bocika: kék bullit az enyém. az volt az egyetlen bullit a környéken.
vélemény:
mivel csak szombaton mentünk, igy kimaradtunk a péntek esti mulatságból, ami fityisz szerint sz*r volt, és amúgy is csak fél egyig tartott (ebbõl következõen - vagy ebbõl okulva - többen szombaton már este hét felé részegedtek, nehogy végetérjen a buli mielõtt berugnak

mire odaértünk és lepakoltunk, már mehettem is felfelé a felszállító autóval, mert feltolni egy rémálom volt. (dh)
mentünk egy keveset a pályán ("szakaszoltunk") de nem tudtam megbarátkozni az aljával, ez másnap ki is derült rendesen....
este party, jó volt a penge, de elõtte az a biginél hatkor: háááát, a dobos nulla, a többiek meg csak keresték a ritmust.
a korai örömön meg már aludtam.
másnap reggel kilenckor ment fel a felszállító, okés, éppen felfértem. aki nem, az tolhatta, mert 10-tõl ment az idõmérõ :-X
idõmérõn lementem (mivel 319-es volt a rajtszámom, igy kb 11-kor voltam lenn) és egy kicsit pihegtem, kajáltam, stb, mire kiderült: a felszállító elment fél tizenkettõkor, ahogy ki volt írva. igaz, hogy az egész csúszott a sok induló miatt, de a szervezõket ez e legkevésbbé sem izgatta, igy a fél hobbi mezõny valamint a teljes profi mezõny lemaradt a felszállításról (mondjuk a profik megoldották a csapatbuszokka, de akkor is....)
szóval tolhattam felfelé.... horror.
lefelé ez meg a kevés kaja megbosszulta magát, kétszer is estem az alján (amit nem is gyakoroltunk elõzõ nap

bezzeg vole második lett. gratula neki innen is.
aztán vonatozás, és 17:45-ös indulás után 0:15-kor már otthon is voltunk. (persze ehhez az is kellett, hogy a délibõl sprinttel mentünk át a nyugatiba, be is durrant a lábam rendesen)
mindenesetre megérte, de a versenyszervezés hagyott némi kívánnivalót maga után.
és a kaja is khmm.... nem kielégítõ volt egy idõszakban (amikor mindenki enni akart) a túl nagy igény miatt a húsokat csak kivül megégették, belül meg nyers volt. bezzeg egy órával késõbb már lehetett rendesen meggrillezett húst venni.....