Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Posted 2011. August 07. - 20:12
Hosszú volt, és annyira nem is jó h élvezzek ennyit a székben ülve. Mutter mondta h. volt ebbe a filmbe minden indijana Dzsónsztól a dartvéderig.
A hangulat tetszett, de kevés volt nem bírt magával ragadni.
Elõzetesben volt a Csizmás kandúr az így egész vicces. De ami még viccesebb h. a Conan-ban a szekerek ugyan úgy "robbannak" fel egy hatalmas sziklától, mint a kocsik a rakétáról
Néznék valami finom borzongatósat.
Posted 2011. August 06. - 18:59
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. August 04. - 09:08
Posted 2011. August 01. - 20:10
Posted 2011. July 30. - 13:33
Lucas bácsi dédelgetett projektje. Látványos, ígéretes.
már nagyon ki vagyok éhezve egy jó kis II. világháborús filmre
Posted 2011. July 30. - 13:12
Lucas bácsi dédelgetett projektje. Látványos, ígéretes.
http://www.youtube.com/watch?v=ozw1IF1pDcI
Nem annyira csili-vili és überszuper látványos, de a lényeg benne van: A 99-es alakulat (TV 1995) - IMDb
Posted 2011. July 30. - 12:26
Posted 2011. July 29. - 21:11
Posted 2011. July 26. - 12:16
Posted 2011. July 26. - 10:59
Ha valaki szereti a természet filmeket, akkor a Turtle: Incredible Journey ajánlott. Nem kicsit kötött le végig
Posted 2011. July 26. - 10:25
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Posted 2011. July 26. - 09:27
Posted 2011. July 25. - 22:37
Posted 2011. July 25. - 21:28
Posted 2011. July 25. - 21:21
THX 1138 (1971)
86 min - Drama | Mystery | Sci-Fi - 11 March 1971 (USA)
8/10
valaki ajanlotta a multkor george lucas korai mozijat, en is beszereztem, most neztem meg. maga a story nem tetszett. viszont a hangulat, a fenykepezes, a design, a latvany vmi elkepeszto, hogy ez 40 eves. ha valaki hasonlo stilusban keszitett volna egy hasonlot es azt mondja, hogy 5 eves, azt is elhiszem. nagyon ugyesen vagtak, fotoztak, hogy hihetonek tunjon mindenhol. jol mutat be egy jovokepet, ami gyakorlatilag meg a digitalis vilag otthonokba valo betorese elott szuletett: egyaltalan nem hianyoznak digitalis kijelzok, a szuperanyagok. sok helyen nagyon steril, nagyon termeszetellenes, olyan messze az emberi es termeszteti dolgoktol, amennyire csak lehet (fold alatt, vegtelen feher "sivatag"). annyira stilizalt, hogy teljesen idotlennek tunik a megvalositas: jellemzoen olyan, mint amikor a 30as evek artdeco vilagat belekeverik a postmodern, de mechanikus vilagba (gotham city, bioshock, etc). ez utobbival ellentetben viszont azert baromi nagy dolog ez, mert ez nem 50-70 evvel kesobb szuletett, szemezgetve a korszak stiluselemeibol (amikrol mindig utolag derul ki, hogy mi is a jellegzetes elem), hanem az adott korszakban az adott korszak elemeit emeli ugy ki, hogy azt ma sem tudnak igazan jobban. ilyen szempontbol keves jobb filmet tudnek mondani, kalap le!
Jó leírás. Most h megnéztem értem is mit akartál mondani a téma nagyon aktuális. Látszik mennyire nem haladtunk semmit ennyi év alatt.
Általában pár nap múlva áll bennem össze a kép a nehezebben emészthetõ filmekrõl és van amikor megnézem azt mondom vazze erre idõt pazarolni... 3 nap múlva meg már ajánlgatom az ínyenceknek h. milyen jó benne ez meg az
voltunk 3d potterozni. nem vagyok fan, nem is lettem az. Kapkodtak, vagdostak, nem jöttek át az érzelmek, csak az h. itt kéne valamit érezni. Látvány: volt mit nézni, de az új "transzformersz" után vajmi kevés.
Szeretettel <-> Párizsból: másodjára már nem bírt lekötni. egyszernézõs, de abból is jobbak közül.
Ajánljatok valami jófélét ez nincs a kölcsönzõben.... Hard Ticket to Hawaii (1987) - IMDb
Posted 2011. July 24. - 16:31
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. July 24. - 13:58
Posted 2011. July 24. - 11:38
86 min - Drama | Mystery | Sci-Fi - 11 March 1971 (USA)
8/10
valaki ajanlotta a multkor george lucas korai mozijat, en is beszereztem, most neztem meg. maga a story nem tetszett. viszont a hangulat, a fenykepezes, a design, a latvany vmi elkepeszto, hogy ez 40 eves. ha valaki hasonlo stilusban keszitett volna egy hasonlot es azt mondja, hogy 5 eves, azt is elhiszem. nagyon ugyesen vagtak, fotoztak, hogy hihetonek tunjon mindenhol. jol mutat be egy jovokepet, ami gyakorlatilag meg a digitalis vilag otthonokba valo betorese elott szuletett: egyaltalan nem hianyoznak digitalis kijelzok, a szuperanyagok. sok helyen nagyon steril, nagyon termeszetellenes, olyan messze az emberi es termeszteti dolgoktol, amennyire csak lehet (fold alatt, vegtelen feher "sivatag"). annyira stilizalt, hogy teljesen idotlennek tunik a megvalositas: jellemzoen olyan, mint amikor a 30as evek artdeco vilagat belekeverik a postmodern, de mechanikus vilagba (gotham city, bioshock, etc). ez utobbival ellentetben viszont azert baromi nagy dolog ez, mert ez nem 50-70 evvel kesobb szuletett, szemezgetve a korszak stiluselemeibol (amikrol mindig utolag derul ki, hogy mi is a jellegzetes elem), hanem az adott korszakban az adott korszak elemeit emeli ugy ki, hogy azt ma sem tudnak igazan jobban. ilyen szempontbol keves jobb filmet tudnek mondani, kalap le!
Posted 2011. July 21. - 12:16
TRON: Legacy (original title)
125 min - Action | Adventure | Sci-Fi
6/10
en nem lattam a maga idejeben a tront, csak egyket eve neztem meg, de annal ertem, hogy miert valt kultfilmme... az ujabbnal szinte csak a latvany maradt, amugy meg olyan volt mint egy mas kornyezetbe helyezett matrix. volt egyfajta hangulata, de az nem a korabbi trone. latvanyra az ujabb persze magvalositas miatt elvontabb, ellenben a tartalom 82ben sokkal ujszerubb es "kockabb" volt. ez igy egy olyan film, amire senki sem emlekszik fel ev mulva.
nem ide tartozik, de volt 2004ben egy tron 2.0 jatek pcre - nah az sokkal inkabb hozta a regi hangulatat.