Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Posted 2008. March 30. - 18:44
Juno (Ellen Page) egy csinos, okos tinilány, akinek váratlanul mégis azzal kell szembesülnie, hogy osztálytársával, Bleekerrel (Michael Cera) egy túl jól sikerült éjszakán szimpla hülyeségnél sokkal többet csináltak...
Az anyai "örömök" elé nézõ lány barátnõje, Leah (Olivia Thirlby) segítségével nevelõszülõket keres és talál a születendõ kicsinek. A tökéletes adoptálók Mark (Jason Bateman) és Vanessa (Jennifer Garner), a tehetõs külvárosi szerelmespár, akik már alig várják, hogy a karjukban tartsák a csöppséget.
Szerencsére Juno szülei (J.K. Simmons és Allison Janney) mindenben a legmesszebbmenõkig támogatják bajba esett lányukat - erre pedig szükség is lesz, hiszen a nem egyszerû szituba kerülõ tini kemény döntések elõtt áll a felnõtté váláshoz vezetõ úton. Végül azért minden megoldódik, és az édesbús mozi stáblistájáig Juno arra is rájön, hová tartozik.
Ivan Reitman vígjátékrendezõ fia, a Thank You for Smokinggal befutott Jason Reitman második nagyjátékfilmje. A forgatókönyvet az elsõfilmes, korábban sztriptíztáncosként dolgozó és kalandjait könyvben is kiadó Diablo Cody jegyzi.
5*
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. March 22. - 16:39
Isten városa: rio-i drogterjesztõk és egy fotós srác karrierje, megtörtént eseményeken alapul
1408: beleélõs bezártságos horror, különösen ajánlott egyedül nézni, viszont van benne egy két szerintem teljesen felesleges momentum (szellemek, szörnyek, amik ölni akarnak,de hogy miért? :S)
Posted 2008. March 21. - 21:28
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2008. March 21. - 20:11
M2
21:00
Holt költõk társasága
Ma
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. March 10. - 22:15
Én most a Master of Horror sorozatot nézegetem az utóbbi hetekben. Meglepõen jók, a mostani mozifilmes horrorok nagy részét felülmúlják. Szinte az összes rész amit eddig láttam profin meg van csinálva (a ma nézett volt az elsõ szar: Holtak tánca).
Ja, és a fõcím frenetikus.
A szemembol vetted ki a kepet
En sose preferaltam a sorozatokat , de miota arra van csak idom hogy megnezzek egy-egy reszt, azota rajottem hogy nem is olyan rossz nemelyik.
Amiket tudok ajanlani:
Lost - Izgalmas neha faraszto mar a 4-evad utan. Viszont bravur amit ezek a szkriptirok csinalnak. Neha azert nezem meg a kovetkezo reszt hogy hogyan fogjak illeszteni a teljesen osszekevert szalakat ujra.
Prison Break - Izgalmas, rendkivul fordulatos, itt is hihetetlen ahogy szovik a tortenetet, sztem ezeket mar szamitogeppel tervezik .
Supernatural - Ez inkabb csak egy jo idotoltes, sokszor igen mulatsagos is, nem kell komolyan venni akkor jo.
Masters of Horror - Kollega mar irta korabban
Jericho - Errol nagyon jokat irnak, meg en sem lattam csak par kockat belole
Eureka - Ez inkabb erdekes mint izgalmas, de nagyon jok itt is a karakterek, sokszor vicces is a sztori ami egesz jo hangulatot ad neki.
Taken (10 reszes , Spielberg bacsi keze munkaja, es a 3. tipusu talalkozasokrol szol, nemtom itthon volt-e musoron, olyan tavoli ET feeling)
A Threshold is sci-fi, egesz jo. Eleg hirtelen lett vege.
En tenyleg nem nezek sorozatokat
Band of Brothers szuper, HBO-n ment egy idoben, azota van DVD-n is.Band of Brothers sorozat jó?
A legutosebb resz sztem az Ardennek-i erdoben jatszodik , ahol 180milisekkel gyakorlatilag szetrobbantjak a kornyeket a nacik a beasott amcsik korul. De majdnem minden resz kiemelkedoen jo. Hazimozi ajanlott egy kis mellyel. Inkabb itt robbanjon, mint odakinn nemigaz?
A Medal of Honorban is kihasznaltak ezeket a tortenelmi esemenyeket gondolom a "latvany" miatt is
Ajanlok meg par filmet is :
Jumper, na ez sztem nagyon jol sikerult valahogy. (Kepzeld el, csak felteleportalsz a hegyre a keroval es aztan legurulsz ) Szemuveg Dzsekszon is jol nyomja benne a Paladint.
Cloverfield ,Rambo IV se lett rossz.
Emlitesre melto a Dragon Wars is ha meg nem volt itt.
Es egy korabbit is mondanek, akinek bejon az "olyan" stilusu humor ,nezze meg az Anchorman - The Legend of Ron Burgundy cimu filmet. Kegyetlen hulyesegek vannak benne es azok a fejek .
Posted 2008. March 04. - 22:24
Posted 2008. March 04. - 21:16
Posted 2008. March 04. - 00:34
Ja, és a fõcím frenetikus.
Posted 2008. March 03. - 16:03
Csillagos hatos !
(úgy is, hogy olvastam a könyvet, így tudtam mikor mi fog történni !)
Nem ér Iljics, most akartam ajánlani
Nemrég fejeztem be a könyvet, imádtam a sztorit.
Akkor hogy hozzátegyek vmit :
Ja és Ördöggerinc - alap. látta vki?
Posted 2008. March 03. - 15:33
Csillagos hatos !
(úgy is, hogy olvastam a könyvet, így tudtam mikor mi fog történni !)
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2008. February 27. - 22:24
Posted 2008. February 24. - 08:24
sorozatból csak az SP és az am.choppers amit nézek néhanapján
-=B.B.B.=-
Posted 2008. February 23. - 23:58
ment az a vijaszaton is,TripleB: NEtadó
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. February 23. - 23:52
TripleB: NEtadó
Posted 2008. February 23. - 23:26
-=B.B.B.=-
Posted 2008. February 23. - 22:26
Magyar hanggal is nézhetõ, vagy inkább az angol verzsön az ami bejövõs?
nekem bejön magyarral, kellõen bizarr..
Posted 2008. February 23. - 22:25
Posted 2008. February 23. - 22:18
Dexter? Hm, még nem is hallottam...
Remélem adják az összes részét a tvben maeste Belenézek
hááát tegnap este fél 12 körül néztem és....
Posted 2008. February 23. - 22:17
Remélem adják az összes részét a tvben maeste Belenézek