Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2011. január 24. - 14:09
Írta 2011. január 24. - 14:07
Mondjuk tudnám folytatni a sort, de fura, hogy már ezért nem ugrottak nekem
Nekem a shop-stop azért jött be, mert kísértetiesen emlékeztet arra, amit a Baranyiék mûvelnek. Mellesleg õk ajánlották
Német, mondanivalóval rendelkezõ filmdrámák:
Die Welle
Das experiment
Írta 2011. január 24. - 13:31
Én a stop shopot max autópályáról látok:) ja és a Hûvösvölgyben.
Mondjuk tudnám folytatni a sort, de fura, hogy már ezért nem ugrottak nekem
Írta 2011. január 23. - 23:07
Én a stop shopot max autópályáról látok:) ja és a Hûvösvölgyben.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. január 23. - 22:34
Valahol a stop shop szintjén van. Félek beszélgetni azzal, aki odavan érte. És sokan vannak
Pedig engem a Marci mindig cseszeget, hogy a stop shoppot nézzem meg, de vhogy az sem érdekel.... )
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?
Írta 2011. január 23. - 22:21
végree valaki aki, nem áradozik róla!! mindenki odáig volt ettõl a filmtõl, engem nem is érdekel amúgy, sztem egy nagyon csúnya dolognak kellene történnie ahhoz, hogy megnézzem )
Valahol a stop shop szintjén van. Félek beszélgetni azzal, aki odavan érte. És sokan vannak
Írta 2011. január 23. - 22:06
Írta 2011. január 23. - 22:04
kick-ass (ha-ver)
annyira nem ajanlott
végree valaki aki, nem áradozik róla!! mindenki odáig volt ettõl a filmtõl, engem nem is érdekel amúgy, sztem egy nagyon csúnya dolognak kellene történnie ahhoz, hogy megnézzem )
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
Írta 2011. január 23. - 21:01
Tegnap a kedvesemmel néztünk ilyen romantikus izéket....a Csúf Igazság és a Szökõhév kifejezetten jók.
Ilyen tipikus barátnõvel nézõsek.
Ilyen tipikus barátnõvel nézõsek.
Írta 2011. január 23. - 20:46
megneztuk a Black Swan-t, haaaaat nem egyszeru. de nagyon jo.
a 127 ora nekem tuti kimarad, valoszinuleg egy hetig nem tudnek aludni utana.
a 127 ora nekem tuti kimarad, valoszinuleg egy hetig nem tudnek aludni utana.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. január 23. - 17:35
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Írta 2011. január 23. - 14:49
akkor mementonal az a normalis ami ossze vissza van vagva, mint ponyvaregeny?
Nem össze-vissza van, hanem a két szálat felváltva látjuk, az egyik elõre, a másik pedig visszafelé halad az idõben.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. január 23. - 14:26
Két valós dolog van az egész filmben, a fõszereplõ szovjet mesterlövész, Vaszilij Zajcev személye, valamint az, hogy hosszú, és idegõrlõ küzdelmet vívott egy kiváló német mesterlövésszel a sztálingrádi csata utolsó idõszakában, akit természetesen nem úgy hívtak, mint a filmbeli személyt. Mindezt nyakon öntötték a szokásos, gyenge hollywoodi mázzal, és kihoztak egy igen színvonaltalan, történelminek csúfolt filmet.
Érdemes utánanézni, hogy mi volt azon kevés sztálingrádi szovjet veterán véleménye a filmrõl, akik még megtekinthették. Nagyon sokat elárul az a tény, hogy legtöbbjük az elõadás közben felállt, és kiment a vetítõterembõl. Az orosz veteránok messze hitelesebb, és jobb alkotásnak tekintik Joseph Vilsmaier "Sztálingrád" címû filmjét.
Egyébként volt szerencsém mindkét filmet látni, és messzemenõleg egyetértettem a veteránokkal.
Érdemes utánanézni, hogy mi volt azon kevés sztálingrádi szovjet veterán véleménye a filmrõl, akik még megtekinthették. Nagyon sokat elárul az a tény, hogy legtöbbjük az elõadás közben felállt, és kiment a vetítõterembõl. Az orosz veteránok messze hitelesebb, és jobb alkotásnak tekintik Joseph Vilsmaier "Sztálingrád" címû filmjét.
Egyébként volt szerencsém mindkét filmet látni, és messzemenõleg egyetértettem a veteránokkal.
Írta 2011. január 23. - 14:00
Érdekelne a véleményed. nem szívózásból kérdem. Anno amikor újdonság volt nekem nagyon bejött.Na ez mekkora egy hulladék...
Írta 2011. január 23. - 13:19
akkor mementonal az a normalis ami ossze vissza van vagva, mint ponyvaregeny?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. január 23. - 12:20
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2011. január 23. - 12:18
A Memento-ról nem elég annyi, hogy "jó"...szerintem aki látta, annak örökre a top10-ben marad...
Írta 2011. január 23. - 12:16
Memento jó. Csak vigyázz, hogy mit nézel, mert én véletlenül egy speciális (azt hiszem a hivatalos DVD-hez adott extra) kiadását néztem, ahol (ez talán még nem spoiler) úgy volt vágva, hogy minden a rendes idejében zajlott. Szerencsére még idõben rájöttem, mert elõtte olvastam a filmrõl.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2011. január 23. - 12:11
mostanában nézet:
Eredet (2010) - IMDb
Ellenség a kapuknál (2001) - IMDb (sajnos nem végig)
Zombieland (2009) - IMDb
Mementóról vélemény? érdemes megnézni? PORT.hu - Memento
Eredet (2010) - IMDb
Ellenség a kapuknál (2001) - IMDb (sajnos nem végig)
Zombieland (2009) - IMDb
Mementóról vélemény? érdemes megnézni? PORT.hu - Memento
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Írta 2011. január 22. - 10:31
kick-ass (ha-ver)
annyira nem ajanlott
annyira nem ajanlott
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...