Hi,, Pigi , ez a kona vonat dolog hogy lesz pontosan??Mit lehet errõl tudni?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kona találkozó 2004 KÕSZEG,KONA 2005
Started by
egy kis freerideos
, 2004. May 03. 17:10
Posted 2004. June 16. - 13:32

Posted 2004. June 16. - 11:01

az hogy jó lesz az tutto. tavaly is az volt.
én egy 1998as nunu-val fogok kaszálni.
az a durva hogy nincs rá garancia de azért nincs mert már lejárt!!! pedig 95kg vagyok és ütöm vágom. ez a kona. az újjabbak azok... nem is olyan szépek mint a régiek.
de van egy stinkym is azért.
a kona vonat lesz a legdurvább! állítólag lesznek nemzetközi arcok is, mármint versenyzõk.
na béke és szívjatok sokat...
az öreg pigi --GIBEER--
(nem az pigi vagyok aki itt fentebb már szerepelt. függetlenek vagyunk egymástól)
én egy 1998as nunu-val fogok kaszálni.
az a durva hogy nincs rá garancia de azért nincs mert már lejárt!!! pedig 95kg vagyok és ütöm vágom. ez a kona. az újjabbak azok... nem is olyan szépek mint a régiek.
de van egy stinkym is azért.
a kona vonat lesz a legdurvább! állítólag lesznek nemzetközi arcok is, mármint versenyzõk.
na béke és szívjatok sokat...
az öreg pigi --GIBEER--
(nem az pigi vagyok aki itt fentebb már szerepelt. függetlenek vagyunk egymástól)
Posted 2004. June 16. - 10:33

;D[glow=red,2,300]
Itt a lehetõség, hogy Kona Kulával menjetek a találkozóra, ugyanis eladó egy 2001-es szépség 17"os méretben full gyári felszereltséggel, potom 150ezerért!!!! (2001-es évjárat). Részletek az apróban!
tel: 70-265-1555
CCsek FIGYELEM!!!
[/glow] ;DItt a lehetõség, hogy Kona Kulával menjetek a találkozóra, ugyanis eladó egy 2001-es szépség 17"os méretben full gyári felszereltséggel, potom 150ezerért!!!! (2001-es évjárat). Részletek az apróban!
tel: 70-265-1555
Posted 2004. June 15. - 18:34

2005ös konák
www.kona.dk
van egy pár jo ,én kb egy hónapja amikor a kona partyn voltam austriában leogangban a bike world pályán voltam,volt szerencsém láttni élöben eyg 2005ös kona stinky supreme-t na meg egy stab supremet!
király akinek kell küldök fotot!
www.kona.dk
van egy pár jo ,én kb egy hónapja amikor a kona partyn voltam austriában leogangban a bike world pályán voltam,volt szerencsém láttni élöben eyg 2005ös kona stinky supreme-t na meg egy stab supremet!
király akinek kell küldök fotot!
Posted 2004. June 15. - 08:30

Posted 2004. June 14. - 14:28

hi, ha jóltom akkor a csónakázótó áll majd rendelkezésre-igaz?-isteni lesz..
egy ilyen szépségversenynél milyen szempontok érvényesülnek??
Nem tudnád elintézni, hogy kona találkozó miatt késöbb legyen tiszt-avatás??? ;D többet nem is szeretnék..
egy ilyen szépségversenynél milyen szempontok érvényesülnek??
Nem tudnád elintézni, hogy kona találkozó miatt késöbb legyen tiszt-avatás??? ;D többet nem is szeretnék..
Posted 2004. June 14. - 14:12

vízbe ugrás alap, így marad, és ami jó, hogy hely is lesz rá, nem csak a fûves placcra kis gumi medencébe

szépségverseny is alap, így lehet készíteni a lovaitok a megmérettetésre...
sör is lesz alapból

meg még több sör...
teljes körû, fix programokkal nem sokára... még van egy-két nagy durranásszagú, amit csak ha fix, akkkor durrantunk el

Péef
Posted 2004. June 12. - 17:25

Posted 2004. June 11. - 23:59

ha jók az infóim akkor lesz:
-dh verseny
-xc verseny
-bicószépségverseny
vki fõokosrendezõbácsi
kijavíthat ha rosszul tudom )
-dh verseny
-xc verseny
-bicószépségverseny
vki fõokosrendezõbácsi

Posted 2004. June 11. - 08:56

Ajaj, lebuktam, de psszt!
Felvetõdött a kérdés: mi történik egy ilyen találkozón?
Hát a végére azt má' mi se tudjuk...tavaly mondjuk zenéltem (bluest), kerékpározni, azt nem nagyon szoktunk (nincs rá idõ)...úgyhogy nem kell félnie annak sem, aki nem hardcore-elit-pro racer. Sokat táncikálunk. A Kona tortával meg jól fejbe, egymást...
Vontattunk már autót és tartottunk (volna) divatbemutatót, de inkább táncikáltunk...ittunk versenysört is...tombol(áz)tunk. A vízbe ugrás meg alap, remélem.
Mi lesz idén még, kérdem Para úrat, mert annyira nem vagyok benne má'???
Felvetõdött a kérdés: mi történik egy ilyen találkozón?
Hát a végére azt má' mi se tudjuk...tavaly mondjuk zenéltem (bluest), kerékpározni, azt nem nagyon szoktunk (nincs rá idõ)...úgyhogy nem kell félnie annak sem, aki nem hardcore-elit-pro racer. Sokat táncikálunk. A Kona tortával meg jól fejbe, egymást...
Vontattunk már autót és tartottunk (volna) divatbemutatót, de inkább táncikáltunk...ittunk versenysört is...tombol(áz)tunk. A vízbe ugrás meg alap, remélem.
Mi lesz idén még, kérdem Para úrat, mert annyira nem vagyok benne má'???
Posted 2004. June 11. - 01:38

