Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Started by
kergeeger
, 2004. June 07. 20:27
Posted 2011. April 11. - 18:02
Posted 2011. April 11. - 16:23
Tök jó olvasni a véleményeidet, filmkritikus vagy talán?
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. April 11. - 11:11
Megvolt tegnap - mert más nem volt kikölcsönözve - Született pusztító (2010) - IMDb. Az angol cím találóbb: Born to Raise Hell.
Tipikus Segal film. Hozza az utánozhatatlan jelenséget. A törõ csontoknak, szakadó izmoknak olyan hangja van, mintha szájjal narrálnánk, oltári partihangulatot keltve. Egyébként értékelem az öreg rókát (pont tegnap töltötte be a 60-at). A fiatal korában kidolgozott "állva elalszok, ha felkeltesz megropizlak" karakterhez idõsen is van elég energiája és hitelesen töri a ropit. A ropik nagyon gyorsan regenerálódnak. Egy törött lábú és kezû csóka 30 másodperc után felpattan és simán odatartja a maradék ép tagjait még egyszer a csontkovácsnak. A film végén elmaradhatatlan "nagy verekedés a fõellenséggel" jelenetben a droggal felturbózott csóka irdatlan bírja a verést, ne érez fájdalmat és jól káronkodik. Már ezzel kiérdemli a szimpátiámat. A kategória elmaradhatatlan vér-cici-popsi triója rendre visszatér. Örömömre. Jó kis buxákat válogattak össze. Legalább annyi csaj szerepel a filmben mint ahány kemény legény.
Idõutazás a régi akciófilmek eszköztárához. A sosenem kifogyó fegyvertárak, az elsõnek meghaló családos ifjonc, személyes bosszúhadjárat és még sorolhatnám. Segál akkora oltásokat tol a tanoncnak h. csak lestem. Haladóknak is érdemes továbbképzés gyanánt meglesni. Aztán néha a kiszámíthatóság állóvizébe bedobnak olyan jelenetet aminek semmi értelme. Csak pislogsz mi volt ez. Aztán a vágás és képi elemek, néhol igen magas mûvészi színvonalat ütnek meg és újfent lestem mi ez? Olyan az egész film mintha nagy legós dobozból lettek volna random kihúzva az elemek. A hatás elragadó Mindig amikor már unnád az adott jelenetet, vége van és egy új dolgot raknak eléd, ha azt sem érdekes már, megint lecserélik. Közbe bedobnak egy két poént, sexet, zenés klipet, montázst, effektet és így tovább. Szerintem sokat böngésztek a rosszfiú-facebookon is. Ilyen markáns-mutáns öklömnyi szemöldökcsontokat nem találni máshol. Van egy szõke ruszki bérgyílkosnõ aki egész film alatt meg sem nyikkan, csak int a fejével és az az egyezményes jele mindennek. A többi orosz anyanyelvi szinten beszéli ezt a jelnyelvet. Arra ma reggelig sem tudtam rájönni hogy a fenébe veszi észre valaki ha a homloka közepére világítanak a lézer pointerrel. Talán a harmadik szem.
Az imdb pontozás jogos. A film a vége felé kifogy a cuflából, inkább elmegy lelkizõs irányba. Azoknak ajánlom akik bírják a logkai bakikat, valamint értékelik az elõbb elhangzottakat
Tipikus Segal film. Hozza az utánozhatatlan jelenséget. A törõ csontoknak, szakadó izmoknak olyan hangja van, mintha szájjal narrálnánk, oltári partihangulatot keltve. Egyébként értékelem az öreg rókát (pont tegnap töltötte be a 60-at). A fiatal korában kidolgozott "állva elalszok, ha felkeltesz megropizlak" karakterhez idõsen is van elég energiája és hitelesen töri a ropit. A ropik nagyon gyorsan regenerálódnak. Egy törött lábú és kezû csóka 30 másodperc után felpattan és simán odatartja a maradék ép tagjait még egyszer a csontkovácsnak. A film végén elmaradhatatlan "nagy verekedés a fõellenséggel" jelenetben a droggal felturbózott csóka irdatlan bírja a verést, ne érez fájdalmat és jól káronkodik. Már ezzel kiérdemli a szimpátiámat. A kategória elmaradhatatlan vér-cici-popsi triója rendre visszatér. Örömömre. Jó kis buxákat válogattak össze. Legalább annyi csaj szerepel a filmben mint ahány kemény legény.
Idõutazás a régi akciófilmek eszköztárához. A sosenem kifogyó fegyvertárak, az elsõnek meghaló családos ifjonc, személyes bosszúhadjárat és még sorolhatnám. Segál akkora oltásokat tol a tanoncnak h. csak lestem. Haladóknak is érdemes továbbképzés gyanánt meglesni. Aztán néha a kiszámíthatóság állóvizébe bedobnak olyan jelenetet aminek semmi értelme. Csak pislogsz mi volt ez. Aztán a vágás és képi elemek, néhol igen magas mûvészi színvonalat ütnek meg és újfent lestem mi ez? Olyan az egész film mintha nagy legós dobozból lettek volna random kihúzva az elemek. A hatás elragadó Mindig amikor már unnád az adott jelenetet, vége van és egy új dolgot raknak eléd, ha azt sem érdekes már, megint lecserélik. Közbe bedobnak egy két poént, sexet, zenés klipet, montázst, effektet és így tovább. Szerintem sokat böngésztek a rosszfiú-facebookon is. Ilyen markáns-mutáns öklömnyi szemöldökcsontokat nem találni máshol. Van egy szõke ruszki bérgyílkosnõ aki egész film alatt meg sem nyikkan, csak int a fejével és az az egyezményes jele mindennek. A többi orosz anyanyelvi szinten beszéli ezt a jelnyelvet. Arra ma reggelig sem tudtam rájönni hogy a fenébe veszi észre valaki ha a homloka közepére világítanak a lézer pointerrel. Talán a harmadik szem.
