Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Írta 2008. augusztus 20. - 20:09
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. augusztus 20. - 20:05
Írta 2008. augusztus 20. - 20:01
kettõ közül lehet választani
- Az üresfejû
- Wanted
a vélemények megoszlanak, azt nem is kell mondjam hogyan:)
dönteni elég nehéz, de még mindig kitartok a wanted mellett
szóval aki látta valamelyiket, melyiket ajánlja?
ez a the bank job nem lehet rossz, fõleg hogy a kedvenc színészem, asszem ezt is megnézzük
Írta 2008. augusztus 19. - 14:54
Színes feliratos angol krimi, 110 perc, 2008
Port.hu:
A gyanús múltú autókereskedõ Terry mindig is azon volt, hogy elkerülje a nagyszabású stikliket. Ám, mikor felbukkan egy régi ismerõse, a gyönyörû modell, Martine, és felajánlja neki a kulcsszerepet egy betörésbiztos bank elleni rablásban, Terry élete nagy lehetõségét látja a felkérésben. Martine egy dollármilliókat érõ pénzes és ékszeres széfekkel teli szobát ígér a sikeres akció végén. Ám Terrynek és csapatának fogalma sincs arról, hogy a széfek mindemellett piszkos ügyek titkait is rejtik. Olyan titkokét, melyek pillanatok alatt belekeverik hõseinket a korrupció és a londoni alvilág veszélyes hálózatába, és amelyek elvezetnek egyenesen a legmagasabb kormányhivatalokig és a királyi családig is. A Banki meló egy rosszul sikerült rablás igaz története.
Est.hu:
A sokoldalú Donaldson rendezett már romantikus filmet (Koktél), történelmi kalandfilmet (A Bounty), sci-fit (A lény), vígjátékot (Cadillac Man), katasztrófafilmet (Dante pokla), thrillert (Beavatás) és életrajzi mûvet is (A leggyorsabb Indian). Most egy megtörtént eseten alapuló bankrablásos sztorit vett elõ, amihez összegyûjtötte a legjobb rosszarcú brit színészeket, Jason Stathamtõl a Mike Leigh-filmekbõl is ismert Daniel Maysig, s melléjük a pikantéria kedvéért egyetlen jóarcúként betette a gyönyörû és - minõ izgalom! - leszbikus egykori modellt, Saffron Burrowst.
A Banki meló a szokásos trükkös bankrablós mesét hozza (egy bajba jutott szép lánytól kapott fülesen felbuzdulva a lecsúszott autókereskedõ és barátai egy bank magánszéfjeinek kipakolására készülnek), míg képi világában és ritmusában cselekményének idejét, a hetvenes évek elejét idézi meg: hõseink tolvajtempója kicsit lassúnak tûnik az új évezred új darabjaihoz képest, hiszen a hangsúly az akció mellett (helyett?) inkább a hangulat- és korfestésre (a nagyszerû frizurák és ruhák mellett még John Lennon is felbukkan), az atmoszférára esik. További dimenziót pedig a politika és az alvilág egymással összefonódó, mocskos és korrupt világának megjelenése ad a botcsinálta alagútfúró bankrablók és hamis babájuk történetéhez.
8/10
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2008. augusztus 19. - 12:04
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2008. augusztus 18. - 23:55
www.alterego.hu-ról teljesen legal, letölthetõ.
A mátrix c. film szííjjelvágása és átszinkronizálása.
Csak akkor álljon neki valaki nézni, ha eléggé kipihentnek érzi magát. Van benne sok olyan poén hogy leesik az ember a székrõl. Megéri megnézni.
Írta 2008. augusztus 14. - 22:12
http://www.imdb.com/title/tt0405094/
http://kritikustomeg...m.php?fid=17220
Nagyon ajánlom!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. augusztus 08. - 21:16
Írta 2008. augusztus 08. - 15:23
gány minõségben:
Írta 2008. augusztus 08. - 15:20
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. augusztus 08. - 15:09
Csatlakozom, nagyon gyatra...Wanted ijesztõen rossz, én senkinek se ajánlom.
Írta 2008. augusztus 08. - 15:01
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2008. augusztus 08. - 14:33
Írta 2008. augusztus 02. - 22:57
Nagyon nagy film!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. augusztus 02. - 21:48
Ajánlom mindenkinek, 2 'öregember' nem mindennapi játéka egy nagyon szép filmben.
Írta 2008. augusztus 02. - 20:46
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2008. július 29. - 17:28
A UPC Digital csomagjában is benne van. Nem tudom, hogy felétek mikor, hogy fog megindulni a váltás, de a UPC teljesen át fog állni erre és idõvel meg fogja szüntetni az analóg sugárzást. Fõvárosunkban, illetve több megyeszékhelyen már erõsen nyomja ezt a témát.Félig off, de jobb topicot nem találtam. Nem tud valaki véletlenül némi információt, hogy lesz-e valaha eurosport2 a upc-n? Egy év premier league nélkül épp elég volt...
Trailer alapján Death Race, Mongol, Hancock, Kung Fu Panda, Wanted jóknak tûnnek.
Írta 2008. július 29. - 13:22
ajánlom mindenkinek....nagyon pihent de lehet rajta sokat nevetni:)
Írta 2008. július 29. - 11:53
M. Night Shyamalan fémjelzi a filmet,már akinek ...mert nekem egyre kevésbé.A jelek után megint egy bénaság.Még az eleje csak-csak leköti az ember figyelmét,de kb fél óra után szanaszét unja magát az ember
Gabe84,nálunk a upc direct-en van ep2
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy