Dexter is "maszt-szí".
üzifal tegnap..
Dexter is "maszt-szí".
Sororatoknál meg ugye SG Atlantis és Dr. House még mindig rUleZ
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
-=B.B.B.=-
Ezzel teljesen egyetértek!aztán csináltak belõle egy 3 órás nézhetetlen szart...
nincs kubricknek olyan filmje, ami nem könyv alapú?
-=B.B.B.=-
Szia!
Nem láttam szerintem.... De Brody hullakamrás filmje nem nagyon tetszett
Megvan a Kubrick gyûjtemény a Dr Strangelove nagyon jó szatíra,a Ragyogás meg alap Bár King-nek nem tetszett....
Szia!Nekem a 21 gramm nagyon bejött és élek-halok az ilyen típusú filmekért, szal utánanézek annak, amiket írtál...
Errõl jut eszembe... The Jacket? Megvan?
Megvan a Kubrick gyûjtemény a Dr Strangelove nagyon jó szatíra,a Ragyogás meg alap Bár King-nek nem tetszett....ha már kubrick
dr strangelove, ragyogás (lehet, hogy én vagyok kulturálisan sekélyes, de az egyetlen horrorfilm ami tényleg tetszett).
-=B.B.B.=-
ha már kubrick
dr strangelove, ragyogás (lehet, hogy én vagyok kulturálisan sekélyes, de az egyetlen horrorfilm ami tényleg tetszett).
rémhörinek: memento, taxisofõr? élvezhetõ filmek, és legalább nem will smith kategória...
konásnak csajozós: melinda és melinda, matchpoint (mind2 woody allen), esetleg a forrás (the fountain). az még talán férfi szemmel is élvezhetõ már ha a filmet akarod nézni
Én meg úgy vagyok vele, hogy a sok szennyet kihagyom,nincs kedvem butulni
-=B.B.B.=-
Én meg úgy vagyok vele, hogy a sok szennyet kihagyom,nincs kedvem butulniJa, de az. 21. Valahogy nem... Szórakoztatni akarom magam 1 filmmel, nem azon gondolkozni még 2 hétig...
-=B.B.B.=-
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960