Én most a Master of Horror sorozatot nézegetem az utóbbi hetekben. Meglepõen jók, a mostani mozifilmes horrorok nagy részét felülmúlják. Szinte az összes rész amit eddig láttam profin meg van csinálva (a ma nézett volt az elsõ szar: Holtak tánca).
Ja, és a fõcím frenetikus.
A szemembol vetted ki a kepet

En sose preferaltam a sorozatokat , de miota arra van csak idom hogy megnezzek egy-egy reszt, azota rajottem hogy nem is olyan rossz nemelyik.
Amiket tudok ajanlani:
Lost - Izgalmas neha faraszto mar a 4-evad utan. Viszont bravur amit ezek a szkriptirok csinalnak. Neha azert nezem meg a kovetkezo reszt hogy hogyan fogjak illeszteni a teljesen osszekevert szalakat ujra.
Prison Break - Izgalmas, rendkivul fordulatos, itt is hihetetlen ahogy szovik a tortenetet, sztem ezeket mar szamitogeppel tervezik

.
Supernatural - Ez inkabb csak egy jo idotoltes, sokszor igen mulatsagos is, nem kell komolyan venni akkor jo.
Masters of Horror - Kollega mar irta korabban

Jericho - Errol nagyon jokat irnak, meg en sem lattam csak par kockat belole
Eureka - Ez inkabb erdekes mint izgalmas, de nagyon jok itt is a karakterek, sokszor vicces is a sztori ami egesz jo hangulatot ad neki.
Taken (10 reszes , Spielberg bacsi keze munkaja, es a 3. tipusu talalkozasokrol szol, nemtom itthon volt-e musoron, olyan tavoli ET feeling)
A Threshold is sci-fi, egesz jo. Eleg hirtelen lett vege.
En tenyleg nem nezek sorozatokat

Band of Brothers sorozat jó?
Band of Brothers szuper, HBO-n ment egy idoben, azota van DVD-n is.
A legutosebb resz sztem az Ardennek-i erdoben jatszodik , ahol 180milisekkel gyakorlatilag szetrobbantjak a kornyeket a nacik a beasott amcsik korul. De majdnem minden resz kiemelkedoen jo. Hazimozi ajanlott egy kis mellyel. Inkabb itt robbanjon, mint odakinn nemigaz?
A Medal of Honorban is kihasznaltak ezeket a tortenelmi esemenyeket gondolom a "latvany" miatt is
Ajanlok meg par filmet is :
Jumper, na ez sztem nagyon jol sikerult valahogy. (Kepzeld el, csak felteleportalsz a hegyre a keroval es aztan legurulsz

) Szemuveg Dzsekszon is jol nyomja benne a Paladint.
Cloverfield ,Rambo IV se lett rossz.
Emlitesre melto a Dragon Wars is ha meg nem volt itt.
Es egy korabbit is mondanek, akinek bejon az "olyan" stilusu humor ,nezze meg az Anchorman - The Legend of Ron Burgundy cimu filmet. Kegyetlen hulyesegek vannak benne es azok a fejek

.