Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kerékpárral a járdán ?!
Indította
Nemfáj
, 2004. május 16. 13:32
Írta 2004. december 03. - 09:35

Pécsen... az Alagútnál mindig van pár példány... Ha esetleg a rendõrnõk a kedvenceid... a kórház is közel, ha a nõvérkék...

Írta 2004. december 02. - 14:18

azt én is szeretném tudni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. december 02. - 14:17

Írta 2004. december 02. - 14:12

Nem a Private Goldon nézted? Vmelyik elborult alkotást? Ehh... átvertek...
Bár egyszer egy helyes rendörnéni megállitott, igaz kocsival, kérdezte, hogy hová megyek, mondtam, hogy haza a jogsiért
erre nevetett, és hagyta, hogy menjek. És még csúnya se volt. Lehet, hogy a jó rendörnök szépek?!
Bár egyszer egy helyes rendörnéni megállitott, igaz kocsival, kérdezte, hogy hová megyek, mondtam, hogy haza a jogsiért

Írta 2004. december 02. - 14:07

NEM ért a seggem a hideg falhoz...
Valós volt...mondtam, hogy nem fogjátok elhinni...
(a nõvérkékkel biztos f@sza...)

Valós volt...mondtam, hogy nem fogjátok elhinni...
(a nõvérkékkel biztos f@sza...)
Ember tervez, sose végez...
Írta 2004. december 02. - 13:52

Írta 2004. december 02. - 13:51

ilyesmit én is álmodtam csak nõvérkékkel;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2004. december 02. - 13:47

Írta 2004. december 02. - 13:44

Úccse hiszitek, azé emmondom, bi-bi-bí:
hét elején este, körút, dugó, anyázó négykerekûek, idegbajos-cigivelmutogatós rendõrök, vihogó hómlesszek... Nyugatinál járdaszigetrõl ugrok járdaszigetre a felüljáró alatt, elég a kocsikból, irány a járda. Persze két rendõr áll a keresztezõdésben; épp megilletõdve billegek, mikor felémfordul álmaim rendõrnõje (tudjátok, az a csinos-aranyos-isteni fajta), majd megálljt parancol z araszolgató autóknak egy karmozdulattal és édesen felém szól: Menj csak! ... Na vazz ilyet...
))
A másik rendõr meg, épp mikor elkacsázom mögötte két centivel, rámordít: Háttemegmicsinálszitt?!!!
Én meg vigyor, olvadás a rendõrnénitõl...csöpp-csöppp
A.
hét elején este, körút, dugó, anyázó négykerekûek, idegbajos-cigivelmutogatós rendõrök, vihogó hómlesszek... Nyugatinál járdaszigetrõl ugrok járdaszigetre a felüljáró alatt, elég a kocsikból, irány a járda. Persze két rendõr áll a keresztezõdésben; épp megilletõdve billegek, mikor felémfordul álmaim rendõrnõje (tudjátok, az a csinos-aranyos-isteni fajta), majd megálljt parancol z araszolgató autóknak egy karmozdulattal és édesen felém szól: Menj csak! ... Na vazz ilyet...

A másik rendõr meg, épp mikor elkacsázom mögötte két centivel, rámordít: Háttemegmicsinálszitt?!!!
Én meg vigyor, olvadás a rendõrnénitõl...csöpp-csöppp
A.
Ember tervez, sose végez...
Írta 2004. november 24. - 19:05

Jó azt én is tudom
de inkább repülõkre;)
kell néha az ilyen, jókat lehet röhögni...
de inkább repülõkre;)
kell néha az ilyen, jókat lehet röhögni...

Autist Team:)
Írta 2004. november 24. - 19:00

miabajod a légfékkel?
teljesen JÓ találmány.
persze csak kamionokra...
mind1.

teljesen JÓ találmány.
persze csak kamionokra...
mind1.
Írta 2004. november 24. - 18:54

Írta 2004. november 24. - 13:11

Írta 2004. november 24. - 13:05

most midnenki azt keres?
az utobbi 50 percben 50-en telefonaltak de mar nem tudtunk adni egy darabot sem mert egy par gyar felkeresett minket es lefoglalta a kapacitasunkat a kovetkezo 10 evre.
vmifele kerekpar alkatreszt szabadalmaztattak es ahhoz kell.
csak tudnam mit talaltak megint ki :-/ ?
az utobbi 50 percben 50-en telefonaltak de mar nem tudtunk adni egy darabot sem mert egy par gyar felkeresett minket es lefoglalta a kapacitasunkat a kovetkezo 10 evre.
vmifele kerekpar alkatreszt szabadalmaztattak es ahhoz kell.
csak tudnam mit talaltak megint ki :-/ ?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2004. november 24. - 13:02

