Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Látom megtalálták Dakota Fanning utódját, bár a következõ filmjére már õ is "golyóérett" lesz.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
erre kíváncsi leszek:

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hehe....télleg :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
háááát. talán egynek :)

szpojler:
plusz aranyos baki benne az akasztott ember képkockánként változó kötélhossza, valamint a vége, hogy a csajnak a másik karja lett amputálva mint amit megharapott a kígyó

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A félszemű (2010) - IMDb

ez viszont nagyon jó....

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Hereaftert is megnéztem de csak ezért néztem végig mert kíváncsi voltam mikor fonódnak össze a szálak. Hát nem az elején :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Kb. 2 hete néztem, nekem is tetszett, pedig én nem vagyok oda a szuperhõsös filmekért. Mondjuk a 2 csaj is sokat dobott a filmen :) Na meg a boltban csirkét vásárló gonoszok.

Pulyka volt az. :P No igen a hõsné igencsak dekporatív volt azzal az angyalarcal meg a nagy barna szemeivel. Én is leestem a lábaimról.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Unknown jó volt, de nem jöttem rá 20 perc után, hogy mi is fog történni valójában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Kb. 2 hete néztem, nekem is tetszett, pedig én nem vagyok oda a szuperhõsös filmekért. Mondjuk a 2 csaj is sokat dobott a filmen :) Na meg a boltban csirkét vásárló gonoszok.

Azér' a szõke (ja mindkettõ az, szóval a mocis) amikor a végén kivédi a robbantást egy orbitális pucsítással az odabasz :D
Na meg az sem felejthetõ amikor egy pillanatra a háttérben látszik ahogy motoron úgy ül h szénné pucsícscsa magát a fekete dresszben. Végül is egy új fogalmat vezetett be a filmtörténelembe Harctéri pucsítás néven. Hogy is volt Az elsõ emelet Naplemezén az a dal harcéri madonnák. YouTube - ‪ELSÕ EMELET-HARCTÉRI MADONNÁK 1988‬‏
Vagy a Golden boy-ban a bemo bebi? :P

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A Negyedik c. film nekem nagyon bejött.....szeretem az ilyen szupererõs filmeket.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Jo az unknown, megneztem amint kijott moziban. Nekem nagyon sokaig nem esett le hogy mi tortenik, es en nagyon szeretem amikor nem jovok ra 20 perc utan hogy mi lesz a vege.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mocskos fehér trikóban kellene megnézni, úgy még el is érhet a Bruce szinjét :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Black Death - Szerintem alul van kicsit értékelve a film, a 14. századi Angliában játszódik a pestisjárvány közepén. Mivel az akkori orvostudomány nem volt a helyzet magaslatán, a katolikus egyház PR-osai kitalálták az inkvizíciót (ami ugyan a pestis problémát nem oldotta meg, de az egyház befolyását eléggé megnövelte).

A nyelvezet sajnos nem teljesen korhû, nem hiszem hogy 1300 körül bárkinek is elhagyta volna a száját, hogy "I f#ckin' slice you all!", vagy tényleg ennyire régi lenne az "F-word"? :)

Imádtam ezt a filmet, én is nagyon ajánlom!

Az Unknown-nal egy baj van, a film felénél lehet már tudni a végét, fõleg ha valaki játszott pl. Hitman-nel, de Liam Neeson-nel számomra szinte bármit el lehet adni, fõleg, ha az akciófilm :D (bár Bruce Willist még nem überelte :) )

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem tûnik rossznak, bár a trailer alapján lehetne Taken 2 is a címe.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ma vélhetõleg idõt szakítok rá

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
A pap - Háború a vámpírok ellen (2011) - IMDb egy képregény adaptációja amit nem ismerek, így nem tudok véleményt mondani róla milyen jól sikerült.
A film egész jó volt egyszer nézõs. Különösebben nem hatott meg. Az akciódús klasszikus vázra épített történet pont kielégítette a nemgondolkodós igényemet. Néha jó a nehéz filmek közé bepattintani egy két könnyût és felejthetõt. A világ ábrázolása tetszett, mert két régi kedvencet juttatott eszembe: A cowboy bebop és a Pitch Black. Elõbbi a Mecha-Western környezettel, a másik pedig a vakító sivatagi képekkel. Nyomokban felfedezhetõ a képregényes ábrázolás, de elhanyagolható.
Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki. :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Battle: Los Angeles, megnéztem a negatív kritikát ellenére láttam már rosszabb filmet is

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
A panda kettõ megvolt. 3 poénon röhögtem, jópofa hernyós-packmenes téma is tetszett. Nem unatkoztam míg ment, szépen összehangoltak voltak az akciójelenetek. A páva harci technikái is tetszettek. Egyszer mindenféleképpen meg kell nézni, de nem kell tõle sokat várni mert nem múlja felül az elõzõt. Alapjában véve csak az a bajom h. a fõhõs egy nulla. :D

Volt még a

Amolyan tini-heroes-x-men-twilight felling. Vannak vadászok akik igen szimpik mert hatékonyak, a vezérnek jó a humora és boltban veszik a szörnyeiknek a pulykakaját, az embereket meg ölik ezerrel, de nem adnak egy hullát sem a kedvenceknek.
A prédák menekülnek sulibajárnak, szerelmesek lesznek, rájönnek az erõikre, megtanulják használni, h a végén egy jól összerakott csatában ne unatkozzunk. A CGI tetszett, látvány is van szépen. Amolyan FOX-os TV sorozat feeling. Az elején lévõ zenék populáris slágerek, jó hangulatot teremtenek. Máshol a jól bevált elemekbõl építkeztek. A sztori eleje vége nyitott, ha akarnak a végtelenségig építkezhetnek további részeket, mert nem sok tudást adtak és sok elvarratlan szál maradt. Egyszer nézõs, hibák felett gyorsan elsiklós, nem sokat tõle várós :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Második elôzetes