Na, aki még nem volt kint a sportszigeten: van egy lépcsõsor, mint mindíg, van egy épített kissebb illetve egy kicsit nagyobb ugrató, + 2 northshore, amit Kancsó és még 1 konás gyereken kívül nem láttam, hogy bárki nyomta volna (mármint a nagyobbik northshore-t).
Kérdés: nemtudja valaki hogy kábé meddig tart a triálosok versenye?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport Sziget 2004
Indította
thez
, 2004. május 23. 16:27
vendég__*
Írta 2004. június 11. - 22:21

Írta 2004. június 10. - 01:20

Írta 2004. június 10. - 01:06

Maszk nélkül sz.rabbul néz ki (mint minden 2. srác a Junkies koncerten ;D )
Vízágyú lesz??
Vízágyú lesz??
Írta 2004. június 10. - 00:39

unmasked #1(Joey)
www.geocities.com/stay66sic/joey/murderdolls_joey_chair.jpg
www.geocities.com/stay66sic/joey/murderdolls_joey_chair.jpg
Írta 2004. június 09. - 23:30

StoneSour letoltes:
Botheraudio-realmedia***lyrics
GetInsideaudio-mp3***lyrics<<< rosszul van cimezve , de tuti ez a jo szoveg
-----------
Inhale-video-quicktime***lyrics
GetInside-video-quicktime
anno
Corey Taylor (Surgery dottk,StonesouR,Slipknot enekese) aki belelog a tablaba

kesobb:

most:

Botheraudio-realmedia***lyrics
GetInsideaudio-mp3***lyrics<<< rosszul van cimezve , de tuti ez a jo szoveg
-----------
Inhale-video-quicktime***lyrics
GetInside-video-quicktime
anno
Corey Taylor (Surgery dottk,StonesouR,Slipknot enekese) aki belelog a tablaba

kesobb:

most:

Írta 2004. június 09. - 21:58

nehogy Halasz Jutkara szamitson
remelem h akkor hallottal mar hatebreedet , na az igaz nyhc
haat..figy slipknot zeneileg jobban bejon, es az enekes masik csapata (stonesour) sem kellemetlen van benne kis melodia ,minden ami kell.. meg szolo is ami a mai rockzenebol mar kihalt ( slipknot sem hires rola

A hatebreed-nek olyan hangzasa van mintha mar jatszotta volna valaki,valhol..durva hangos de igazan elokoncerten nem gerjettem be ra..ezt a szimpadrol
na ami a kozdoteren van az tuti hogy durva nagyon a hatebreed-nel..de megeccer en igazandibol a zene,es a show kedveert megyek ki nem agyon verni/veretni magam/mast... az a lenyeg jo lessz a buli..
jahh remelem leultetik a kuzdoteret az a legjobb

Írta 2004. június 09. - 19:08

Írta 2004. június 09. - 18:56

Pedig ha meglátom a sárga sapit a tömegben, megint megkapod, ne félj...
;D
A lényeg jó messzirõl, lendületbõl, csendben a háta mögé futni....
ezt szereti Sala koma... ;D

A lényeg jó messzirõl, lendületbõl, csendben a háta mögé futni....
ezt szereti Sala koma... ;D
Írta 2004. június 09. - 18:02

Amit én megnézek: Belga; Hõsök; Connection; Kispál.
A tartozásokhoz meg csak annyit , ha behajtanám mind gazdag lennél
Eric: Nyugodtan hátbavághacc csak ne úgy mint kedves Révi barátom Sport kiállításon ;D
A tartozásokhoz meg csak annyit , ha behajtanám mind gazdag lennél

Eric: Nyugodtan hátbavághacc csak ne úgy mint kedves Révi barátom Sport kiállításon ;D
Írta 2004. június 09. - 13:39

Írta 2004. június 08. - 16:32

nehogy Halasz Jutkara szamitson
remelem h akkor hallottal mar hatebreedet , na az igaz nyhc

elore latom a sok 8-10 evevs sracot amint szlipknát polóba örjöngenek majd ;D ;D
Írta 2004. június 08. - 13:32

Írta 2004. június 08. - 09:31

Igen, ezen már én is gondúkodtam, hogy miként közelítsek meg egy vidám baráti társaságot.. Majd mondom, hogy a Fórumról jövök és várom a hatást. Inkább majd 3-4 sör után kezdek barátkozni. Addigra már magamat is el tudom szórakoztatni..
Én még nem voltam enivéj sportsizgeten, de érdemes e bringával menni, mert lehet is csinálni vmit, vagy csak a helyszínek között így gyorsabb, vagy csak támoszkodni rá? Lesz vmi a Népnek is?
Én még nem voltam enivéj sportsizgeten, de érdemes e bringával menni, mert lehet is csinálni vmit, vagy csak a helyszínek között így gyorsabb, vagy csak támoszkodni rá? Lesz vmi a Népnek is?
Írta 2004. június 08. - 07:44

Írta 2004. június 07. - 21:35

Milyen hónapok? Rajtam már egy éve próbálja behajtani azt az egy sört de eddig még nem voltam talin úgyhogy szorri. ;D
Írta 2004. június 07. - 21:09

BenceR;soxor van így,igen:)
ált. poén szituációk alakulnak ki:D
az is milliószor van,h látásból ismerõs arcról kiderül,h õ fórumon kicsoda-micsoda
Sala DOLOG...Salának kitûnõen lehet lógni bármivel,csak hónapok múltán hajta be,akkor is csak a felét:D
nahh csak legyen már cucc
ált. poén szituációk alakulnak ki:D
az is milliószor van,h látásból ismerõs arcról kiderül,h õ fórumon kicsoda-micsoda
Sala DOLOG...Salának kitûnõen lehet lógni bármivel,csak hónapok múltán hajta be,akkor is csak a felét:D
nahh csak legyen már cucc
Írta 2004. június 07. - 20:34

Õ mondta... ;D Szal nem fogom kímélni. Max még egy sörrel fogok tartozni neki kárpótlásul. :
;D

Írta 2004. június 07. - 20:20

Írta 2004. június 07. - 20:15

Hát én ha látom sala-t például akkor rávágok a hátára ha hátulról közelítek és mondom hogy "Üdv, sala!". ;D
Írta 2004. június 07. - 20:04

Lehet hogy hülyeség,de megkérdezem
mondjátok hogy köszönjünk egymásnak meg ilyenek,de képzeljük el a szitut (!HA!) megismersz valakit esetleg a "leírása"alapján,akkor odamész és mondod,hogy
:-hello én a fórumról vagyok és jöttem köszönni
:-o.k.hello
Vagy mi?
ha hülyeség akkor elõre is bocs :-X :-[
mondjátok hogy köszönjünk egymásnak meg ilyenek,de képzeljük el a szitut (!HA!) megismersz valakit esetleg a "leírása"alapján,akkor odamész és mondod,hogy
:-hello én a fórumról vagyok és jöttem köszönni
:-o.k.hello
Vagy mi?
ha hülyeség akkor elõre is bocs :-X :-[