RBG
Bazmeg, késõn jöttem, már modi is volt itt, most nem szólhatok be neki.. Pedig milyen jó lenne, elmélkedni vele.. Képzeljétek el, ott ülsz az ágya szélén, neki folyik a nyál a szájából, néha görcsbe rándul a lába, egyfolytában fingik, mert a hülye agya mégjobban tönkrement... te meg ott ülsz, simogatod a bukódat, igen, látod, te FASZ, ha hallgattál volna, de jobb igy nekünk. Húzz a p*csába innen.
Bazmeg, késõn jöttem, már modi is volt itt, most nem szólhatok be neki.. Pedig milyen jó lenne, elmélkedni vele.. Képzeljétek el, ott ülsz az ágya szélén, neki folyik a nyál a szájából, néha görcsbe rándul a lába, egyfolytában fingik, mert a hülye agya mégjobban tönkrement... te meg ott ülsz, simogatod a bukódat, igen, látod, te FASZ, ha hallgattál volna, de jobb igy nekünk. Húzz a p*csába innen.
Írta 2004. november 24. - 12:58

tud valaki segíteni nekem? Targonca belsõ szelepet szeretnék venni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. november 24. - 12:09

Hehe, nagyon jó ez a fórum, mert most kipróbáltam ezt a tiltólistás dolgot. Aranyos!

Írta 2004. november 24. - 12:08

Ezzel tudod, hogy törvényt sértettél, nem lesz olcsó!
Na, hogy most már ismeritek a házi légféket és lépek...
Nem zavarlak töbebet titeket! Sziasztok!
Na, hogy most már ismeritek a házi légféket és lépek...
Nem zavarlak töbebet titeket! Sziasztok!
Írta 2004. november 24. - 12:02

Légfék házilag: fogsz egy visszaváltható fantás 2l-es flakont és egy forró csavazhúzóval fúrsz az oldalába egy 5mm-es lyukat. Ebbe egy targoncabelsõ szelepet raksz! A flakon végére csavarsz egy szódásfejet és felpupálod a palackot 8-12 barra!
Kifúrsz a szódáskaron egy 1mm-es lyukat és átvezeted a bowdent, majd a bowndent hozzáfogatod egy csavarral! A bowdenházad rászigszalagozod a flakonra. Így a fékkarral szabályozod a kiáramló levegõ mennyiségét idõegység alatt! Egy fújtatót a csövével rákötöd a szódanyílására. A futató lesz a munkahenger! A pumpa vége fogja húzni a fékbowdent...
Kifúrsz a szódáskaron egy 1mm-es lyukat és átvezeted a bowdent, majd a bowndent hozzáfogatod egy csavarral! A bowdenházad rászigszalagozod a flakonra. Így a fékkarral szabályozod a kiáramló levegõ mennyiségét idõegység alatt! Egy fújtatót a csövével rákötöd a szódanyílására. A futató lesz a munkahenger! A pumpa vége fogja húzni a fékbowdent...
Írta 2004. november 24. - 12:00

Jó lenne:)
lehet van pár nekem is, talán nem vesztek el.
és akkor további félreéstések elkerülése végett:
idézek:
"lakott területen lévõ olyan úton, amelyen az úttest kerékpár-közlekedésre alkalmatlan, kerékpárral a gyalogosforgalom zavarása nélkül és legfeljebb 10km/h sebességgel a járdán is szabad közlekedni"
csakhogy budapesten se földút felázva, se semmi.
az meg h elmegy pár autó nem igazán ok.
ezért volt krisztínavárosban is egy razzia, mindenkit aki nem az úttesten ment biciklis, meg****-tak.
és részben igazuk is van, hisz ott az úttest... és nem is egy hungária körút, szal nem hal bele senki.
na szal ennyi.
lehet van pár nekem is, talán nem vesztek el.
és akkor további félreéstések elkerülése végett:
idézek:
"lakott területen lévõ olyan úton, amelyen az úttest kerékpár-közlekedésre alkalmatlan, kerékpárral a gyalogosforgalom zavarása nélkül és legfeljebb 10km/h sebességgel a járdán is szabad közlekedni"
csakhogy budapesten se földút felázva, se semmi.
az meg h elmegy pár autó nem igazán ok.
ezért volt krisztínavárosban is egy razzia, mindenkit aki nem az úttesten ment biciklis, meg****-tak.
és részben igazuk is van, hisz ott az úttest... és nem is egy hungária körút, szal nem hal bele senki.
na szal ennyi.