Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
BikePositive
Started by
pigi
, 2004. May 29. 11:28
Posted 2006. December 19. - 09:37
Nehogy szó érje a ház elejét...
Tökéletesen elégedett vagyok a BIKE POSITIV nyeregcsövemmel a stucnimmal,(miután szétreszeltem) a ss hátsóagyammal és a felnijeimmel amik úgy is birják, h. a fele küllõ hiányzik az elsõ kerekembõl a hátsóból meg csak 9.
Jujj a B+ alu küllõanyákat ki ne felejtsem!
Tökéletesen elégedett vagyok a BIKE POSITIV nyeregcsövemmel a stucnimmal,(miután szétreszeltem) a ss hátsóagyammal és a felnijeimmel amik úgy is birják, h. a fele küllõ hiányzik az elsõ kerekembõl a hátsóból meg csak 9.
Jujj a B+ alu küllõanyákat ki ne felejtsem!
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Posted 2006. December 18. - 22:40
Mostantól mindenki írja bele a hozzászólásába hogy Bike Positive, mert különben dádá lesz! :cry:
Annak ellenére hogy a Cseke legtöbbször csak matricázza az alkatrészeket, eddig (a 2000-es vázakon kívül) semmilyen gond nem volt velük.
Annak ellenére hogy a Cseke legtöbbször csak matricázza az alkatrészeket, eddig (a 2000-es vázakon kívül) semmilyen gond nem volt velük.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 18. - 22:20
ha mindenképpen a távolkeleti cuccok fikázásáról akartok beszélgetni, akkor nyissatok neki topikot.
és egyszer már szóltam, hogy a topik témája: b+
és egyszer már szóltam, hogy a topik témája: b+
Posted 2006. December 13. - 18:59
Nem, nekem ilyenre nincs szükségem. Triál villa, ezért szerintem nincs nagy magassága, és nekem úgy tûnt, hogy vastagabb mint a P-bone. Itt fotóztam, de biztos máshol is kapható.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 13. - 18:56
Posted 2006. December 13. - 18:46
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 13. - 12:25
Ja a 19. funkció a sörnyitó? Találtam rajta egy erre a célra tökéletesen megfelelõ szerszámot...
Ezek alapján az öngyújtó is kétfunkciós?....
Posted 2006. December 13. - 02:12
Azta, mekkora flame lett a kérdésembõl!
Egyébként köszönöm az értelmes válaszokat! Megvan a 19 funkciós cucc, rögtön teszteltem is: fékbeállítás, láncbontás. Erõs középminõségnek tûnik. Néhány dolog gagyin van megcsinálva, de összességében jól használható. Remélem sokáig hû társ lesz
Ja a 19. funkció a sörnyitó? Találtam rajta egy erre a célra tökéletesen megfelelõ szerszámot...
Egyébként köszönöm az értelmes válaszokat! Megvan a 19 funkciós cucc, rögtön teszteltem is: fékbeállítás, láncbontás. Erõs középminõségnek tûnik. Néhány dolog gagyin van megcsinálva, de összességében jól használható. Remélem sokáig hû társ lesz
Posted 2006. December 12. - 15:15
Posted 2006. December 12. - 12:47
Posted 2006. December 12. - 12:44
Na ez egy értelmetlen mondat volt így a végére.. köszi! Nézte már valaki, hogy ki hozta létre ezt a témát? Akkor rájöttetek volna, hogy a kérdés még mindíg az: miért is jó a B+? Én csak egy okot tudok. Hogy olcsó. Egyébként meg pont a legolcsóbb az egyetlen használható, mert azon csak imbusz van. Kilencszázfunkcióssal pont nem lehet semmit sem csinálni mert nem áll kézre. A legolcsóbb is csak annyira jó amennyire megszorul, vagy kilazul, vagy eltörik a mûanyag borítása. Egy élmény volt vitázni a semmirõl...
Posted 2006. December 12. - 12:39
Na! cimar kéretik nem buzgárkodni, mer' még rosszul lesz, többiek meg nem reagálni rá, mert az csak ló alá.
Tehát mér jó a B+?
Tehát mér jó a B+?
