az a nõ egy lelketlen robot.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2011. július 21. - 10:45
Szerintem Megan Fox miatt egyszer simán nézhetõ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. július 20. - 23:15
Láttam...de már bánom...
Igazából horrornak túl komolytalan...horror-paródiának/vígjátéknak is szar, mert amúgy meg nincs olyan poén benne, ami vicces is lenne...ha kedves a szabadidõtök mást néztek.
Igazából horrornak túl komolytalan...horror-paródiának/vígjátéknak is szar, mert amúgy meg nincs olyan poén benne, ami vicces is lenne...ha kedves a szabadidõtök mást néztek.
Írta 2011. július 20. - 22:46
Ma egy haverokkal sörözõs filmnézõs délután keretében megnéztük a Jennifer's Body-t. Magyar fordítást nem tudok a címre, de biztos valami szokásosan "jól sikerült" az is : D
A zenék tetszettek alatta, egyes oldalakon horrorként, másokon horror-paródiaként van fent, nekem inkább így jött át. Egy része kösz, de nem az én mûfajom (gyertyás-patkányos-szétkaszabolós-satöbbi), a többi meg valami vicc volt Igazából egynek jó, de még egyszer nem lenne hozzá kedvem, annyira azért nem jött be.
Valaki látta?
A zenék tetszettek alatta, egyes oldalakon horrorként, másokon horror-paródiaként van fent, nekem inkább így jött át. Egy része kösz, de nem az én mûfajom (gyertyás-patkányos-szétkaszabolós-satöbbi), a többi meg valami vicc volt Igazából egynek jó, de még egyszer nem lenne hozzá kedvem, annyira azért nem jött be.
Valaki látta?
Írta 2011. július 20. - 19:50
Pár filmet megnéztem nem rég de a legjobban az Ismeretlen Férfi,és a Sötétséghatárán tetszett.Ma estére pedig Morgan Freeman-al és Brad Pitt-el a Hetedik jön .
zseniális.
Írta 2011. július 20. - 19:33
Ma estére pedig Morgan Freeman-al és Brad Pitt-el a Hetedik jön .
azzal nem nyúlsz mellé
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 20. - 18:40
Pár filmet megnéztem nem rég de a legjobban az Ismeretlen Férfi,és a Sötétséghatárán tetszett.Ma estére pedig Morgan Freeman-al és Brad Pitt-el a Hetedik jön .
Írta 2011. július 20. - 12:07
Sorsügynökség elég jó kis film Matt Damonnal, ajánlott
Írta 2011. július 19. - 20:20
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész (2011)
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (original title)
130 min - Action | Adventure | Drama
8/10
az biztos, hogy az egyik legjobb hp film, de az is biztos, hogy sok koze nincs az elsoben megismert vilaghoz. olyan az egesz, mintha kenyszeruen rahuztak volna a kesobb kitalalt storyt a meglevo vazra. en szerettem az elso egyket resz hangulatat (john willams zeneje?), ami egyre inkabb eltunt, de ennel a filmnel jo volt, hogy kimaradtak az ubergagyi gyerekfilmes dolgok, amik egyre furabban hatottak egy akciothriller moziban. mint irtam korabban, a ketto legjobb elegyet talan a harmadik resz adja, amiben meg nagyon ott van a hangulat, de mar joval magasabb szintre emeltek a megvalositast, nem a "az annya, te vagy harry potter?" visszatero kerdessel borzoljak folyamatosan az ember idegeit. a film alapjan a korabban megismert "mindennapi" dolgok nagy reszet siman sutba dobtak, ami szerintem nem baj, egy tortenet bontakozik ki, es nem a varazslovilag bemutatasara szoritkoznak. ez nem kovetkezetes, de legalabb szorakoztato.
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (original title)
130 min - Action | Adventure | Drama
8/10
az biztos, hogy az egyik legjobb hp film, de az is biztos, hogy sok koze nincs az elsoben megismert vilaghoz. olyan az egesz, mintha kenyszeruen rahuztak volna a kesobb kitalalt storyt a meglevo vazra. en szerettem az elso egyket resz hangulatat (john willams zeneje?), ami egyre inkabb eltunt, de ennel a filmnel jo volt, hogy kimaradtak az ubergagyi gyerekfilmes dolgok, amik egyre furabban hatottak egy akciothriller moziban. mint irtam korabban, a ketto legjobb elegyet talan a harmadik resz adja, amiben meg nagyon ott van a hangulat, de mar joval magasabb szintre emeltek a megvalositast, nem a "az annya, te vagy harry potter?" visszatero kerdessel borzoljak folyamatosan az ember idegeit. a film alapjan a korabban megismert "mindennapi" dolgok nagy reszet siman sutba dobtak, ami szerintem nem baj, egy tortenet bontakozik ki, es nem a varazslovilag bemutatasara szoritkoznak. ez nem kovetkezetes, de legalabb szorakoztato.
Írta 2011. július 19. - 14:04
Írta 2011. július 19. - 12:45
gondolom megnézed, nagyon unatkozhatsz
Írta 2011. július 19. - 07:17
Írta 2011. július 18. - 21:05
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. július 18. - 20:30
Írta 2011. július 17. - 21:07
Írta 2011. július 13. - 11:45
Írta 2011. július 13. - 10:02
Legutóbb 2 rajzfilmet néztem: Rango és Rio. A Rio aranyos, színes, szokásos happy end-es, tetszett. Ellenben a Rango nem jött be túlzottan, 1-2 poén van benne, de számomra csalódás.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. július 13. - 00:38
Írta 2011. július 12. - 22:59
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. július 11. - 18:20
ez valahogy kimaradt, viszont a Forráskód nem jött be annyira mint amennyire vártam