Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kerékpárral a járdán ?!

- - - - -

• Please log in to reply
620 replies to this topic

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 posts
Hihi :)

Egyébként a kedvenceim a turisták, nem szólnak be, csak félreállnak, nem tudják, mik a farkastörvények Pest útjain :D
Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.

csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Nem, engem szeretnek a turisták: jó nekik egy ilyen szépséget látni bringán :D :D

Megváltás nekik, ha egy ilyen szépség üti el õket.. :D
Legalább a halála utolsó pillanatába nem egy borostás férfit látott..:D

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 posts

A mosoly nem véletlenül egy vicsorgás volt? :D

Nem, engem szeretnek a turisták: jó nekik egy ilyen szépséget látni bringán :D :D :D
Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Természetesen a kerékpáros oldalon tömörödik kína összes lakosa....

nekik adj nyugotan egy kezdõlendülette a fejeshez!:D:D

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

Más: neketek beszólnak, ha a hídon tekertek? Én a Lánchídon rendszeresen áttekerek a járdán, ahelyett, hogy jókislány módjára tolnám, eddig még mindig elengedtek, sõt, rám is mosolyogtak... Végre egy pozitív tapasztalat, de azért kicsi lelkifurdalásom van miatta. :o

Árpád-hídon rendszeresen megy az ugatás, pedig ott elég egyértelmû, hogy melyik oldal a gyalogosoké és melyik a kerékpárosoké. Természetesen a kerékpáros oldalon tömörödik kína összes lakosa....

A mosoly nem véletlenül egy vicsorgás volt? :D

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts

...a szembejövõ gyalogossal el szoktam játszani, a ki tér ki hamarabb játékot, általában én, mert amikor meglátják hogy izomból megyek feléjük kõvé dermednek.

Ilyet akkor szoktam csinálni, ha 3an mennek egymás mellett és nem akarnak észrevenni. Csak rohadtul parázom, hogy az utolsó pillantaba nehogy arra ugorjon, amerre én akarok kerülni. Volt már olyan, hogy a pedál koccintotta a térdét. Általában az utolsó utáni pillanatban szoktam elborítani elõtte a gépet és már volt olyan, hogy a pedál koccintotta a térdét...

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 posts
Öööö. Oké. Ezek szerint amitõl félek, bekövetkezhet: ha egy mamikára rákiáltok, tán összeseik nekem szívrohammal... Hmmm, nem biztos, hogy megéri. Én a fékkarokat szoktam kattogtatni, áltlában meghallják.

Más: neketek beszólnak, ha a hídon tekertek? Én a Lánchídon rendszeresen áttekerek a járdán, ahelyett, hogy jókislány módjára tolnám, eddig még mindig elengedtek, sõt, rám is mosolyogtak... Végre egy pozitív tapasztalat, de azért kicsi lelkifurdalásom van miatta. :o

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Tekered az írtó hangos agyadat hátra, hogy jól kalapáljon... :D

Az az elsõ csapás, ha valaki azt nem hallja meg akkor süket.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Szerinted én pl mit csinálok?;)

Tekered az írtó hangos agyadat hátra, hogy jól kalapáljon... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
egyszer a fogastól visszafele vezetõ bicikliúton zsömi csinálta a következõt:
tekerünk, elõttünk egy kiscsaj, rászól tök könszolidáltan zsömle barátunk hogy "jajj..", de ilyen teljesen nyugis hangon mintha beszélgetne vele
csaj meg fogta a sporttáskáját, a hóna alácsapta, és beszaladt majdnem a villamossínig :)
Nagyon megijedt szegény :D:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Gondoltatok már arra, hogy milyen lenne a k.úton kószáló gyalogosokra hátúlról artikulátlanul, állati hangosan ráüvölteni? :D

Kíváncsi lennék. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, ossza meg velem. Én még nem mertem bevállalni, elvégre egy nõ szájából kicsit hülyén jönne ki az ÁÁÁÁÍÍÍÓÓÓÓUUUURGH! ;)

