Egyébként a kedvenceim a turisták, nem szólnak be, csak félreállnak, nem tudják, mik a farkastörvények Pest útjain

Nem, engem szeretnek a turisták: jó nekik egy ilyen szépséget látni bringán
![]()
Nem, engem szeretnek a turisták: jó nekik egy ilyen szépséget látni bringánA mosoly nem véletlenül egy vicsorgás volt?
Természetesen a kerékpáros oldalon tömörödik kína összes lakosa....
Más: neketek beszólnak, ha a hídon tekertek? Én a Lánchídon rendszeresen áttekerek a járdán, ahelyett, hogy jókislány módjára tolnám, eddig még mindig elengedtek, sõt, rám is mosolyogtak... Végre egy pozitív tapasztalat, de azért kicsi lelkifurdalásom van miatta.
...a szembejövõ gyalogossal el szoktam játszani, a ki tér ki hamarabb játékot, általában én, mert amikor meglátják hogy izomból megyek feléjük kõvé dermednek.
Tekered az írtó hangos agyadat hátra, hogy jól kalapáljon...
Szerinted én pl mit csinálok?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Gondoltatok már arra, hogy milyen lenne a k.úton kószáló gyalogosokra hátúlról artikulátlanul, állati hangosan ráüvölteni?
Kíváncsi lennék. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, ossza meg velem. Én még nem mertem bevállalni, elvégre egy nõ szájából kicsit hülyén jönne ki az ÁÁÁÁÍÍÍÓÓÓÓUUUURGH!
ÁÁÁÁÍÍÍÓÓÓÓUUUURGH!
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce