Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Írta 2005. július 10. - 22:30
Holtak hajnala
Hihetetlen család
Screamers
Wes Craven-They
Goodsend
Bíbor Folyók 2
Lépéselõny
Out of Time
Mindhunters
The Whole Ten Yards
Nagy Sándor a hódító
A falu
The Last Sign
The Usual Suspects
Madhause
Hitler Bukása
Sin City
Kingdom of Heaven
The Interpreter
Írta 2005. július 10. - 22:12
Írta 2005. július 10. - 22:08
tAmS: Szerintem poen volt az a film, de nezd meg a
Kung.Fu.Hustle -c filmet az megolyanabb
Az Amityville horror mellesleg sztem nem volt egy nagy pukk. Kisse lejart tema mar ez a hazas dolog (pl Elm street) vagy Stephen King filmadaptacioban is volt (pl asszem ragyogas?) mar elborult agyu "kulso erok " hatasara gyilkolo csaladfo.
De idezet az imdb-rol a filmbol:
Jodie Defeo: What's wrong, Ronnie?
Ronald Defeo: I love you, Jodie.
[raises the shotgun and shoots her in the head]
hoppa
Itt van már egy ideje ez a horroros film, de még nem néztem meg mert nem találtam hozzá még felíratot. De ha tényleg nagy kaki akkor lehet delete lesz a vége , úgyis kell már a hely.
Írta 2005. július 10. - 20:18
Nézd meg a pinkbike dvd boltját, és onnan lesznek ötletek, hogy mit töltsél le...
Írta 2005. július 10. - 19:53
Írta 2005. július 10. - 19:51
Írta 2005. július 10. - 19:47
Írta 2005. július 10. - 16:06
Írta 2005. július 10. - 16:02
Kung.Fu.Hustle -c filmet az megolyanabb
Az Amityville horror mellesleg sztem nem volt egy nagy pukk. Kisse lejart tema mar ez a hazas dolog (pl Elm street) vagy Stephen King filmadaptacioban is volt (pl asszem ragyogas?) mar elborult agyu "kulso erok " hatasara gyilkolo csaladfo.
De idezet az imdb-rol a filmbol:
Jodie Defeo: What's wrong, Ronnie?
Ronald Defeo: I love you, Jodie.
[raises the shotgun and shoots her in the head]
hoppa
Írta 2005. július 10. - 01:32
Írta 2005. július 10. - 00:30
Látta valaki a Shaolin Soccert? :-D most néztem meg. nem egy új film de elég...hogyismondjam, marhaság, de jó :-))
Írta 2005. július 06. - 15:36
Írta 2005. július 06. - 12:18
filmajánló:
régi, de jó, gondolom volt már szó róla:
lány, gyöngy fülbevalóval
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. július 06. - 11:16
Thrillereket azér kedvelem jobban, fõleg, ha megerõltetik magukat az alkotók, és vmi értelmet, fricskát, talányt, rejtélyt, csipetnyi borzongást is visznek bele.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. július 06. - 11:08
Én is szeretem a borzongósakat, de ez a sztályl nekem nem jön be.
Én azokat szeretem amikor tudom, hogy mindjárt elõugrik a "rém" azt má elõre végig fut rajtam a hideg (a meleg, de izzadságcsepp sehol) aztán nem jön, lelassul a szívverésem, aztán pont akkor jön a köcsögje és jól lekaszabol mindenkit, vagy legalábbis mindenki sikongat, meg vértány, aztán megölik az ijesztgetõt, de igazából nem õ volt az mert csak valaki utánozni próbálta, de azért õ is gonosz volt, az egész falu/megye/ország/világ békében él és akkor minden eddiginél aljasabb módon elõtör a valódi gyilkos/szörny/földönkívüli/kertész/favágó/serif (kívánt rész aláhuzandó), azt minden kezdõdik elõrõl, csak 10x annyi sikítás, vér, bél, fegyverropogás ésatöbbiésatöbbi...
Csak 2.rész ne legyen. (multkor volt az RTL-en valami olyasmi, hogy xyzt... VISSZATÉR 2!!! hát hülyék ezek?? másodszor tér vissza, nem is néztem meg)
Aztán, hogy ajánló is legyen:
Marabunta a gyilkos hangyák támadása
Meg az eredeti változata, az is valami Marabuntás, mindlkettõ remek szórakozás, fõleg mikor revolverrel lövik a hangyákat (valódi, FF változat)
Editke:
Aztán van még a Massza címû hasonló horror/katasztrófa film is, szintén eRTéeLklább
Írta 2005. július 06. - 08:28
aztán egyszer volt egy porcelánfejü alvóbabás rész, ott összefostam magam. engem a babákkal ki lehet kergetni a világból!
volt az a king könyv is, asszem csáki volt a kissrác benne
Írta 2005. július 06. - 08:24
Érdekes, hogy az emberek nem a szörnyû rémektõl, meg a bélfoszlányokat eregetõ gizmóktól félnek, hanem a kisgyerekektõl, fõleg a lányoktól, és egy átlagos babaszoba kellékeitõl, úgymint porcelánfejû babák, régi hintaló, pöttyös labda, apró, baldachinos bölcsõ, távoli gyereksírással kísért kaparászás az erdõ közepén álló menedékház ajtaján, satöbbi.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. július 05. - 21:20
Gyenge történet, semmi meztelen csaj, Angelina Jolie is uncsi már.
Bár Brat Pitt néha Fight Club stílusban küldi, és van benne egykét szóvicc (eredeti nyelven)