Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ma is voltunk moziban, a Streetdance-et neztuk. 3D-ben, igy nagyon latvanyos, meg nincs az a "angol film" erzesed, de azt nem ertem hogy miert nem tudtak kitalalni egy olyan sztorit ami meg nem volt...

tegnap volt a tvben a Stardust (2007) na ez viszont tok jo volt :) igazi mese, de poenos [De Niro valami eszmeletlen] es szepen meg van csinalva. aki meg nem latta es szereti az ilyesmit annak nagyon ajanlom
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
örökzöl klásszik:

""Én a fasza-laza cici-strici muffmágus..."
kééész

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ízlések és pofonok ezek szerint :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

ez a The Human Centipede (First Sequence) nagyon beteg egy film. :D
több nem akar lenni mint ami, úgyhogy egyszer simán nézhetõ. (és egyáltalán nem durva, mint amilyen beszámolók vannak róla)

valamiért nem vagyok rá kiváncsi, elolvastam a tartalmat és nem fogott meg
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Kick Ass pedig nem akciófilm. kb hozza a képregény színvonalát, .

igy van bizony..
...

Tegnap néztuk : The Wolfman (2010) ..egyszer tán nézhetõ...de valahogy többet vártam 10/5

"just chillin killin"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

több nem akar lenni mint ami, úgyhogy egyszer simán nézhetõ. (és egyáltalán nem durva, mint amilyen beszámolók vannak róla)

ennél elb@szottabb és hitványabb ötlettel még nem találkoztam. de most komolyan.. pénzt adni egy ilyesmi szennyre?
Kick Ass pedig nem akciófilm. kb hozza a képregény színvonalát, nekem nagyon tetszett.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Ezt szintén elég jó The Last House on the Left (2009)

Feltöltött kép

"just chillin killin"

gabriel1976

gabriel1976

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
Más jellegû, de videós téma:
a sport 1-en volt 7végén egy klassz összefoglaló egy bringaversenyrõl a Csobánka - Pilisszántó körön (a környéken az egyik kevdenc) (4 kört mentek tudtommal.) Jó volt a felvétel és volt benne motorról videózás is. A sport 2-n máj 25-én ismétlik az adást (UP a címe). Örülnék, ha vki fel tudná venni nekem és DVD-re kiírni. KTg-t persze fizetem.

Ha vki vállalja, jelezzen: gyorgyigabor kukac yahoo.com

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ez a Kickass az utolsó 10 percen kívül alapvetõen egy dögunalmas és elég gyenge film... a soundtrack egy kicsit javít rajta.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
The Secret of Kells

talán volt már szó itt róla, én most néztem meg. rég láttam ennyire szépen megrajzolt világot.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
megnéztük Robin Hood-ot, látványos csak nem ezt vártam ez is az elõzményeket mutatja mint ahogyan ez most divat lett összeségében nem volt rossz, de volt benne érdekes rész mint pl. a francia csapatok partraszálló hajói, tiszta D-nap :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Tegnapi müsor: School for Scoundrels (2006) Teljesen jó vigjáték..10/7

http://www.youtube.com/watch?v=BYtsHdNxhpU

"just chillin killin"

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Én tegnap néztem meg a Kick-Ass-t. Tényleg nagyon jó film, a zenék is jók benne.

Hit girl : "ok you cunts" :D

"just chillin killin"

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Én tegnap néztem meg a Kick-Ass-t. Tényleg nagyon jó film, a zenék is jók benne.
"Ride today, heal tomorrow"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Viasaton MacIntyre alvilága néven fut a fentit is tartalmazó 6+1 részbõl álló sorozat, mely az angol és skót alvilágba ad érdekes betekintést.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
A very british gangster. Dokumentumfilm a manchesteri alvilágról. Nagy arc a helyi keresztapa, az akcentusok "gyönyörûek", és szépen is van fényképezve.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Beszarás mennyire jó ez a film..mindenképp köteletzõ ...szerintem 10/8 (imdb 8,4)

imdb Kick-Ass (2010)

tr 1 : YouTube - Kick Ass New Extended Movie Trailer [HD]

keményebb tr:

"just chillin killin"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én meg csütörtökön az Avatart néztem meg, IMAX 3D-ben. Három órán át elvarázsolt, nem a teremben ültem, hanem Pandorán jártam. Szerintem ez egy új kategória, a látványfilm. Elõször ilyet 2002-ben, egy párizsi gömbmoziban láttam, amikor Franciaország tájait repültük be.
Aztán tegnap erõs felindulásból a DVD-t is beszereztem... De rá kell jönni, h még 21'es monitoron is tragikusan gagyi. Képzelem, miért nem jött be Lornak a kamerás verzió :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Dark Knight után ez nagyon várós Christopher Nolantõl

Inception Trailer 3