Posted 2006. December 12. - 12:23
ne a legolcsóbb marokszerszámukat vegyétek meg!(és várjatok tõle napi hibátlan "melót" éveken keresztül)
vagy próbáljátok ki az "olcsó" 5050 pedáljukat;)
mindenbõl van olcsó nem a legjobb, meg drága jó minõségû
ez így logikátlan.
sõt kifejezetten csak rosszindulatú megnyilvánulás mellõzve a józan észt.
vagy próbáljátok ki az "olcsó" 5050 pedáljukat;)
mindenbõl van olcsó nem a legjobb, meg drága jó minõségû
ez így logikátlan.
sõt kifejezetten csak rosszindulatú megnyilvánulás mellõzve a józan észt.
Posted 2006. December 12. - 12:21
csak pont a cb nem volt ide jó példa......a pumpa meg a habverõ kurva jó, de az a marokszerszém nem....istnem lehet szarabb matrica alanyt választottak - merthogy azt õk is matricázzák az hót ziher- ahhoz képest viszont qrva drága....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 12. - 12:20
és ki mosta össze ha szabad kérdeznem? egyántalán mirõl beszélsz?
egy 1000 ft-os szerszámot hasonlítgatsz össze egy 10ezer forintossal?
nem kéne ennyire gerjedni arra ami drága, és máris minden szebb lenne.
és nem lenézni ami olcsó.
egy 1000 ft-os szerszámot hasonlítgatsz össze egy 10ezer forintossal?
nem kéne ennyire gerjedni arra ami drága, és máris minden szebb lenne.
és nem lenézni ami olcsó.
Posted 2006. December 12. - 12:15
Nem most jöttem a falvédõrõl! Azért mert valaki egy nagykerben dolgozik nem jogosítvány mások lenézésére... A magyar nagykeresek meg ne vágjanak föl. Félreértés ne essék nem veled akarok vitázni és nem arról van szó, hogy mi készül keleten és mi nem. Itt arról ugattam éppen, hogy a csekének ebbe nem sok érdeme van (mármint a szerszámokban pont nem). Van egyébként pár cuccuk ami u.az mint más márkából a sokkal drágább alkatrész. Ez pont a tajvani téma, de nem kéne összemosni az egyéni fejlesztéseket a tucattermékekkel... Köszi!
Posted 2006. December 12. - 12:06
B+ marokszerszámmal dolgoztam kb 4 évig de ellopták....
amúgy ha elmegy valaki egy szerszámboltba csodálkozhat mennyire "olcsó"
mondjuk egy bondhus készlet, ja és tényleg élettartamgaris.
(kenyeret a péktõl..)
Ja és enté tud szerelni!
amúgy ha elmegy valaki egy szerszámboltba csodálkozhat mennyire "olcsó"
mondjuk egy bondhus készlet, ja és tényleg élettartamgaris.
(kenyeret a péktõl..)
Ja és enté tud szerelni!
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Posted 2006. December 12. - 12:00
hoppá.
mintha ezzel is tisztábban lennék mint egyesek, de igen taníts csak minket.
az hogy taiwanban készül, az nem hátránya semminek.
de ez egy meddõ vita lenne.
mintha ezzel is tisztábban lennék mint egyesek, de igen taníts csak minket.
az hogy taiwanban készül, az nem hátránya semminek.
de ez egy meddõ vita lenne.
Posted 2006. December 12. - 11:57
Na azért a cb feltalált egy két frankó cuccot... Pl. pumpák. A B+-nak meg semmi köze ezekhez! Jó lenne, ha tisztában lenne azzal mindenki, hogy ez hogy mûködik! Kinyitják a singcsung katalógust és ráböknek egy pár cuccra, holnaptól ezekre legyen rászitázva, hogy bikepositiv... Egyébként mindenkinek szíve joga a saját igényei szerint szerelni vagy bringát építeni. Nekem ebbe nehezen fér bele a B+! Sajnos azért EGYSZER belefért...
Posted 2006. December 12. - 11:41
nem, ez olyan mintha egy olyan irná aki szeme elött csak a hatalmas márkák állnának.
viszont egyben az ilyen nagy márkák nem a legtutibbak.
az ár érték arányban
szóval az ilyen megszólalásokkal akár le is lehet kattanni az ilyen márkákról.
viszont egyben az ilyen nagy márkák nem a legtutibbak.
az ár érték arányban
szóval az ilyen megszólalásokkal akár le is lehet kattanni az ilyen márkákról.