Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Errõl én is pozitív véleményeket olvastam a "szakfórumokon," de még nem sikerült megtekinteni.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Posted Image

"The Ninth Company is the equivalent of a Russian platoon."

IMDB 7.2/10

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ha Mila Kunis bejött a Könnyû nõcskében, és még nem láttad a Zombielandet, akkor pl. az?
Vagy a Forgetting Sarah Marshall. (Lepattintva)
Mindkettõ könnyû és finom :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bruno szornyu felenel lelove
kaladnfergek szornyu vegignevze de torolve.

ajanljatok vmi vidam filmet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

húgom halálsápadtan mondta, hogy azt meg ne nézzem. kb csak azért nem popcornoztam közben mert nem volt itthon :D
tényleg beteg, tényleg durva. nem mindenkinek ajánlott.

valóban egy nagyon beteg film
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Na megvolt a rázós futam, az egész filmbõl kb 5 percre emlékeztem :D Annyira nem volt jó film, lehet az éjféli málnaszörptõl volt izgalmas 5 évesen :D
Hangulata az van. A fekete puttonyos személyautók adják üldözõként. A kocsik motorhangja, Az h. minden kanyart Driftelve vesznek be igen tetszett. A Kamerahasználatot is kiemelném: A kocsi orrán a föld közelében lévõkkel igen adja a kanyargós pálya, a házak tetejérõl felvett kergetõzések is meglepõek voltak nekem. A csúszkálás a folyamatosan kipörgõ kerekek is hozzájárultak az élményhez ami a mai autós kergetõzõs filmekben nincs benne.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ezt néztem most. Nem tudom úgy jellemezni, hogy el ne áruljam a történetet (nincs a spoilerre magyar szó?), így inkább nem írok semmit, de mindenképpen jó. Egy "hibája" számomra, hogy itt forgatták, és ez egy picit illúzió romboló.

A csíkos pizsamás fiú (2008) - IMDb

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nekem szimpatikusak voltak a szereplõk, valóban tucat a történet, de lekötött 1,5 órára jól....nekem nem baj, hogy tucat ha jó :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Mai ajánlásom a Sose hátrálj meg c. film....Kicsit sablonos de attól élményt nyújtott, tetszett...

Neeeeee, nagyonszirupos amerikai tucat..

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
T

azt mondjak hogy a regi eleg sz.r volt. meg is bukott talan. es a sztori sem kapcsolodik annyira hogy ismerni kelljen az elozmenyeket hogy elvezd az uj reszt. De nekem azert is van ellenerzesen mert mai szemmel minden 80-as evekbeli sci-fi egesz egyszeruen mar gagyinak tunik.

Mai szemmel tenyleg gagyi, de 82ben inkabb szokatlan volt.
Az elso film, amiben szamitogepes animaciot hasznaltak, s egybol ilyen mennyisegben.
A latvanyvilag mellett a mondanivalo sem volt annyira bejovos akkoriban, es a megjelenest is rosszul idozitettek, majdnem egyszerre a Blade Runnerrel. (azt is nezzetek meg)
Akarmekkora bukas is volt a Tron 82ben, megis az egyik legnagyobb kult sci-fi lett.

Mindenkeppen ajanlom a megtekinteset, mar csak azert is, hogy erezd hova jutott a vilag ~30ev alatt.
Technikailag hihetetlen, mekkora ugras tortent. Mondanivaloban meg kicsit visszaestunk az evek mulasaval.

A maga nemeben mind a 2 Tron nagyon jo film
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mai ajánlásom a Sose hátrálj meg c. film....Kicsit sablonos de attól élményt nyújtott, tetszett...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Nekem nem probléma ha gagyi, ha mondanivalóját táttudja adni akkor már jó. Azt gondolom tudom a helyén kezelni a filmeket.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
azt mondjak hogy a regi eleg sz.r volt. meg is bukott talan. es a sztori sem kapcsolodik annyira hogy ismerni kelljen az elozmenyeket hogy elvezd az uj reszt. De nekem azert is van ellenerzesen mert mai szemmel minden 80-as evekbeli sci-fi egesz egyszeruen mar gagyinak tunik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Rázós futam (1985) - IMDb

Köszi! Ez volt az :D

13 nekem nagyon bejövõs volt, de azt is írtam a bemutatkozómban h. nem hétköznapi az értékrendem :D
Annyit tanulok mostanában ti meg rengeteg filmet ajánlotok nem gyõzöm követni :D

A tron-al szemezek egy ideje, de tuti a régivel kezdem és utána nézem meg az újat. De elõtte vár még egy 2,5 órás ázsiai vérengzés.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nalam a green hornet tuti kimarad. amit viszont biztosan megnezek ahogy kijon az ez

The Fighter (2010) - IMDb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
én ezt néztem meg most

Eragon, , szerintem 10/7, sárkányos-lovaglos, egész nézhetõ

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Csak a legutolsó 1 oldalt olvastam, de a mostanában nézett filmek közül szerintem amit érdemes megnézni:
Tron (zene miatt) Az õrzõk legendája (nekem nagyon tetszett a grafikai megvalósítás)

Erõsen ajánlott:
RED, The Town, Machete

Amit NAGYON nem ajánlok:
Hibrid

Amit még nem láttam, de biztosan fogok:
Green Hornet
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ritkán van olyan, hogy nem nézek végig egy filmet, de az Up in the Air-rel így jártam.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

13-as címû filmrõl mi a véleményetek?(2010-es változat.)
Az alap történet nekem bejött de a befejezés az már nem annyira..Szereposztás sem rossz bár 50 cent nem tudom mit kereset benne....
nálam 10/7 (egyszer nézhetõ)
de olvastam olyat is hogy van akinek nagyon bejött.

az nem én voltam ;)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
köszönöm!