Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

megnéztem a Paul-t, sokak szerint az év vígjátéka, ez azért erõs túlzás szerintem

Szerintem nem rossz, legalább viszonylag eredeti a sztori és nem az alap "fingós-hányós-szarós-highscoolhülyegyerekes-bebaszós-beszívós" poénok mennek csak, ahogy mostanában a vígjátékokban. :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

monochrome, ha szereted a Priest, Mad Max-szerû utópisztikus filmeket, akkor ajánlom a Doomsday címû filmet.

sose volt világos, hogy az ilyen utópiákban miért tróger punkoknak képzelik el a túlélõket. a középkori kolónia külön megmosolyogtató volt.
valahogy mintha maradt volna pár félkész film mindenféle stílusban aztán összevágtak belõle valami sztorit...

Mad Max amúgy tetszett, így sok év távlatából.
(és akkor már jöhet ide a Waterworld is)

Szex a neten (2009) - IMDb

elég jó....

ez jó volt.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
megnéztem a Paul-t, sokak szerint az év vígjátéka, ez azért erõs túlzás szerintem
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
tegnap esti film, nem mai darab

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Az elsô magyar Sci-fi film elsô elôzetese Mark Hamill és Dörner György fôszereplésével

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Soul Surfer. Igaz történet alapján, tátott szájjal néztem végig. Szerintem az elsõ, hogy max. pontot adok egy filmre. 10/10

valóban jó kis film

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha valaki nem látta az eredeti twin peaks sorozatot (és nem is tervezi megnézni), akkor nézhetõ a mozifilm (1992)?
Twin Peaks: Tűz, jöjj velem! (1992) - IMDb

btw: Az eredeti sztorit lefedi?

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Primer (Találmány) 2004-bõl. Ha 3-szor megnézted, akkor esetleg kezd már derengeni a történet lényege :-)
Látta valaki?

Most néztem meg...hát még nagyon messze vagyok attól, hogy összerakjam a mozaikot :) Eredeti ötlet, az biztos
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Blitz. Határozottan jó, Jason Statham nem feltétlenül a szokványos egyszemélyes hadsereg szerepet játssza. Nálam 10/9

tényleg jó. csípem az angol filmeket. itt nem érezni annyira a szájízt, de egy picit igen :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ezzel már szemezgetek egy ideje, de akkor most szakítok rá idõt

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Soul Surfer. Igaz történet alapján, tátott szájjal néztem végig. Szerintem az elsõ, hogy max. pontot adok egy filmre. 10/10
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
Primer (Találmány) 2004-bõl. Ha 3-szor megnézted, akkor esetleg kezd már derengeni a történet lényege :-)
Látta valaki?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
monochrome, ha szereted a Priest, Mad Max-szerû utópisztikus filmeket, akkor ajánlom a Doomsday címû filmet.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
maviasatbuginájtsz!2125!

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Pap (Priest).
Régen vártam már. Alapvetõen újat nem mutat. Nincsenek karakterek, jellemek, történet, fordulat. Mégis azt mondom a látványvilág miatt érdemes megnézni. Mindig az a kérdéses, hogy ezek a poszt-apokaliptikus filmek milyen jövõképet festenek és nekem ez az erõsen steampunk beütéses mad max-es western nagyon bejött. 3D-ben terveztem moziban, de mindig közbejött valami, gépen fogyasztottam HD-ban. Nem bántam meg. (7/10)

Boszorkányvadász(at?) (Season of witch).
Végre! 15 éves korom fantasy szerepjátékainak emlékét idézi vissza. Sokszínû karakterek, véletlen folyamán összeverbuválódás, egy cél, nem tudom elõre mi lesz a vége, izgalmas, kis fordulat a végén, végletekig részletes megvalósítás. Engem teljesen elvarázsolt, ott voltam a szereplõkkel másfél órán át. Akinek fekszik a fantasy vagy a történelmi vonal, moccanjon rá! IMDB igazságtalanul lehúzta, ennél jóval jobb. (7,5/10)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nem azt hozta amit Stathamtõl vártam ennek ellenére nem volt rossz

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Blitz. Határozottan jó, Jason Statham nem feltétlenül a szokványos egyszemélyes hadsereg szerepet játssza. Nálam 10/9

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Nem tudom ajánlotta-e már valaki itt a "Betépve" magyar címre hallgató filmet, angolul "Blow", egy drogdíler-rõl szól, aki emiatt veszti el mindenét.
Nem is igazán a drogról szól, hanem, hogy a pénz nem boldogít. Hosszú és eseménydús, érdemes megnézni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
köszi ránézek. Ma az Ölésre ítélve (2010) - IMDb volt az esti mese. Rabságból szökõs és a természet hátán fennmaradni próbálós. Csendes alig beszélnek benne. Volt aki emlegette a Szibériából hazagyaloglós filmet. Hasonlít a sztori. Inkább mûvészfilmes minimalista, kicsit thriller beütéssel. Egyszer nézhetõ. Nekem sokszor eszembe jutott mennyire alkalmatlanok vagyunk a természetbeli életre :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Akkor nézd meg a Roommate-t, nekem tetszett, inkább azért "borzongós", mert megtörténhetne a valóságban is.