Szerintem nem rossz, legalább viszonylag eredeti a sztori és nem az alap "fingós-hányós-szarós-highscoolhülyegyerekes-bebaszós-beszívós" poénok mennek csak, ahogy mostanában a vígjátékokban.megnéztem a Paul-t, sokak szerint az év vígjátéka, ez azért erõs túlzás szerintem
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Started by
kergeeger
, 2004. June 07. 20:27
Posted 2011. August 20. - 08:49
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2011. August 20. - 00:46
monochrome, ha szereted a Priest, Mad Max-szerû utópisztikus filmeket, akkor ajánlom a Doomsday címû filmet.
sose volt világos, hogy az ilyen utópiákban miért tróger punkoknak képzelik el a túlélõket. a középkori kolónia külön megmosolyogtató volt.
valahogy mintha maradt volna pár félkész film mindenféle stílusban aztán összevágtak belõle valami sztorit...
Mad Max amúgy tetszett, így sok év távlatából.
(és akkor már jöhet ide a Waterworld is)
Szex a neten (2009) - IMDb
elég jó....
ez jó volt.
Posted 2011. August 18. - 17:11
megnéztem a Paul-t, sokak szerint az év vígjátéka, ez azért erõs túlzás szerintem
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. August 16. - 09:10
tegnap esti film, nem mai darab
Posted 2011. August 15. - 09:25
Az elsô magyar Sci-fi film elsô elôzetese Mark Hamill és Dörner György fôszereplésével
Posted 2011. August 14. - 20:42
Soul Surfer. Igaz történet alapján, tátott szájjal néztem végig. Szerintem az elsõ, hogy max. pontot adok egy filmre. 10/10
valóban jó kis film
vendég_Charon_*
Posted 2011. August 13. - 12:20
Ha valaki nem látta az eredeti twin peaks sorozatot (és nem is tervezi megnézni), akkor nézhetõ a mozifilm (1992)?
Twin Peaks: Tűz, jöjj velem! (1992) - IMDb
btw: Az eredeti sztorit lefedi?
Twin Peaks: Tűz, jöjj velem! (1992) - IMDb
btw: Az eredeti sztorit lefedi?
Posted 2011. August 11. - 21:54
Most néztem meg...hát még nagyon messze vagyok attól, hogy összerakjam a mozaikot Eredeti ötlet, az biztosPrimer (Találmány) 2004-bõl. Ha 3-szor megnézted, akkor esetleg kezd már derengeni a történet lényege :-)
Látta valaki?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2011. August 10. - 22:45
Blitz. Határozottan jó, Jason Statham nem feltétlenül a szokványos egyszemélyes hadsereg szerepet játssza. Nálam 10/9
tényleg jó. csípem az angol filmeket. itt nem érezni annyira a szájízt, de egy picit igen
Posted 2011. August 09. - 14:26
ezzel már szemezgetek egy ideje, de akkor most szakítok rá idõt
Posted 2011. August 08. - 23:41
Soul Surfer. Igaz történet alapján, tátott szájjal néztem végig. Szerintem az elsõ, hogy max. pontot adok egy filmre. 10/10
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. August 08. - 20:51
Primer (Találmány) 2004-bõl. Ha 3-szor megnézted, akkor esetleg kezd már derengeni a történet lényege :-)
Látta valaki?
Látta valaki?
Posted 2011. August 08. - 20:34
monochrome, ha szereted a Priest, Mad Max-szerû utópisztikus filmeket, akkor ajánlom a Doomsday címû filmet.
Posted 2011. August 08. - 20:25
Posted 2011. August 08. - 20:18
Pap (Priest).
Régen vártam már. Alapvetõen újat nem mutat. Nincsenek karakterek, jellemek, történet, fordulat. Mégis azt mondom a látványvilág miatt érdemes megnézni. Mindig az a kérdéses, hogy ezek a poszt-apokaliptikus filmek milyen jövõképet festenek és nekem ez az erõsen steampunk beütéses mad max-es western nagyon bejött. 3D-ben terveztem moziban, de mindig közbejött valami, gépen fogyasztottam HD-ban. Nem bántam meg. (7/10)
Boszorkányvadász(at?) (Season of witch).
Végre! 15 éves korom fantasy szerepjátékainak emlékét idézi vissza. Sokszínû karakterek, véletlen folyamán összeverbuválódás, egy cél, nem tudom elõre mi lesz a vége, izgalmas, kis fordulat a végén, végletekig részletes megvalósítás. Engem teljesen elvarázsolt, ott voltam a szereplõkkel másfél órán át. Akinek fekszik a fantasy vagy a történelmi vonal, moccanjon rá! IMDB igazságtalanul lehúzta, ennél jóval jobb. (7,5/10)
Régen vártam már. Alapvetõen újat nem mutat. Nincsenek karakterek, jellemek, történet, fordulat. Mégis azt mondom a látványvilág miatt érdemes megnézni. Mindig az a kérdéses, hogy ezek a poszt-apokaliptikus filmek milyen jövõképet festenek és nekem ez az erõsen steampunk beütéses mad max-es western nagyon bejött. 3D-ben terveztem moziban, de mindig közbejött valami, gépen fogyasztottam HD-ban. Nem bántam meg. (7/10)
Boszorkányvadász(at?) (Season of witch).
Végre! 15 éves korom fantasy szerepjátékainak emlékét idézi vissza. Sokszínû karakterek, véletlen folyamán összeverbuválódás, egy cél, nem tudom elõre mi lesz a vége, izgalmas, kis fordulat a végén, végletekig részletes megvalósítás. Engem teljesen elvarázsolt, ott voltam a szereplõkkel másfél órán át. Akinek fekszik a fantasy vagy a történelmi vonal, moccanjon rá! IMDB igazságtalanul lehúzta, ennél jóval jobb. (7,5/10)
Posted 2011. August 08. - 14:16
nem azt hozta amit Stathamtõl vártam ennek ellenére nem volt rossz
Posted 2011. August 08. - 10:19
Blitz. Határozottan jó, Jason Statham nem feltétlenül a szokványos egyszemélyes hadsereg szerepet játssza. Nálam 10/9
Posted 2011. August 08. - 02:03
Nem tudom ajánlotta-e már valaki itt a "Betépve" magyar címre hallgató filmet, angolul "Blow", egy drogdíler-rõl szól, aki emiatt veszti el mindenét.
Nem is igazán a drogról szól, hanem, hogy a pénz nem boldogít. Hosszú és eseménydús, érdemes megnézni.
Nem is igazán a drogról szól, hanem, hogy a pénz nem boldogít. Hosszú és eseménydús, érdemes megnézni.
Posted 2011. August 07. - 22:14
köszi ránézek. Ma az Ölésre ítélve (2010) - IMDb volt az esti mese. Rabságból szökõs és a természet hátán fennmaradni próbálós. Csendes alig beszélnek benne. Volt aki emlegette a Szibériából hazagyaloglós filmet. Hasonlít a sztori. Inkább mûvészfilmes minimalista, kicsit thriller beütéssel. Egyszer nézhetõ. Nekem sokszor eszembe jutott mennyire alkalmatlanok vagyunk a természetbeli életre
Posted 2011. August 07. - 21:30
Akkor nézd meg a Roommate-t, nekem tetszett, inkább azért "borzongós", mert megtörténhetne a valóságban is.