Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én ezen gyerekkoromban rendesen rettegtem, de ez már biztos megvolt.

Testrablók támadása (1978) - IMDb

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
mondanátok nekem jó fantasztikus filmet valami beszaratós szörnyes filmet? Ma ilyenekhez van kedvem de már kifogytam.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ajánlom mindenkinek a Mr. Nobody-t.....eszetlen jó...

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
ajánló: 12 majom (1995) - IMDb

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
A kód (2009) - IMDb Elment a végén lévõ csavar és happy end sem tudta a tetszik kategóriába lendíteni. Egyszer beleülõs langyos fürdõvíz.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts

nem akartalak megsérteni, csak a "há' azé' mer van rajta sapka" indoklást nem tudom elviselni.

Világos...
"Ride today, heal tomorrow"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
IMDb Video: Bronson
nagyon adja. Erõs kezdés után a közepe felé lenyugszik h. átérezhetõ legyen a vége. Az elõadásmód zseniális, a zene szintén. Precízen össze van rakva az egész. Zenére hangra vannak vágva a puszitól kezdve a verekedésig a történések.
A humora, iróniája is átjött. Élmény volt minden téren. Nem ajánlom senkinek, aki a könnyed szórakozást keresi.
kicsit hasonló mint a Chopper - A kegyetlen (2000) - IMDb de annál sokkal mûvészibb

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Megnéztem a RED-et is....az is jó volt...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Juno (2007) - IMDb

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Scott Pilgrim vs. The World...látta már valaki? milyen?

szerk. nem tetszett

ajánló:
http://www.imdb.com/title/tt0116367/
http://www.imdb.com/title/tt0107302/

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Másnak is feltûnt, hogy mostanában a Stagevu-val nincs rendben valami.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Nekem is tetszett a Scott Pilgrim a világ ellen.....valóban nem túl velõs, de könnyû kis filmecske szimpi szereplõkkel....
Mila Kunis után ebbe a szines hajú lánykába is szerelmes lettem....:P

Feltöltött kép

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Most nem akarok leállni vitatkozni, mert annyit sem ér a film.

nem akartalak megsérteni, csak a "há' azé' mer van rajta sapka" indoklást nem tudom elviselni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Szelemíró-ról mi a véleményetek?

nagyon vontatott és felmérgesített :D amúgy szép jó de kevés. A tetovált lány után meg fõleg.

Bezzeg ez a robotos :D sex bármikor bárkivel, oltári bakik, klisék ezerrel. De azok a bugyik a 90-es években... Hol lehet olyat beszerezni? :D
Hogy oda voltunk ezekért a filmekért anno.
Adta a kis csaj karaktere, tinibõl nõvé érése, humora. A bánászrobot konzolos irányítása. A dilinyós benzinkutas inason kívül még a robotcsaj hihetetlen lazasága verekedés közben. :D
A mostani filmekben nem csukják le a halottaik szemét két újjal; egyfajta gyászszertartásként. A korabeliek meg tele voltak ezzel. Sõt a gonoszak nyitott szemmel haltak meg szimbolikus büntetésképpen és csak a jók/ártatlanok szemét hunyták le rásegítéssel/feloldozással.
Köszönöm a figyelmet :D

Edit: olcsón el lehet mondani a mondanivalót. Drágán a látvány gyakran üti a mondanivalót. Viszont az az igazi ha mindkettõ együtt van.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts

a két film "témája" qrvára meg sem közelíti egymást. a koncepció, miszerint végy egy fasza képregényt, majd ültesd át a mozgókép világába az azonos. és kb ki is merültek a közös pontok.
nem az ízlésed szeretném átformálni, a véleményezés szabad. csupán az indoklással volt bajom.
egyébként aki teljesen lesújtó véleménnyel volt/van ezekrõl a filmekrõl, az mégis milyen elvárásokkal indult neki? nem lehet minden filmet Avatar látvánnyal, Oldboy cselekménnyel összerakni.
szerintem.
Scott Pilgrim szerintem jó volt. könnyû, mókás.

Most nem akarok leállni vitatkozni, mert annyit sem ér a film.
"Ride today, heal tomorrow"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szelemíró-ról mi a véleményetek? Nekem az eleje nagyon vontatott volt akkor még 10/4 re tettem volna, de a közepétõl ment fölfelé és egy 10/7-et simán adnék neki szerintem jó volt..
Elégé hasonlít a menete a Kulcs c.mû filmhez...

Elsõre valóban egy kicsit álmosnak tûnik az eleje, de ha most megnézed mégegyszer, egy csomó apró dolog lesz, ami a helyére kerül és megérted, hogy miért volt olyan, amilyen.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én azt mondom nem rossz.....ilyen ködös délutánokon jó hangulata van...

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Szelemíró-ról mi a véleményetek? Nekem az eleje nagyon vontatott volt akkor még 10/4 re tettem volna, de a közepétõl ment fölfelé és egy 10/7-et simán adnék neki szerintem jó volt..
Elégé hasonlít a menete a Kulcs c.mû filmhez...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Tegnap volt szerencsém látni, "finn fekete humor" kemény :)

"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Szerintem nagyon ratyi. Hasonló témájú mint a Kick-Ass csak ez meg sem közelíti azt.

a két film "témája" qrvára meg sem közelíti egymást. a koncepció, miszerint végy egy fasza képregényt, majd ültesd át a mozgókép világába az azonos. és kb ki is merültek a közös pontok.
nem az ízlésed szeretném átformálni, a véleményezés szabad. csupán az indoklással volt bajom.
egyébként aki teljesen lesújtó véleménnyel volt/van ezekrõl a filmekrõl, az mégis milyen elvárásokkal indult neki? nem lehet minden filmet Avatar látvánnyal, Oldboy cselekménnyel összerakni.
szerintem.
Scott Pilgrim szerintem jó volt. könnyû, mókás.