Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

II. WW-s filmek minden mennyiségben jöhetnek, megveszem. Al: akkor júliusban Kelly's Heroes? Zsír!

http://www.netpiac.h...&termek_id=1479
http://www.netpiac.h...&termek_id=6958
http://www.netpiac.h...&termek_id=1478
http://www.netpiac.h...&termek_id=7420
http://www.netpiac.h...&termek_id=2825
http://www.netpiac.h...k&termek_id=832

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
II. WW-s filmek minden mennyiségben jöhetnek, megveszem. Al: akkor júliusban Kelly's Heroes? Zsír!

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
a sztárral szembent néztem minap,Woody Allen-film,de ez ne rettentsen el senkit tõle :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Yeah azaz. :-)
Ezen lehetett röhögni is bõven.

Tegnap lázasan Spongyabobot meg Knight Ridert is néztem otthon. Érdekes élmény volt. :-)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
köszi, de közben meglett:
Feltöltött kép
Rémvadászok

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

segítség. volt régebben egy sorozat (talán a viasaton), amiben mindenféle misztikus meg démoni lényekre vadásztak. az egyik fõszereplõ egy srác böszme nagy puskákkal, a másik egy szõke rendõr csaj akit az elsõ részben szerveznek be, volt egy törpe (vagy gnóm?) meg a fakezû néger fõnök.

na ennek mi a címe?

Én tudom mire gondolsz, de a cím nem ugrik be.

Ezen nem találsz rá?

http://tv-sorozat.lap.hu/

Ha beugrik még valami...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gyakorlatilag a filmek 98%-ában vannak ilyen elemek, de ahhoz képest, hogy USA-zós, csak meghal a fõszereplõk fele. :D Azért ez nem rossz arány. És mégcsak össze sem jön a végére a csajjal. Ez is pozitívum. És tény, hogy vérben tocsog... ;) Nem álomfilm, de ahhoz képest nem rossz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Sztem nyálazós,tocsogós,usázós...;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem tudom.

De megnéztem A nap könnyei-t, és meglepõen jó volt. hogy õszinte legyen nem is tudtam nagyon errõl a filmrõl. Brúsz Villiszes, kommandós, dzsungeles... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
segítség. volt régebben egy sorozat (talán a viasaton), amiben mindenféle misztikus meg démoni lényekre vadásztak. az egyik fõszereplõ egy srác böszme nagy puskákkal, a másik egy szõke rendõr csaj akit az elsõ részben szerveznek be, volt egy törpe (vagy gnóm?) meg a fakezû néger fõnök.

na ennek mi a címe?

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Aki még nem látta, annak ajánlom az NSX 8-at. Szerintem nagyon jó lett!

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ajánlok egy filmet mindenkinek, minden hétköznap este olyan 7 körül van (nem pontosan) a közsuolgálati 1en... A címe szomszédok és nagyon jó. :)
Pontosabban filmsorozat..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ha valakit érdekelnek a valós események, utánanézek, melyik, az izraeli titkosszolgálatokról szóló könyvben tárgyalják ki részletesen a storyt.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Na ezért írják az elején, hogy ihlette a valós esemény a sztorit.Nekem nem volt unalmas, és senki nem szórakoztatta a másikat.Persze muris volt látni a magyar terepeket.Én már csak ezért is kiváncsi voltam rá.A nõt gyereket soha szabály?Ha megnézed a filmet látni fogod...hogy nem.Pl amikor a pucér kurvát, szépen öt perc alatt, megfontoltan lövik szíjjel:)
Ez nem doksi, hanem film.Ha a fõszereplõk válogatás nélkül kislányokat ölnének, akkor nem lenne egy félig szimpatikus karakter sem a filmben.Sokan még mindig nem értik, hogy ha pusztán a valóságot ábrázolja vki, az még nem film. Az elmegy a discoveryre dokumetumfilmnek.
Ja, és olvastam pont az ellenkezõjét is vhol, ott meg azt állították, hogy spielberg az erõszakot tünteti fel jónak.
Minden film ilyen, vkinek tetszik, vki szerint elmegy, vki meg azt mondja tök szar.
Azokat megértem akik nem ülnek be egy filmre mert azt hallották, hogy szar.Azokat viszont nem nem tudom megérteni, akik egy vélemény alapján még ki is jelentik, hogy ez és ez, egy szar film.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nna megvolt a taxi driver meg a beach is...