Posted 2004. June 10. - 22:05

Húha!
Na jó, hogy csak így tudom meg. Asszem nekem alapból köllene menni, mint olyan, meg King Kahuna (19") - Explosif (19") - Jake the Snake (58cm) - Unit (20") - Fire Mountain (19") tulaj (185cm), de pont akkor lesz a single-speed vb Berlinben. Kapok felmentést?
2001-es Kula bicaja hivatalosan egyedül Marton Attilának van Pápán (19"), de nem adja el az istenért se, pedig csak ott porosodik a sublótja tetején...de azért próbálkozhatsz nála, bár elég nagy gyûjtõ õ is.
Bye
Na jó, hogy csak így tudom meg. Asszem nekem alapból köllene menni, mint olyan, meg King Kahuna (19") - Explosif (19") - Jake the Snake (58cm) - Unit (20") - Fire Mountain (19") tulaj (185cm), de pont akkor lesz a single-speed vb Berlinben. Kapok felmentést?
2001-es Kula bicaja hivatalosan egyedül Marton Attilának van Pápán (19"), de nem adja el az istenért se, pedig csak ott porosodik a sublótja tetején...de azért próbálkozhatsz nála, bár elég nagy gyûjtõ õ is.
Bye
Posted 2004. June 10. - 09:04

IV. Kona-találkozó: Kõszeg-Csónakház
Ami tavaly nem volt: DH kupa futam....
JÓÓÓÓ LESZ! ;D
Pigi
Ami tavaly nem volt: DH kupa futam....
JÓÓÓÓ LESZ! ;D
Pigi
Posted 2004. May 16. - 17:21

Posted 2004. May 15. - 13:42

helló!
le tudnátok írni nekem hogy milyen kona találkozó?mit szoktak ott csinálni?a válaszokat ide várom!kenwelo@freemail.hu köszi,sziasztok!
le tudnátok írni nekem hogy milyen kona találkozó?mit szoktak ott csinálni?a válaszokat ide várom!kenwelo@freemail.hu köszi,sziasztok!
Posted 2004. May 14. - 21:27

194cm-el 19"-osat hajtok. 400-as nyeregcsõ tökig kihúzva pont elég, de szerintem majd õsz tájékán le lesz cserélve 20-21"-osra.
Posted 2004. May 14. - 12:55

Posted 2004. May 14. - 12:04

Szia Vikvuk!
Semmi gondod ne legyen a talival kapcsolatban, sokan szoktak ott lenni, volt már ott 50 éves úr is, fiatal család, gyerekekkel, no meg sok bringás is.... milyen véletlen... ;D
Különben is, mindig lesznek jobbak, ne ez motíváljon. Ez nem verseny, hanem TALÁLKOZÓ!
Szóval gyere, egyre többen lesztek legalább lányok! 8)
Üdv. Pigi
Semmi gondod ne legyen a talival kapcsolatban, sokan szoktak ott lenni, volt már ott 50 éves úr is, fiatal család, gyerekekkel, no meg sok bringás is.... milyen véletlen... ;D
Különben is, mindig lesznek jobbak, ne ez motíváljon. Ez nem verseny, hanem TALÁLKOZÓ!

Szóval gyere, egyre többen lesztek legalább lányok! 8)
Üdv. Pigi
Posted 2004. May 12. - 14:20

Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy milyen egy ilyen találkozó?
Csupán azért mert kicsit félek lemenni, annyi nagy ember közé - igaz, már 4 éve tekerek, de még mindig a mazsola kategóriába sorolom magam, és picit meg vagyok szeppenve, ha olyanokkal találkozom, akik nálam jobbak (és az nem kevés)... Ezenkívül hót egyedül mennék, mivel senki nincs a környezetemben, aki még bringázna. :
Különben egyszer mikor szervizelni vittem kétkerekû kis pajtásomat, egy srác így ránéz: "Hm, mi ez? Roller?"
No igen, 14"-os Lava Dome. Nekem, a 153cmhez tökéletesen megfelel - mégha roller is
nyau!
Kérdésem az lenne, hogy milyen egy ilyen találkozó?
Csupán azért mert kicsit félek lemenni, annyi nagy ember közé - igaz, már 4 éve tekerek, de még mindig a mazsola kategóriába sorolom magam, és picit meg vagyok szeppenve, ha olyanokkal találkozom, akik nálam jobbak (és az nem kevés)... Ezenkívül hót egyedül mennék, mivel senki nincs a környezetemben, aki még bringázna. :

Különben egyszer mikor szervizelni vittem kétkerekû kis pajtásomat, egy srác így ránéz: "Hm, mi ez? Roller?"
No igen, 14"-os Lava Dome. Nekem, a 153cmhez tökéletesen megfelel - mégha roller is

nyau!
Posted 2004. May 12. - 14:13