Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BikePositive

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
199 hozzászólás a témában

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Nálam a bike+ fékkar+fék, Jagwire bowden, piros ritchey pofák a WTB Dual Duty felnin lett a nyerõ összeállítás.

Piros B+ egy nagyobb lejtõn bekérgesedett, és fékereje drasztikusan csökkent, ez persze smirglizéssel gyógyítható, de akkor is...
A fekete meg nem fémházas volt, így picit nyúlósabb volt a fékérzés, és a felnit sem szerette annyira (mert barátnõm bringáján majd ugyanez a kombó egy másik felnivel sokkal drasztikusabb fékhatást adott).

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Nekem is szintén a piros fékpofa van fent-vajon ki ihlethette szaBikeot:D- bár sajnos 2 ujjal tudok érdemben fékezni, de ez inkább a Shimano Altus fékeknek és a 2cm-t lötyögõ fékkarnak írható fel.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Én már jó 2 éve nyúzom a B+ fékeit és fékkarját és teljesen meg vagyok elégedve vele.Itt arra gondolok hogy 10000 Ft alatt bowdenekkel együtt kijött nekem az egész fékrendszer és amíg el nem koptak a gyári felkete cserélhetõ pofák addig 1 ujjas volt a renszer. Ilyen fékpofát nem tudtam kapni úgyhogy kipróbáltam az Acort és BBB, ezekkel 3 újjal is alig tudtam megállni síkon aszfalton.Végül vettem 2 pár B+ pirosat.Majdem olyan jól fognak mint az eredeti feketék de nekem így is tökéletes.Persze van nála jobb fékrenszer de ennyi pénzbõl így max tudnék venni 1 fékkart, súlyba meg ugyanott van mint egy még megfizethetõbb árú cucc.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nekem ilyen volt sokáig. jó. pofát viszont kell majd cserélni rajta.
vízben nagyon rossz, de ha száraz akkor nagyon jó. 2újjas fékkarral 2újjal meg lehet vele álni eléggé könnyen.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Mit gondoltok a Bike+ fékekrõl?

A 2. számú bicómra lenn.

V fékrõl beszélünk ugye?
korrekt alsó-közép kategóriás modell.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mit gondoltok a Bike+ fékekrõl?

A 2. számú bicómra lenn.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Sõt: B+=Ritchey=Novatec=Zoogie!!!! Ugyanaz gyártja, csak a matrica más.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azert erre igy nem vennek merget. Legalabbis a Ritchey WCS cuccok nem igen tunnek fel a bike+ kinalataban. Se a carbon cuccok. Amugy IKE = Kelly's. De azt sem ok gyartjak, csak megy ra az IKE felirat.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
valahol olvastam a fórumban, hogy a bike+ kormányszarv erõsen hajaz az IKE-ra. ahogy megfigyeltem -és talán nem tévesztem össze semmivel- a stucni, nyeregcsõ nyereg befogója meg szerintem egy kicsit Ritchey-s.

egyik bicajboltossal beszélgettem ilyen dolgokról és õ azt mondta, hogy ezeket egy helyen csinálják csak más matricát kap az adott alkatrész. magyarul a bike+ = ritchey

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
bocs h eltûntem :) szóval se nem cigizem se nem mekizek ...egyedül néha 1-2 sör de abból is csak kb 2 hónap alaatt jönne össze a pénz. Mindenesetre a 70e és a 100e között sok különbség van: 70ezerért Magellan Hydra-t dobtam össze b+ felszerelés + RST T5 teló; 100 ból pedig 4100 trek simán kijön ezerszer jobb felszereléssel ...amugy meg erre is éveket gyûjtöttem

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Miert lenne szar a bicajod? Semmivel nem tud tobbet egy 100e forintos bringa vaza sem. A cuccok meg cserelhetoek. Most lesz egy jo kereked, aztan meg majd cserelsz mast is. Bar nem ismerem a helyzeted, de ha volt 70 pengo a bicora, akkor valszeg vagy 4 doboz cigirol vagy ket mekdonalc kajalasrol kell lemondanod, hogy a 8-bol 10 legyen. Es mondom, itt az a lenyeg, hogy egy 20e forint erteku kereked lesz, tehat minosegi ugrast. De ez csak javaslat. En a sajat peldamon tanultam meg, hogy ekkora osszegeken nem szabad sporolni mert az ember hosszutavon rafizet.

Enyim Paripa

Let the people speak

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
szívem szerint beledobnám ...csak azta 8ezret is épphogy össze tudom szedni valahogy ...egyébként meg hogy néz már ki szar bicajon jó kerék? :P

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az altalam linkelt 10e. Azt a 2 penzt en raszannam es akkor lenne egy 20e forintos minosegi kereked 10-bol. De ha ragaszkodsz a 8e-hez, akkor abbol megint nem lesz ilyen minosegu kereked. Szerintem dobd ra azt a ket penzt es nem lesz tobbe kerek problemad :)

kb 8 ezerbõl max meg szeretném úszni a dolgot (ha már a bicaj is csak 70e volt :)) nem tudom összejön e. Mindenesetre kösz a segítségeteket

Enyim Paripa

Let the people speak

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
kb 8 ezerbõl max meg szeretném úszni a dolgot (ha már a bicaj is csak 70e volt :)) nem tudom összejön e. Mindenesetre kösz a segítségeteket

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
3. kerulet, Vihar utca, a tuzoltosaggal szemben. Honlapjuk meg nincs. De mindig mondom nekik, hogy kene. :)

www.berguson.hu (?) ebben nem vagyok biztos
ezek mind jó boltok.

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
bármely pesti bolt.

de www.speed-way.hu

van www.moab.hu
www.bigbike.hu

www.berguson.hu (?) ebben nem vagyok biztos
ezek mind jó boltok.

de kb mindenhol ugyanannyiba kerül minden.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Amugy nemtom mennyit szansz a dologra, de gyari kerekek kozul ezek jok lennenek neked szerintem. Es most bazi jo akcio van rajuk. (-43%)
Hatso: http://ebike.hu/term...atso-kerek/1533
Elso: http://ebike.hu/term.../elso-kerek/166

tényleg relatív ...a bicikli volt 70 ezer :P ezek után télleg felesleg túl jó felni mert a végén az egyik esésnél nem a felni fog tönkremenni hanem az egész :)
És iylet hol lehet rendeli vagy van mintabotl vagyilyesmirõl nem tudtok?

Enyim Paripa

Let the people speak

Rasputin

Rasputin

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
egy címet esetleg ah tudnál nyomni mert csak a környéken ismerek egy pár boltot ami kielégítette az eddigi igényeimet mert azért felni se törik minden héten ... szóval címet pls

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem mellesleg eddig ket bringaba raktam nyolcast, mig az enyemnek semmi baja. Mind a ketto szembol utkozes volt este, mert ugye lampat nem mindenki hasznal es a budai rakparton a fakkal boritott reszen a szuk kanyarban csak akkor lattam meg oket, mikor az orrom elott voltak. (pedig engem 200 meterrol latni lehet). A lenyeg, hogy ezek azert birjak a kikepzest, kaptak mar terepen is sziklastol kezdve mindent :)

Enyim Paripa

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a drágák igen, de a jók nem.
azok már 30ért megkaphatóak, és megölhetetlenek.