mindekettõt ajánlom. a taxi driver nem lepett meg, jó filmhez készültem és azt is kaptam.. de a beach. azt hittem valami gagyi szar lesz, de ehhez képest kellemesen csalódtam. mondjuk az a rész, amikor futkározik dicaprio az erdõben, kicsit a 28 nappal késõbb-re emlékeztetett(amikor elviszik kivégezni jiméket).. de korrekt, megéri azt a 2 órát.

viszont, akár priviben, nem tud valaki a subway c. filmhez torrent linket adni? megköszönném ;)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
én eddig azt hittem hogy meg fogom nézni, de ezekszerint nem
mostanában discovery filmeket töltök le a 2. világháborúról, fõleg a technikai részeket mutatja be. érdemes.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Tegnap néztük meg a Münchent. Elmegy, nem rossz. Bár a filmet a valós események tényleg csak "ihlették". A legjobb rész amikor kifolyik a csaj nyakán a vér:)

asszondják róla, hogy:
"Telt ház a Corvinban, nagy várakozás, óriási csalódás. Régen bosszantott fel film ennyire, volt olyan pillanat amikor majdnem kimentem a moziból (csak az tartott vissza, hogy a sor közepén ültem).
Hogy miért is voltam ideges? Hát azért, mert biztos vagyok benne, hogy a dolog nem így történt, nem történhetett. Ti kiket bíznátok meg egy ilyen fontos feladattal? Én személy szerint a legjobb, kipróbált embereimet, akik nem riadnak vissza semmitõl. Akik még akkor is felrobbantják a bombát, ha az utolsó pillanatban veszik észre, hogy az áldozat kislánya visszajött. Már bocsánat, de az ilyen puhapöcsöknek még esélyük sem lenne bejutni a Moszadba, nem hogy ilyen akcióban részt venni. Mikor pedig kiderült a bombaszakértõrõl (miután jól elbarmolta az egyik bombát), hogy nem bombák készítésére, hanem azok hatástalanítására szakosodott, már végképp betelt a pohár.
Mindezek ellenére lehetne akár jó film is, de nem az, és ebben Spielberg a ludas. Túl hosszú, unalmas, tele közhelyes párbeszédekkel, kidolgozatlan karakterekkel. Például az 5 fõs csoportból két emberrõl nem is tudjuk meg pontosan, hogy mit csinálnak. Összvissz egy értekelhetõ akció jelenet van (Bejrút), persze itt is érvényesül a "nõt és gyereket soha" szabály. Spielberg meg annyira próbál politikailag korrekt lenni, hogy az már kínos. Ennél még az is jobb lett volna, ha egy igazi elkötelezett zsidó filmet csinál.
Persze azért vannak pozitívumok is: az egyik ilyen a 72-es események bemutatása, ami felér a Ryan elsõ fél órájával, köszönhetõ ez Janusz Kaminski mellbevágó képeinek is. Aztán itt van Eric Bana, aki jól adja a gyötrõdõ gyilkost, és persze itt van még Budapest. Bizony, igazi fõszereplõ, akár Londont, Münchent vagy Párizst játsza. (Abból is látszik, hogy milyen unalmas volt a film, hogy a nézõk azzal szórakoztatták magukat, ki ismer fel több helyszínt. "Te az ott a Margit-híd!" "Hú, Parlament!" "Nyugati, nyugati...")
Tehát a film nemcsak hamis, hazug, hanem ráadásul rossz is. Messzire elkerülendõ."

forrás: http://kt.szerver.or...l.php?fid=12219

/aki írta, azzal nagy az 'egyezõségem', így én kihagyom ezt a filmet/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Tegnap néztük meg a Münchent. Elmegy, nem rossz. Bár a filmet a valós események tényleg csak "ihlették". A legjobb rész amikor kifolyik a csaj nyakán a vér:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Lars von trier: Dogville a menedék
Habár nem új, de az utóbbi idõk legjob filmje sztem. A Manderlay-re kiváncsi vagyok.

nemrég láttam, nekem is tetszett, ha ráérsz nézd meg, de nehogy otthagyd a felénél!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Basszus, nekem más link jött be mint itt, elnézést. :(

Szóval nézzétek meg a Lord of War-t, linkelni már nem merek semmit se !

Hotlinkelés miatt kaptuk azt az "érdekes" képet a külföldi szerverrõl.
Elõfordul... A hozzászólásokat visszaállítottam.

"In idem flumen bis non descendimus"