Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Amerika Kapitány: Az elsõ bosszúálló
Hosszú volt, és annyira nem is jó h élvezzek ennyit a székben ülve. Mutter mondta h. volt ebbe a filmbe minden indijana Dzsónsztól a dartvéderig.
A hangulat tetszett, de kevés volt nem bírt magával ragadni.

Elõzetesben volt a Csizmás kandúr az így egész vicces. De ami még viccesebb h. a Conan-ban a szekerek ugyan úgy "robbannak" fel egy hatalmas sziklától, mint a kocsik a rakétáról :D

Néznék valami finom borzongatósat.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ha nem lennék éjszakás:

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
elsõ kettõ még jó volt, a többi inkább egyszer nézhetõ:

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
A repülõs téma lehet jó lenne 3d ben.
Volt a GondoZoo hétvégén és tetszett.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Lucas bácsi dédelgetett projektje. Látványos, ígéretes.

már nagyon ki vagyok éhezve egy jó kis II. világháborús filmre

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

http://www.youtube.com/watch?v=ozw1IF1pDcI

Nem annyira csili-vili és überszuper látványos, de a lényeg benne van: A 99-es alakulat (TV 1995) - IMDb

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem ez asszem tetszeni fog....

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Megnéztem a Torrente 4-et. Volt egy két nevetõgörcsös jelenet, nagyon jó :)
"Ride today, heal tomorrow"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nekem is tetszett.

Ha valaki szereti a természet filmeket, akkor a Turtle: Incredible Journey ajánlott. Nem kicsit kötött le végig :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
sõt, tök jó.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
viszont nem rossz

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
A Hanna az egy fura film.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Az utóbbi idõben sikerült kifognom egy jó csomó jó filmet: Rio, Hanna, Due Date, Fast Five, Take Me Home Tonight, Limitless, Ironclad. Utóbbi középkori lovagos háborúzós. Azért az meglepett amikor a dán zsoldosok magyar nyelven kezdtek el kiabálni :D Mondjuk az amerikainak mindegy, hogy magyar vagy dán.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

THX 1138 (1971)
86 min - Drama | Mystery | Sci-Fi - 11 March 1971 (USA)

8/10

Feltöltött kép

valaki ajanlotta a multkor george lucas korai mozijat, en is beszereztem, most neztem meg. maga a story nem tetszett. viszont a hangulat, a fenykepezes, a design, a latvany vmi elkepeszto, hogy ez 40 eves. ha valaki hasonlo stilusban keszitett volna egy hasonlot es azt mondja, hogy 5 eves, azt is elhiszem. nagyon ugyesen vagtak, fotoztak, hogy hihetonek tunjon mindenhol. jol mutat be egy jovokepet, ami gyakorlatilag meg a digitalis vilag otthonokba valo betorese elott szuletett: egyaltalan nem hianyoznak digitalis kijelzok, a szuperanyagok. sok helyen nagyon steril, nagyon termeszetellenes, olyan messze az emberi es termeszteti dolgoktol, amennyire csak lehet (fold alatt, vegtelen feher "sivatag"). annyira stilizalt, hogy teljesen idotlennek tunik a megvalositas: jellemzoen olyan, mint amikor a 30as evek artdeco vilagat belekeverik a postmodern, de mechanikus vilagba (gotham city, bioshock, etc). ez utobbival ellentetben viszont azert baromi nagy dolog ez, mert ez nem 50-70 evvel kesobb szuletett, szemezgetve a korszak stiluselemeibol (amikrol mindig utolag derul ki, hogy mi is a jellegzetes elem), hanem az adott korszakban az adott korszak elemeit emeli ugy ki, hogy azt ma sem tudnak igazan jobban. ilyen szempontbol keves jobb filmet tudnek mondani, kalap le!

Jó leírás. Most h megnéztem értem is mit akartál mondani :D a téma nagyon aktuális. Látszik mennyire nem haladtunk semmit ennyi év alatt.
Általában pár nap múlva áll bennem össze a kép a nehezebben emészthetõ filmekrõl és van amikor megnézem azt mondom vazze erre idõt pazarolni... 3 nap múlva meg már ajánlgatom az ínyenceknek h. milyen jó benne ez meg az :D

voltunk 3d potterozni. nem vagyok fan, nem is lettem az. Kapkodtak, vagdostak, nem jöttek át az érzelmek, csak az h. itt kéne valamit érezni. Látvány: volt mit nézni, de az új "transzformersz" után vajmi kevés.

Szeretettel <-> Párizsból: másodjára már nem bírt lekötni. egyszernézõs, de abból is jobbak közül.

Ajánljatok valami jófélét :D ez nincs a kölcsönzõben.... Hard Ticket to Hawaii (1987) - IMDb

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Most néztem meg. Megrohantak az emlékek, nagyon jó lett.

Feltöltött kép

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
rástartoltam a rendezõire :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
THX 1138 (1971)
86 min - Drama | Mystery | Sci-Fi - 11 March 1971 (USA)

8/10

Feltöltött kép

valaki ajanlotta a multkor george lucas korai mozijat, en is beszereztem, most neztem meg. maga a story nem tetszett. viszont a hangulat, a fenykepezes, a design, a latvany vmi elkepeszto, hogy ez 40 eves. ha valaki hasonlo stilusban keszitett volna egy hasonlot es azt mondja, hogy 5 eves, azt is elhiszem. nagyon ugyesen vagtak, fotoztak, hogy hihetonek tunjon mindenhol. jol mutat be egy jovokepet, ami gyakorlatilag meg a digitalis vilag otthonokba valo betorese elott szuletett: egyaltalan nem hianyoznak digitalis kijelzok, a szuperanyagok. sok helyen nagyon steril, nagyon termeszetellenes, olyan messze az emberi es termeszteti dolgoktol, amennyire csak lehet (fold alatt, vegtelen feher "sivatag"). annyira stilizalt, hogy teljesen idotlennek tunik a megvalositas: jellemzoen olyan, mint amikor a 30as evek artdeco vilagat belekeverik a postmodern, de mechanikus vilagba (gotham city, bioshock, etc). ez utobbival ellentetben viszont azert baromi nagy dolog ez, mert ez nem 50-70 evvel kesobb szuletett, szemezgetve a korszak stiluselemeibol (amikrol mindig utolag derul ki, hogy mi is a jellegzetes elem), hanem az adott korszakban az adott korszak elemeit emeli ugy ki, hogy azt ma sem tudnak igazan jobban. ilyen szempontbol keves jobb filmet tudnek mondani, kalap le!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Tron: Örökség (2010)
TRON: Legacy (original title)
125 min - Action | Adventure | Sci-Fi

6/10

en nem lattam a maga idejeben a tront, csak egyket eve neztem meg, de annal ertem, hogy miert valt kultfilmme... az ujabbnal szinte csak a latvany maradt, amugy meg olyan volt mint egy mas kornyezetbe helyezett matrix. volt egyfajta hangulata, de az nem a korabbi trone. latvanyra az ujabb persze magvalositas miatt elvontabb, ellenben a tartalom 82ben sokkal ujszerubb es "kockabb" volt. ez igy egy olyan film, amire senki sem emlekszik fel ev mulva.

nem ide tartozik, de volt 2004ben egy tron 2.0 jatek pcre - nah az sokkal inkabb hozta a regi hangulatat.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Wild Target - egy bérgyilkosos film a könnyebb kategóriából. Összességében gyenge, de vannak benne nagyon vicces részek, amiért érdemes lehet megnézni (pl. parkolóházas jelenet)