Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

BikePositive

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
199 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na ez azért durva! Azért a crankbro-t elnyalni nagy mûvészet! Sztem csak nem tudsz szerelni. A B+-t isteníteni meg egyszerûen gyász! Olyan mint ha astont hasonlitanál egy kispolákhoz...

annyira nem lehet nagy .....elég szutyok minõség az a cb maroxerszám ......és hátizsákban tartva még rozsdásodik is elég rendesen....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Na ez azért durva! Azért a crankbro-t elnyalni nagy mûvészet! Sztem csak nem tudsz szerelni. A B+-t isteníteni meg egyszerûen gyász! Olyan mint ha astont hasonlitanál egy kispolákhoz...

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Ez a topik miért van?
A B+ nem is jó.:)

Pont azért...:)

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat! Megrendeltem a B+ multitool-t... bízom benne, hogy jó lesz. Egyébként pont amiatt is olcsóbbak ezek, mert nem "fos marketing tárgy", nincs agyonreklámozva. Egyszerû, használható... ilyent szeretnék. Majd beszámolok, hogy milyen a cucc.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha szerszam kell akkor olyat kell venni aki azt gyart.
nem mindenfele fos marketing targyat.
bekullogsz egy szerszamboltba es aszondod, hogy ilyen olyan szerszamra van szukseged.

keszseggel fognak segiteni.
es nem lesz bajod tobbe szerszamjaiddal.

hiaba van benne skf csapi ha kiesik a sz@r tureseknek koszonhetoen.

a hirtelen atnezett kb 30 skf csapi fele francia masik fele olasz.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

francia SKF

Franciaországban gyártották? Mert az SKF svéd.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ez a topik miért van?
A B+ nem is jó.:)

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
A Crank Brothers multiszerszámokról még annyit hogy a bennük lévõ kulcsok többsége Kelly's-el megeggyezõ gyártmány. Nekem Kelly's van ami gagyi kínai imbuszonál mindenképpen jobb, nem szerszám minõség, de erdõben szerelésre pont jó.
más:
Multkor szétszedtem a B+ Travell hátsó agyam és nagy meglepetésemre egyik oldalt egy francia SKF ,másikon pedig egy japán csapágyat leletem benne.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nem fog széttörni.

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
eddig elkerülte a figyelmemet ez a topic, igaz még nem vagyok valami nagy törzsvendég:)
Kérdésem lenne: Bicajomba B+ Jump stucnit akarok venni, illetve ezt szemeztem ki. Errõl mi a vélem?

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

A Crank Brothers nálam 3 napig bírta, elnyalódott az egész. Aztán a doboz alján összerozsdásodott, de szerencsére kicserélték. Soha többé nem veszek ilyen szemetet. A Bike Positive / Acor / Barbieri / Kelly's / Ice Toolz sokkal jobb anyagból van és nincs körülötte nagy felhajtás.

Csak gondoltam...Bár 3nap?... De kicserélték! Legalább.
(egyébként nekem is egy Trinity márkája imbusz szettem van több éve...)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Szerintem jobban jársz ha egy kicsit többet fizetsz jobb minõségû szerszámért. Pl.:Crank Brothers, és arra örökélet gari van anyagminõségre.

A Crank Brothers nálam 3 napig bírta, elnyalódott az egész. Aztán a doboz alján összerozsdásodott, de szerencsére kicserélték. Soha többé nem veszek ilyen szemetet. A Bike Positive / Acor / Barbieri / Kelly's / Ice Toolz sokkal jobb anyagból van és nincs körülötte nagy felhajtás.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Húbazzeg, engem megloptak... 990-et adtam érte:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nekem totál jól bírja a Bikepositive imbuszkészlet+csavarhúzó+csillagcsh miniszerszám. Semmi baja 2 év után, pedig nem kíméltem.

hasonló szerszámom van, a tescoban vettem 2 éve 800 ft-ért, 2-6 mm (azt hiszem..) imbusz + csavarhúzó+csillagcsh. én sem kímélem, és nincs semmi baja...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
en rühellem a multifunkcios szerszámokat. vegyél egy kis dobozt, és rakj bele rendes imbuszkulcsokat amiket meg lehet rendesen fogni, és be is férnek mindenhová. a többi kis szerszámot meg lehet külön. szvsz

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

A bikepositive szerszámokról mi a véleményetek? Konkrétan egy 19 funkciós multitool-t szeretnék venni. Megéri? Eddig néhányszáz forintos imbuszkészleteket deformáltam el :) Ennek ugye már jó az anyagminõsége?

Nekem totál jól bírja a Bikepositive imbuszkészlet+csavarhúzó+csillagcsh miniszerszám. Semmi baja 2 év után, pedig nem kíméltem.

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

A bikepositive szerszámokról mi a véleményetek? Konkrétan egy 19 funkciós multitool-t szeretnék venni. Megéri? Eddig néhányszáz forintos imbuszkészleteket deformáltam el :) Ennek ugye már jó az anyagminõsége?

Szerintem jobban jársz ha egy kicsit többet fizetsz jobb minõségû szerszámért. Pl.:Crank Brothers, és arra örökélet gari van anyagminõségre.

zsoltee

zsoltee

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Itt arra gondolok hogy 10000 Ft alatt bowdenekkel együtt kijött nekem az egész fékrendszer és amíg el nem koptak a gyári felkete cserélhetõ pofák addig 1 ujjas volt a renszer.

Nekem a legolcsóbb felállás mindennel együtt 4000 alatt volt. De nem a legjobbat vettem mert városi bringán a súly nem olyan érdekes.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás

Nekem is szintén a piros fékpofa van fent-vajon ki ihlethette szaBikeot:D- bár sajnos 2 ujjal tudok érdemben fékezni, de ez inkább a Shimano Altus fékeknek és a 2cm-t lötyögõ fékkarnak írható fel.

Nitr-O ez most nem talált:p , mert a téli/városi brigámon 1 éve B+ piros van (ez jobban fogott mint a montim féke) és innen jött az ötlet, meg persze a 600 Ft-os ára fogott meg leginkább.:D
Azt mondtam hogy a B+ piros 1 ujjas, de a fékbetétházas gyári fehete egészen jól fogott bár 4000 km utánn már elég csúnyán nézett ki.Ha majd lesz egy kis fölös pénzem én is kipróbálom a Ritchey pirosat, sok jót olvastam róla ,de az biztos B+ fékek maradnak egy jó ideig, a bowdeneket meg évente cserélem házzal együtt.Azért a B+ fékkar is lötyög oldalra 1 cm-t!