Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Feltöltött kép

Juno (Ellen Page) egy csinos, okos tinilány, akinek váratlanul mégis azzal kell szembesülnie, hogy osztálytársával, Bleekerrel (Michael Cera) egy túl jól sikerült éjszakán szimpla hülyeségnél sokkal többet csináltak...

Az anyai "örömök" elé nézõ lány barátnõje, Leah (Olivia Thirlby) segítségével nevelõszülõket keres és talál a születendõ kicsinek. A tökéletes adoptálók Mark (Jason Bateman) és Vanessa (Jennifer Garner), a tehetõs külvárosi szerelmespár, akik már alig várják, hogy a karjukban tartsák a csöppséget.

Szerencsére Juno szülei (J.K. Simmons és Allison Janney) mindenben a legmesszebbmenõkig támogatják bajba esett lányukat - erre pedig szükség is lesz, hiszen a nem egyszerû szituba kerülõ tini kemény döntések elõtt áll a felnõtté váláshoz vezetõ úton. Végül azért minden megoldódik, és az édesbús mozi stáblistájáig Juno arra is rájön, hová tartozik.

Ivan Reitman vígjátékrendezõ fia, a Thank You for Smokinggal befutott Jason Reitman második nagyjátékfilmje. A forgatókönyvet az elsõfilmes, korábban sztriptíztáncosként dolgozó és kalandjait könyvben is kiadó Diablo Cody jegyzi.

5* :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
kötelezõk röviden:

Isten városa: rio-i drogterjesztõk és egy fotós srác karrierje, megtörtént eseményeken alapul
1408: beleélõs bezártságos horror, különösen ajánlott egyedül nézni, viszont van benne egy két szerintem teljesen felesleges momentum (szellemek, szörnyek, amik ölni akarnak,de hogy miért? :S)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Tágra zárt szemek kemény 750 pénz a tecsóban ,kötelezõ vétel :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Aki még nem látta:

M2
21:00
Holt költõk társasága
Ma
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts

Én most a Master of Horror sorozatot nézegetem az utóbbi hetekben. Meglepõen jók, a mostani mozifilmes horrorok nagy részét felülmúlják. Szinte az összes rész amit eddig láttam profin meg van csinálva (a ma nézett volt az elsõ szar: Holtak tánca).
Ja, és a fõcím frenetikus.:D

A szemembol vetted ki a kepet :D
En sose preferaltam a sorozatokat , de miota arra van csak idom hogy megnezzek egy-egy reszt, azota rajottem hogy nem is olyan rossz nemelyik.
Amiket tudok ajanlani:
Lost - Izgalmas neha faraszto mar a 4-evad utan. Viszont bravur amit ezek a szkriptirok csinalnak. Neha azert nezem meg a kovetkezo reszt hogy hogyan fogjak illeszteni a teljesen osszekevert szalakat ujra.
Prison Break - Izgalmas, rendkivul fordulatos, itt is hihetetlen ahogy szovik a tortenetet, sztem ezeket mar szamitogeppel tervezik :) .
Supernatural - Ez inkabb csak egy jo idotoltes, sokszor igen mulatsagos is, nem kell komolyan venni akkor jo.
Masters of Horror - Kollega mar irta korabban :)
Jericho - Errol nagyon jokat irnak, meg en sem lattam csak par kockat belole
Eureka - Ez inkabb erdekes mint izgalmas, de nagyon jok itt is a karakterek, sokszor vicces is a sztori ami egesz jo hangulatot ad neki.
Taken (10 reszes , Spielberg bacsi keze munkaja, es a 3. tipusu talalkozasokrol szol, nemtom itthon volt-e musoron, olyan tavoli ET feeling)
A Threshold is sci-fi, egesz jo. Eleg hirtelen lett vege.
En tenyleg nem nezek sorozatokat :D

Band of Brothers sorozat jó?

Band of Brothers szuper, HBO-n ment egy idoben, azota van DVD-n is.
A legutosebb resz sztem az Ardennek-i erdoben jatszodik , ahol 180milisekkel gyakorlatilag szetrobbantjak a kornyeket a nacik a beasott amcsik korul. De majdnem minden resz kiemelkedoen jo. Hazimozi ajanlott egy kis mellyel. Inkabb itt robbanjon, mint odakinn nemigaz?
A Medal of Honorban is kihasznaltak ezeket a tortenelmi esemenyeket gondolom a "latvany" miatt is :D

Ajanlok meg par filmet is :
Jumper, na ez sztem nagyon jol sikerult valahogy. (Kepzeld el, csak felteleportalsz a hegyre a keroval es aztan legurulsz :) ) Szemuveg Dzsekszon is jol nyomja benne a Paladint.
Cloverfield ,Rambo IV se lett rossz.
Emlitesre melto a Dragon Wars is ha meg nem volt itt.
Es egy korabbit is mondanek, akinek bejon az "olyan" stilusu humor ,nezze meg az Anchorman - The Legend of Ron Burgundy cimu filmet. Kegyetlen hulyesegek vannak benne es azok a fejek :).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

KÖTELEZÕ!!!!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Én most a Master of Horror sorozatot nézegetem az utóbbi hetekben. Meglepõen jók, a mostani mozifilmes horrorok nagy részét felülmúlják. Szinte az összes rész amit eddig láttam profin meg van csinálva (a ma nézett volt az elsõ szar: Holtak tánca).
Ja, és a fõcím frenetikus.:D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,028 posts
starsky és hutch sorozatot hol lehet szerzeni?
hétvégén néztem a filmet, gondoltam vicces lenne megnézni pár epizódot az eredetibõl is. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Feltöltött kép

Csillagos hatos !

(úgy is, hogy olvastam a könyvet, így tudtam mikor mi fog történni !)

Nem ér Iljics, most akartam ajánlani :)
Nemrég fejeztem be a könyvet, imádtam a sztorit.

Akkor hogy hozzátegyek vmit :

Ja és Ördöggerinc - alap. látta vki?
Jónást várják a halban!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Feltöltött kép

Csillagos hatos !

(úgy is, hogy olvastam a könyvet, így tudtam mikor mi fog történni !)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

gecc ezt mindenkinek látni kell :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Rémhöri,arra nincs lehetõségem.....
sorozatból csak az SP és az am.choppers amit nézek néhanapján

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

TripleB: NEtadó :D

ment az a vijaszaton is,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Neee, az Atlantis 4X18-nak hogy lett vége...jujj...kész... OMG

TripleB: NEtadó :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Melyik adón?

-=B.B.B.=-

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Magyar hanggal is nézhetõ, vagy inkább az angol verzsön az ami bejövõs?

nekem bejön magyarral, kellõen bizarr..

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Magyar hanggal is nézhetõ, vagy inkább az angol verzsön az ami bejövõs?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Dexter? Hm, még nem is hallottam...
Remélem adják az összes részét a tvben maeste :) Belenézek :P

hááát tegnap este fél 12 körül néztem és....

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Dexter? Hm, még nem is hallottam... Vagyis, de, a rajzfilm :) Mondjuk az is jó volt :D
Remélem adják az összes részét a tvben maeste :) Belenézek :P