Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem volt meg. Nekem kicsit kislányos arcú :D Battle: Los Angeles volt. Sistergõs minõségben van meg (mármint a Sucker Punch), így még nem vitt rá a kíváncsiság, hogy megnézzem, de bemutató alapján nekem 10/10 lesz :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Dilemma: ma este Paul, vagy Sucker Punch vagy Battle: Los Angeles? Egyedül a Paul-hoz van feliratom, de utóbbi kettõ nem gondolnám, hogy a szöveg miatt jó film :)

Sucker Punch végül megvolt? vélemény?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Eszembe jutott, hogy még nem néztem meg a Belleville randevú címû filmet.
Hát, tegnap megnéztem. ;)

Szerintem hihetetlen nagy film! Az elején kicsit csodálkozik az ember, hogy most mi van, aztán hozzászokik, hogy ez ilyen. Az egész film zseniális szerintem!
Championnak a végig kifejezéstelen arca nagyot üt szerintem. Meg hogy csak a végén szólal meg.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Rákerestem, belehajtottam valamikor szakítok rá idõt. Érdekesnek tûnik.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tegnap volt szerencsém az I Spit on Your Grave címû film 2010-es változatához. Hát, ahogy a csaj bosszúhadjáratot folytat és ahogy azt teszi... Aki szereti a kínzós dolgokat (no nem Grotesque szinten) annak ajánlott. 10/8

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Szauna (2008) - IMDb ez az a film amibõl csak egy rövid intrót láttam valahol hetekkel ezelõtt. Semmit sem tudtam róla azon kívül h. horror, hó van a filmben és érthetetlen nyelven beszéltek. Aztán telt -mûlt az idõ a képek ne ürültek a fejembõl. Egyértelmû volt h. európai film. Beütöttem h. finn horror és kidobta a szaunát. BIngó. Kikölcsönöztem, volt magyar szinkron is hozzá így azzal lett megnézve.
2008-ban két díjat is szerzett fesztiválfilm Finn Szlovák termés.
A film egy jól elhúzott exponenciális függvény ami nagyon sokáig a nullát súrolja olyan lassan indul az eleje, szinte nem is történik benne semmi. Aztán elkezd emelkedni és a végén függõben a végtelent döfi át. Nem egyszerû róla beszélni. A klasszikus horrornál végig folyik a vér. Itt jó vámpírként már elvonási tüneteket produkáltam annyira kiéheztettek. Az elsõ 45 percben a háború utáni helyzetet mutatja be, a két testvérpár viszonyát, ellentétét. Igazándiból egy lelki hadviselés folytatnak a nézõ ellen. Úgy mutatja be a korabeli emberek lelki világát, értékrendjét, amit korábban nem láttam vásznon. Durva volt látni az idõsebbik testvér félelmét, aki 16 éves kora óta a háborúban élt, nõtt fel és öregedett meg, elveszti az eddigi élete értelmét, és szembe kell néznie a bûneivel, haszontalanságával. Az öcsike pont fordított utat jár be. Nem lövöm le a poént.
Az képi világa és naturalista ábrázolásmódja bejött, a szürkesége a sötét középkort idézi. Lágy, gyengéden kegyetlen történet.
A vége hátborzongatóan zseniális, de meg kell szenvedni érte. Azoknak ajánlom akik nem buknak ki a vontatottságtól, empatikusak, és nem vérdömpinget várnak.

„A kivitelezés mesteri – a vizuálisan rendkívül erõs Jade Warrior rendezõjétõl nem meglepõ módon. Annila ismét a mûvészfilm és a mûfaji film közti határvonalat igyekszik áthidalni. A film a keményvonalas horror rajongóinak valószínûleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörûséget szerezhet azoknak, akik a hangulatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongatást kedvelik.” (Todd Brown)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Tegnap este néztem a Mestergyilkost( The Mechanic), Statham hozta a tõle várhatót tetszett.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Az utóbbi idõben megnézett sok szar közül egy kiemelkedõ kincs:

Harry Brown

Bár mondanivalóban erõsen eltérõ a Rekviem egy álomért-tól, mégis mind stílusban mind hangulatban hasonlít rá. És ami a lényeg: minõségben is...
Akik tudják ez mint jelent, azok meg fogják nézni, akik nem, azoknak meg úgysem ajánlott.

Pontszámokat nem szabad nézni, nagyon csalóka...nálam 9,5/10.

Nekem is nagyon bejött, amolyan "Charles Bronson - Bosszúvágy múvi cockney stílusban" :)
A tehetetlen rendõrséget szerintem nagyon hitelesen mutatja be - sajnos...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Az út (2009) - IMDb

Erõsen ajánlott....

nekem nem jött be

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nekem is mint katonabuzinak bejött az LA.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Végül a Battle: Los Angeles lett. Nem tudom mi alapján lett lehúzva... Aki ilyen filmet néz tökéletesen tudja mire számítson. Ha nem Happy End-et vár, akkor nézze meg a Band of Brothers 7-8. részt... Nálam 10/9

Ufo megszállós világmegmentõs kategóriában azért még az Independence Day az elsõ :) Mondjuk elnézve az imdb-s 6.6 pontot azt sem veszem többet alapul film választásnál..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Paul tobb ismerosom szerint csalodas. En ezek kozul a Battle: LA-t neztem. bar azt meg zOrg osztalyozta le
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Dilemma: ma este Paul, vagy Sucker Punch vagy Battle: Los Angeles? Egyedül a Paul-hoz van feliratom, de utóbbi kettõ nem gondolnám, hogy a szöveg miatt jó film :)

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Az utóbbi idõben megnézett sok szar közül egy kiemelkedõ kincs:

Harry Brown

Bár mondanivalóban erõsen eltérõ a Rekviem egy álomért-tól, mégis mind stílusban mind hangulatban hasonlít rá. És ami a lényeg: minõségben is...
Akik tudják ez mint jelent, azok meg fogják nézni, akik nem, azoknak meg úgysem ajánlott.

Pontszámokat nem szabad nézni, nagyon csalóka...nálam 9,5/10.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
A doboz (2009) - IMDb

aki szeret elmélkedni, annak, de ha más nem, Diaz miatt.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Mr. Nobody (2009) - IMDb

személyes "legkedvencebb"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
óvatosan a szar filmekkel.
hétvégén megnéztük a 2012 Supernova-t.
2012: Supernova (Video 2009) - IMDb
annyira szar, hogy viccesnek se vicces.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Tök jó olvasni a véleményeidet, filmkritikus vagy talán?

Köszönöm. Nem vagyok én semmi csak szeretem a szar filmeket. :D Cinefesten, nevelkedtem, meg Taxidermián.
Amúgy irigylem a pestieket a Titanic Filmfesztivál - "Le Titanic 2011" miatt.

Az út jóféle.