Az imdb pontozás jogos. A film a vége felé kifogy a cuflából, inkább elmegy lelkizõs irányba. Azoknak ajánlom akik bírják a logkai bakikat, valamint értékelik az elõbb elhangzottakat
Posted 2011. April 08. - 20:01
Posted 2011. April 08. - 19:23
ajánlotta már valaki a Gru-t? mindenkinek kötelezõ, mesefilm cuki kislányokkal és mogorva fõszereplõvel
Posted 2011. April 07. - 20:36
én is nagyon várom már, remélem minimum olyan jó lesz mint az 1. )Nekem bemutató alapján most a Hangover 2 a nagyon várt film. Az elsõ rész is hatalmas volt
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Posted 2011. April 07. - 20:34
Nekem bemutató alapján most a Hangover 2 a nagyon várt film. Az elsõ rész is hatalmas volt
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. April 07. - 18:10
tök jó, hogy belinkelek egy trailert és már láttad , de legalább tudjuk, hogy mire számíthatunk
Posted 2011. April 07. - 18:05
valamelyik nap neztem a moziban ezt a Limitlesst. Egesz jo, bar kihozhattak volna tobbet az otletbol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. April 07. - 17:28
Posted 2011. April 07. - 08:13
A tegnapi esti mese: Száguldó bomba (2010) - IMDb Lerágott csont újrafõzve, vagyis a vonat elszabadul, meghal mindenki, ha nem áll meg.
Pörgõs, sokat nem vártam tõle, de nem volt unatkozás közben. Ami berágatott az az volt, hogy a kamera folyamatosan pörgött a pilótafülke körül, és a rommá rázott, mozgással ellentétesen haladó kamera ellenére is láthatóan gyök kettõvel száguldott a megállíthatatlan. A rengeteg logikai hibáról nem is beszélve. De az hogy a bevehetetlen kanyart oldalsó kerékre dõlve bevették az üzemképtelen fékkel fékezve... Ezek apróságok Egyszer nézhetõ.
Pörgõs, sokat nem vártam tõle, de nem volt unatkozás közben. Ami berágatott az az volt, hogy a kamera folyamatosan pörgött a pilótafülke körül, és a rommá rázott, mozgással ellentétesen haladó kamera ellenére is láthatóan gyök kettõvel száguldott a megállíthatatlan. A rengeteg logikai hibáról nem is beszélve. De az hogy a bevehetetlen kanyart oldalsó kerékre dõlve bevették az üzemképtelen fékkel fékezve... Ezek apróságok Egyszer nézhetõ.
Posted 2011. April 06. - 19:34
Ez a tipikus no comment. Nõi ligika'
Skyline. Pocsék ufos, fénybe nézõs elragadós. 10/5
Open Season 3. Azt hittem hiányzik a vége amikor 65 percet írt a lejátszó. Átlagos rajzfilm, rossznak sem mondanám, de semmi extra. 10/6
Life as We Know It. Csajokkal nézõs, elérzékenyülõs (srácoknak Heigl kisasszony miatt nézhetõ). 10/8
Skyline. Pocsék ufos, fénybe nézõs elragadós. 10/5
Open Season 3. Azt hittem hiányzik a vége amikor 65 percet írt a lejátszó. Átlagos rajzfilm, rossznak sem mondanám, de semmi extra. 10/6
Life as We Know It. Csajokkal nézõs, elérzékenyülõs (srácoknak Heigl kisasszony miatt nézhetõ). 10/8
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. April 06. - 14:12
Posted 2011. April 06. - 14:09
most néztük az Elhajlás engedélyt, ajánlott
azt o mar latta es ugy remlik azt mondta ra hogy baromsag
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. April 06. - 11:43
ajanljatok nekem csajjal nezos filmet
most néztük az Elhajlás engedélyt, ajánlott
Posted 2011. April 03. - 16:47
Ha az gazdaságos, akkor erre a koppintásra mit mondanál?Lezajlott a csata Los Angeslesben is. ...Gazdaságos sci-fi, csak rángatni kell a kamerát. Tény h nem alkottak maradandót, de egyszer meg lehet nézni, akkor kitud kapcsolni.
Battle of Los Angeles (Video 2011) - IMDb
imdb 1.9/10 és erõsen túlértékelt Akkor se lenne szarabb ha az alienek papírmasé-figurák lennének hurkapálcán mozgatva. 5 perc után töröltem
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2011. April 01. - 21:08
igen mar ezzel is szemezek egy ideje.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. April 01. - 18:14
Posted 2011. April 01. - 13:05
koszi a tippeket, mennek a listara
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. April 01. - 12:31
ajanljatok nekem csajjal nezos filmet
http://www.imdb.com/title/tt1371155/
Tegnap láttuk, csajjal
Jó kis film, Neki is biztos bejön.
Nõi egyenjogúság, elsõ nõi sztrájk.