értsd.
Csak én valami komolyabb filmre számítottam.
Tegnap néztem a The Number 23-at, érdekes film, van benne 1-2 fordulat.
A véres gyémántot csak ajánlani tudom mindenkinek, pörgõs, elgondolkodtatós, megdöbbentõs, akár pityergõs
Csak én valami komolyabb filmre számítottam.
Tegnap néztem a The Number 23-at, érdekes film, van benne 1-2 fordulat.
A véres gyémántot csak ajánlani tudom mindenkinek, pörgõs, elgondolkodtatós, megdöbbentõs, akár pityergõs
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. augusztus 11. - 21:18
Lehet, hogy csak nekem szar a humorérzékem, de végignevettem.
Írta 2007. augusztus 11. - 21:05
A Terror bolygója tetszett ? Horrornak vicc, viccesnek horror. A másik grindhouse valamivel jobb, bár a történet nekem ott sem áll össze
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2007. augusztus 11. - 20:58
Idei: Vaskabátok, Terror bolygólya.
Estére gondoltam a 28 héttel késõbb -et megnézem.
Valaki látta már? Szokásos folytatás?
Elég jó, nagyon tetszik a hangulata és a zenéje, vannak benne hülyeségek, érdemes megnézni, annak aki nem fél egy kis horrortól.
Írta 2007. augusztus 11. - 20:28
Írta 2007. augusztus 11. - 20:03
Írta 2007. augusztus 11. - 19:53
Idei: Vaskabátok, Terror bolygólya.
Írta 2007. augusztus 11. - 18:22
Írta 2007. augusztus 11. - 17:06
Írta 2007. augusztus 11. - 16:15
áá, idei legjobb eddig......A L'ecsó viszont ellenjavalt, szerintem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 11. - 16:00
Írta 2007. augusztus 10. - 17:12
A L'ecsó viszont ellenjavalt, szerintem.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.