annyira nem lehet nagy .....elég szutyok minõség az a cb maroxerszám ......és hátizsákban tartva még rozsdásodik is elég rendesen....Na ez azért durva! Azért a crankbro-t elnyalni nagy mûvészet! Sztem csak nem tudsz szerelni. A B+-t isteníteni meg egyszerûen gyász! Olyan mint ha astont hasonlitanál egy kispolákhoz...
Jelentkezz be Regisztrálj
BikePositive
Írta 2006. december 12. - 11:38
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 12. - 11:33
Írta 2006. december 12. - 11:22
Írta 2006. december 12. - 03:56
Írta 2006. december 12. - 03:18
nem mindenfele fos marketing targyat.
bekullogsz egy szerszamboltba es aszondod, hogy ilyen olyan szerszamra van szukseged.
keszseggel fognak segiteni.
es nem lesz bajod tobbe szerszamjaiddal.
hiaba van benne skf csapi ha kiesik a sz@r tureseknek koszonhetoen.
a hirtelen atnezett kb 30 skf csapi fele francia masik fele olasz.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. december 12. - 03:08
Franciaországban gyártották? Mert az SKF svéd.francia SKF
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. december 12. - 01:07
Írta 2006. december 12. - 00:55
más:
Multkor szétszedtem a B+ Travell hátsó agyam és nagy meglepetésemre egyik oldalt egy francia SKF ,másikon pedig egy japán csapágyat leletem benne.
Írta 2006. december 12. - 00:09
Írta 2006. december 11. - 22:54
Kérdésem lenne: Bicajomba B+ Jump stucnit akarok venni, illetve ezt szemeztem ki. Errõl mi a vélem?
Írta 2006. december 11. - 18:27
A Crank Brothers nálam 3 napig bírta, elnyalódott az egész. Aztán a doboz alján összerozsdásodott, de szerencsére kicserélték. Soha többé nem veszek ilyen szemetet. A Bike Positive / Acor / Barbieri / Kelly's / Ice Toolz sokkal jobb anyagból van és nincs körülötte nagy felhajtás.
Csak gondoltam...Bár 3nap?... De kicserélték! Legalább.
(egyébként nekem is egy Trinity márkája imbusz szettem van több éve...)
Írta 2006. december 11. - 18:23
A Crank Brothers nálam 3 napig bírta, elnyalódott az egész. Aztán a doboz alján összerozsdásodott, de szerencsére kicserélték. Soha többé nem veszek ilyen szemetet. A Bike Positive / Acor / Barbieri / Kelly's / Ice Toolz sokkal jobb anyagból van és nincs körülötte nagy felhajtás.Szerintem jobban jársz ha egy kicsit többet fizetsz jobb minõségû szerszámért. Pl.:Crank Brothers, és arra örökélet gari van anyagminõségre.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. december 11. - 17:41
Írta 2006. december 11. - 17:36
Nekem totál jól bírja a Bikepositive imbuszkészlet+csavarhúzó+csillagcsh miniszerszám. Semmi baja 2 év után, pedig nem kíméltem.
hasonló szerszámom van, a tescoban vettem 2 éve 800 ft-ért, 2-6 mm (azt hiszem..) imbusz + csavarhúzó+csillagcsh. én sem kímélem, és nincs semmi baja...
Írta 2006. december 11. - 17:35
Írta 2006. december 11. - 17:30
Nekem totál jól bírja a Bikepositive imbuszkészlet+csavarhúzó+csillagcsh miniszerszám. Semmi baja 2 év után, pedig nem kíméltem.A bikepositive szerszámokról mi a véleményetek? Konkrétan egy 19 funkciós multitool-t szeretnék venni. Megéri? Eddig néhányszáz forintos imbuszkészleteket deformáltam el Ennek ugye már jó az anyagminõsége?
Írta 2006. december 11. - 16:58
A bikepositive szerszámokról mi a véleményetek? Konkrétan egy 19 funkciós multitool-t szeretnék venni. Megéri? Eddig néhányszáz forintos imbuszkészleteket deformáltam el Ennek ugye már jó az anyagminõsége?
Szerintem jobban jársz ha egy kicsit többet fizetsz jobb minõségû szerszámért. Pl.:Crank Brothers, és arra örökélet gari van anyagminõségre.
Írta 2006. december 11. - 16:34
Írta 2006. március 03. - 00:48
Nekem a legolcsóbb felállás mindennel együtt 4000 alatt volt. De nem a legjobbat vettem mert városi bringán a súly nem olyan érdekes.Itt arra gondolok hogy 10000 Ft alatt bowdenekkel együtt kijött nekem az egész fékrendszer és amíg el nem koptak a gyári felkete cserélhetõ pofák addig 1 ujjas volt a renszer.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 02. - 22:40
Nitr-O ez most nem talált:p , mert a téli/városi brigámon 1 éve B+ piros van (ez jobban fogott mint a montim féke) és innen jött az ötlet, meg persze a 600 Ft-os ára fogott meg leginkább.Nekem is szintén a piros fékpofa van fent-vajon ki ihlethette szaBikeot:D- bár sajnos 2 ujjal tudok érdemben fékezni, de ez inkább a Shimano Altus fékeknek és a 2cm-t lötyögõ fékkarnak írható fel.
Azt mondtam hogy a B+ piros 1 ujjas, de a fékbetétházas gyári fehete egészen jól fogott bár 4000 km utánn már elég csúnyán nézett ki.Ha majd lesz egy kis fölös pénzem én is kipróbálom a Ritchey pirosat, sok jót olvastam róla ,de az biztos B+ fékek maradnak egy jó ideig, a bowdeneket meg évente cserélem házzal együtt.Azért a B+ fékkar is lötyög oldalra 1 cm-t!