ez az! Köszi! találtam még gagyi robotosat ezzel kezdem
Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Írta 2011. február 07. - 19:52
Írta 2011. február 07. - 19:37
még mindig tetszik a Dred bíró. Van a filmben tökösség. A mai tökös filmeknek nincs kisugárzása. A színészek vagy a film hibája?
Úgy néznék valami jó sci-fit.
Volt egy film amiben valami óriás harci robottal vette fel a kesztyût egy szintén nagy, a sivatagban, roncsok között talált munkás/bányászrobottal.
Amerikai lepusztult sivatagi környezet, volt valami bige a fõhõs mellett. A hõs valami katona féle, talán profi harci robotkezelõ, meg talán beleunt a rendszerbe és megszökött, amiatt mentek utána a korszerûvel. Nem tudom mi volt a címe. Színes film volt VHS idõszakban.
Crash and Burn?
Írta 2011. február 07. - 19:29
Szerintem nagyon ratyi. Hasonló témájú mint a Kick-Ass csak ez meg sem közelíti azt.Scott Pilgrim vs. The World...látta már valaki? milyen?
Írta 2011. február 07. - 19:25
Úgy néznék valami jó sci-fit.
Volt egy film amiben valami óriás harci robottal vette fel a kesztyût egy szintén nagy, a sivatagban, roncsok között talált munkás/bányászrobottal.
Amerikai lepusztult sivatagi környezet, volt valami bige a fõhõs mellett. A hõs valami katona féle, talán profi harci robotkezelõ, meg talán beleunt a rendszerbe és megszökött, amiatt mentek utána a korszerûvel. Nem tudom mi volt a címe. Színes film volt VHS idõszakban.
Írta 2011. február 07. - 16:58
Scott Pilgrim vs. The World...látta már valaki? milyen?
Már többen leírták róla a véleményüket itt (valakinek tetszett valakinek nem), pár oldalt olvass vissza.
Írta 2011. február 07. - 16:52
A másik klasszikus:...A varjú kiképzése nagyon megmaradt
...
-We blow something up.
-What are we going to blow up?
-Internet :D
A mohamed karikatúra ehhez a filmhez képest semmi...kétlem hogy a rendezõ be merne menni egy kebaboshoz ezután
Írta 2011. február 07. - 16:41
Írta 2011. február 07. - 10:56
Írta 2011. február 07. - 10:21
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2011. február 07. - 00:20
Cloverfield teccett, ami ilyen kamerás felvétel stílusban készült és a Blairwitch project is ötletes volt.
Paranormal Activity-nek megjelent a 2. része is. Nekem az 1. részt nem sikerült még végignéznem, a 2 fõszereplõ túl idegesítõ volt.
Érdekes volt a 2. része. Csontra ugyanarra számítottam, mint az elsõ részben.
Viszont ebbe még egy kis történetet is belecsempésztek, sõt az elsõ résszel még összefüggésben is van!!! Az ilyen jellegû filmeknél ez már elev nagy szó. És még próbál magyarázattal is szolgálni...no azért sztorira ne számítsatok.
Meg amúgy igazából ugyanolyan szar, mint az elõzõ része.
Ezen szerintem még tizedannyira sem lehet félni, mint az elsõ részen (bár az sem egy félelmetes eresztés). Nincsenek kézi kamerás képek, szobában elhelyezett fix kamerák képeit látni csak. És "esemény" is csak harmadannyi van benne.
Mondjuk akinek bejön ez a kamerás stílus az inkább néze meg a Blair Witch Project 1-et, ha félõs.
Ha meg nem félõs akkor a [REC]-et...az adja. Azon még énis féltem a vége felé (pedig ilyen anno '69 óta nem volt )...tán annak is van már azóta 2. része vagy mi...
Írta 2011. február 06. - 14:25
Írta 2011. február 06. - 12:44
Book of Eli. Szerintem sokkal jobb, mint a The Road. Mondjuk a kaszabolós jeleneteket nem tudtam hova tenni, viszont Mila Kunis még ilyen szakadt cuccban is jól mutat 10/7
The Uninvited. Hát nem erre a végkifejletre számítottam. Jót alakít a kiscsajt játszó színésznõ. 10/6
Nekem mindkettõ tetszett.
Tegnap, vagyis ma hajnalban megnéztük a pancser police-t. Vicces, bár szokni kell a poénjait. Egy biztos, az utóbbi idõkben ezen nevettem a legtöbbet.
Pihenésképp a Dred Bíró lesz a következõ.
Írta 2011. február 06. - 02:31
Írta 2011. február 05. - 21:18
The Uninvited. Hát nem erre a végkifejletre számítottam. Jót alakít a kiscsajt játszó színésznõ. 10/6
Írta 2011. február 05. - 21:07
ez is megvolt: YouTube - "Paranormal Activity" - Official Trailer [HQ HD] Érdekes a teaserben az ahogyan a moziban terjed a félelem feromon.
Most meg indulok szalonnát sütni a bunkerbe
De a lényeg h. jó film. Az elején idegesített a kamerahasználat de utána megszoktam, és élvezhetõvé vált a film. Jó ötlet volt így megcsinálni ezt.
Cloverfield teccett, ami ilyen kamerás felvétel stílusban készült és a Blairwitch project is ötletes volt.
Paranormal Activity-nek megjelent a 2. része is. Nekem az 1. részt nem sikerült még végignéznem, a 2 fõszereplõ túl idegesítõ volt.
A 4. típusú találkozások (Milla Jovovich) tecett mostanában a paranormális témakörben.
Írta 2011. február 05. - 20:47
Most meg indulok szalonnát sütni a bunkerbe
De a lényeg h. jó film. Az elején idegesített a kamerahasználat de utána megszoktam, és élvezhetõvé vált a film. Jó ötlet volt így megcsinálni ezt.
Írta 2011. február 04. - 22:24
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. február 04. - 22:22
Írta 2011. február 04. - 10:29
Írta 2011. február 03. - 15:57
válaszd ki hogy sorozatot, vagy filmet keresel, mert csak azok között keres, amit kiválasztottál.