Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport Sziget 2004
Indította
thez
, 2004. május 23. 16:27
Írta 2004. június 06. - 13:26

Írta 2004. június 06. - 12:54

Jorus : esküszöm most nem hivogatlak
Emlékszem, hogy bent csöveztem az egyetemen és állattan szigorlatra tanultam, amikor Sala hívogatott _engem_ hogy nem-e vagyok kinn vagy nem-e tudom a Jorus számát ! ;D
Valami rémlik

Asszem most másokat hivogatok...
Írta 2004. június 06. - 12:09

Mario, te sem figyelsz, mi? Ehh, mindegy. Valszeg dnl meg én biztosan, majd figyelünk, jó?

Írta 2004. június 05. - 20:20

csáõ
megyek én is soprtszigetelni,bringa nélkül,faterral...
ha valaki megismer,akkor szójón má oda!!pécsiek,jön valaki??engem onnan lehet megismerni hogy a Geri vázát vettem meg,csak a trek nem fog láccani!!
:-*
megyek én is soprtszigetelni,bringa nélkül,faterral...
ha valaki megismer,akkor szójón má oda!!pécsiek,jön valaki??engem onnan lehet megismerni hogy a Geri vázát vettem meg,csak a trek nem fog láccani!!
:-*
Írta 2004. június 05. - 16:13

Írta 2004. június 05. - 16:09

Írta 2004. június 05. - 14:49

www.slipknot1.com
http://www.lyricspro...ist.php?id=0540
remelem elhozzak az egesz szerkot , nem egy kisszinpados cuccal nyomjak majd.
Igazandibol ha valaki nem ismeri akkor erdemes egy live clipet megnezni toluk nehogy Halasz Jutkara szamitson.. de ha masert nem is a dobszoloert(remelem lesz!) , es egyebkent a dobosert erdemes megnezni oket ..
http://www.lyricspro...ist.php?id=0540
remelem elhozzak az egesz szerkot , nem egy kisszinpados cuccal nyomjak majd.
Igazandibol ha valaki nem ismeri akkor erdemes egy live clipet megnezni toluk nehogy Halasz Jutkara szamitson.. de ha masert nem is a dobszoloert(remelem lesz!) , es egyebkent a dobosert erdemes megnezni oket ..
Írta 2004. június 05. - 08:59

Chili: a bicókat gúlába szoktuk rakni a koncik idején, és körülöttük táncolunk, éneklünk, és gitározunk. Kicsit vúdsztokk.
Jahajjj, mennyire jóóó!

Ha már felismerés és trend: a váz színével harmonizálós rövid, szürke nadrághoz, valószínüleg egy sötétebb pólót választok, mely nem emeli ki annyira a szemem színét, majd kiegészítõnek egy trendi bukósisakot..
Írta 2004. június 04. - 23:20

Nyitnom kéne egy topicot... a nudisták jogaiért, megbeszülésükért... Tervezek egy felvonulást is budapest utcáin, csatlakozzatok! ;D
Na thez mûxik a géped? Akkor télleg jösz egy sörrel! ;D
Na thez mûxik a géped? Akkor télleg jösz egy sörrel! ;D
Írta 2004. június 04. - 23:16

Írta 2004. június 04. - 23:14

Írta 2004. június 04. - 23:07

Rajtam meg nem lesz ruha és marin vázas bicóm lesz:) senki se jöjjön oda köszönni mert aki merészel köszönni, azt lefejelem ;D viccet félretéve gyertek, legyünk együtt egy boldog család:)
Írta 2004. június 04. - 23:04

rajtam szürke boxXxer lesz (mármint nem teló,hanem)
ha valaki ezt látja,akkor az remélhetõleg nõ
ha valaki ezt látja,akkor az remélhetõleg nõ

Írta 2004. június 04. - 22:59

Írta 2004. június 04. - 22:50

ok kiraly .. en napkozben kemenyen uzletszeruen , de amint lemenoben a nap eloveszem a M.zocchi fekete sapkam .. aki meg nem ismerne ..
varom nagyon..remelem sok uj arcot megismerek.. es jo buli lesz
varom nagyon..remelem sok uj arcot megismerek.. es jo buli lesz
Írta 2004. június 04. - 20:47

Jorus : esküszöm most nem hivogatlak
Emlékszem, hogy bent csöveztem az egyetemen és állattan szigorlatra tanultam, amikor Sala hívogatott _engem_ hogy nem-e vagyok kinn vagy nem-e tudom a Jorus számát ! ;D
vendég__*
Írta 2004. június 04. - 20:39

Én is kint leszek, elõször bicóval! Én nem ismerek senkit, de hozzám odajöhettek: A "pönebike" felirat ott virít a vázon

Írta 2004. június 04. - 20:17

hát én megyek bicóval meg egy haver bicóval meg kb 5-6 haverom! ;D Ha láttok egy 03-as polar-x es srácot aminek a hátulja fehér az én vagyo! ;D Szerintem egy kisebb fórumtali is lehetne!Akit megismerek ahoz odamegyek! ;D Remélem ti is!
Lesz vasárnap Hõsök! ;D Slipknot!
;D
Lesz vasárnap Hõsök! ;D Slipknot!

Írta 2004. június 04. - 19:45

Sala: ;D Tavaly is fõként Zolléval beszéltél, mivel én nem hallottam semmit... Mondjuk õ sem, de legalább nem is találtuk meg egymást. ;D Hátbaváglak, ne aggódj! 
Chili: a bicókat gúlába szoktuk rakni a koncik idején, és körülöttük táncolunk, éneklünk, és gitározunk. Kicsit vúdsztokk.

Írta 2004. június 04. - 16:37

Én is megyek, mint a zattom, ha nem esik nagyon. Vasárnap Kispál!
Másnap nyelvvizsga....