Szerinted én pl mit csinálok?;)
Ráadásul harci díszben tekintélyes méretben mindezt.
A tapasztalan két féle:Szabadkozás hogy nem hallott és elnézést vagy anyád, de akkor lehet tovább kiabálni.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Veszélyes ráüvölteni, mert kiugorhat az útra és elütheti egy autó. Általában nem használom a k.útat, mert a gyalogosok mindig akadályoznak, de néha odatévedek akkor a szembejövõ gyalogossal el szoktam játszani, a ki tér ki hamarabb játékot, általában én, mert amikor meglátják hogy izomból megyek feléjük kõvé dermednek.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

ÁÁÁÁÍÍÍÓÓÓÓUUUURGH! ;)

Ez egy pasi szájából is elég ormótlanul hangzana :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 posts
Gondoltatok már arra, hogy milyen lenne a k.úton kószáló gyalogosokra hátúlról artikulátlanul, állati hangosan ráüvölteni? :D

Kíváncsi lennék. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, ossza meg velem. Én még nem mertem bevállalni, elvégre egy nõ szájából kicsit hülyén jönne ki az ÁÁÁÁÍÍÍÓÓÓÓUUUURGH! ;)

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Én általában figyelek arra, hogy kijelölt kerékpárúton menjek. Ha ilyen nincsen, akkor marad a járda, de ott tényleg csak gyök 2vel megyek. Ha én elvárom, hogy legyen szabályos a közlekedés, akkor ezt magamtól is elvárom, hogy minnél szabályosabban menjek. Ha nincsen kijelölve kerékpár út a járdán, akkor nem kezdek el anyázni a gyalogosnak, hogy húzzon elõlem, de ha a jelölés ellenére a kerékpársávban megy akkor, nincs kegyelem. Szolíd csengetés és ha nem hallja meg - az esetek 90%-ában ez történik -, akkor jön a hangkürt. engem az idegesít a legjobban, hogy ha meghallja a csengõt, de ennek ellenére nem vánszorog arrébb és még ugat is vmit. Ekkor szokott elszálni az agyam....
Úton csak végszükség esetén megyek, de akkor is igyekszem elhagyni a lehetõ leghamarabb.
Azt hiszem, hogy egy ideig kerülni fogom a XII. kert.. :)

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 posts
-Lehet belemennek ,mert egy bringa javitas megis csak olcsobb.

-En altalaban uton ,megyek akkor valtok jardara ,ha veszelyes az utvonal ahol mennek.Es ha engem megallitana igy egy rendor ,csak annyit mondanek ,hogy akkor oda is adom a bicomat es menjen vele 500m az uton egyenruha nelkul es ha meg akkor is az a velemenye ,hogy ne a jardan menjek akkor vallalok ,minden birsagot.

-L. M. Uj 5letere csak annyit mondanek ,hogy menjen Õ 7 es bálna helyett biciklivel dolgozni ,megnézném mi lenne a végeredménye.Ha egyáltalán életben maradna.

-Autósok után húzzuk le a biciklis társadalmat is hozzá-állás eszméletelen....
-Meg akkor büntessék meg a bicikliseket ,ha a hülye gyalogos NEM MENNE A BICIKLI ÚTON !!!! úgyhogy 20m van tõle a járda! Jah meg a kocsi se parkolna a bicikli úton.

Grrrhhhhh vérlázító
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
elég sokat fizettek az autósoknak, mert év elején felállítotek egy testületet ami ellenõrzi az ilyen kérelmeket.
szóval többet utasítel mint amit kéne....
de szerintem meg lehet próbálni akinek ezzel gondja akad, jobb mint a semmi és hátha nem zsebbõl kell fizetni.

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Ma megyek, és megcsinálok egy kátyút a bringaúton. Ez van.
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Na az autósok sincsenek jobb helyzeteben ezzel a "megtérítjük, ha...". A fényképnek annyi bizonyító ereje van, gumicsirketáp az rtl klubban.

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
azt autósoknak fizetnek, ha tudják igazolni, hogy a kátyú okozta.
lehet megkéne próbálni bikekal is. Hordjatok fényképezõt magatokkal!
:)