Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kona találkozó 2004 KÕSZEG,KONA 2005

- - - - -

• Please log in to reply
298 replies to this topic

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,, Pigi , ez a kona vonat dolog hogy lesz pontosan??Mit lehet errõl tudni?

pigi

pigi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
az hogy jó lesz az tutto. tavaly is az volt.
én egy 1998as nunu-val fogok kaszálni.
az a durva hogy nincs rá garancia de azért nincs mert már lejárt!!! pedig 95kg vagyok és ütöm vágom. ez a kona. az újjabbak azok... nem is olyan szépek mint a régiek.
de van egy stinkym is azért.

a kona vonat lesz a legdurvább! állítólag lesznek nemzetközi arcok is, mármint versenyzõk.

na béke és szívjatok sokat...

az öreg pigi --GIBEER--
(nem az pigi vagyok aki itt fentebb már szerepelt. függetlenek vagyunk egymástól)

KonaRider

KonaRider

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
;D[glow=red,2,300]

CCsek FIGYELEM!!!

[/glow] ;D

Itt a lehetõség, hogy Kona Kulával menjetek a találkozóra, ugyanis eladó egy 2001-es szépség 17"os méretben full gyári felszereltséggel, potom 150ezerért!!!! (2001-es évjárat). Részletek az apróban!

tel: 70-265-1555

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
2005ös konák

www.kona.dk

van egy pár jo ,én kb egy hónapja amikor a kona partyn voltam austriában leogangban a bike world pályán voltam,volt szerencsém láttni élöben eyg 2005ös kona stinky supreme-t na meg egy stab supremet!
király akinek kell küldök fotot!

authp

authp

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Nem tud valaki olyan oldalt ahol fent vannak a 2005 ös konák?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
hi, ha jóltom akkor a csónakázótó áll majd rendelkezésre-igaz?-isteni lesz..
egy ilyen szépségversenynél milyen szempontok érvényesülnek??
Nem tudnád elintézni, hogy kona találkozó miatt késöbb legyen tiszt-avatás??? ;D többet nem is szeretnék..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D
vízbe ugrás alap, így marad, és ami jó, hogy hely is lesz rá, nem csak a fûves placcra kis gumi medencébe ;)

szépségverseny is alap, így lehet készíteni a lovaitok a megmérettetésre...

sör is lesz alapból ;)

meg még több sör...

teljes körû, fix programokkal nem sokára... még van egy-két nagy durranásszagú, amit csak ha fix, akkkor durrantunk el ;)

Péef

Edwin

Edwin

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Hi!

Kõszegen lakom. Kötelezõ, hogy ott legyek. És viszem a NuNu-t is. ;D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ha jók az infóim akkor lesz:
-dh verseny
-xc verseny
-bicószépségverseny

vki fõokosrendezõbácsi :) kijavíthat ha rosszul tudom )

King Kahuna

King Kahuna

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Ajaj, lebuktam, de psszt!

Felvetõdött a kérdés: mi történik egy ilyen találkozón?
Hát a végére azt má' mi se tudjuk...tavaly mondjuk zenéltem (bluest), kerékpározni, azt nem nagyon szoktunk (nincs rá idõ)...úgyhogy nem kell félnie annak sem, aki nem hardcore-elit-pro racer. Sokat táncikálunk. A Kona tortával meg jól fejbe, egymást...
Vontattunk már autót és tartottunk (volna) divatbemutatót, de inkább táncikáltunk...ittunk versenysört is...tombol(áz)tunk. A vízbe ugrás meg alap, remélem.

Mi lesz idén még, kérdem Para úrat, mert annyira nem vagyok benne má'???

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

single speed vb? akkor te a dénes vagy.

King Kahuna

King Kahuna

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Húha!
Na jó, hogy csak így tudom meg. Asszem nekem alapból köllene menni, mint olyan, meg King Kahuna (19") - Explosif (19") - Jake the Snake (58cm) - Unit (20") - Fire Mountain (19") tulaj (185cm), de pont akkor lesz a single-speed vb Berlinben. Kapok felmentést?
2001-es Kula bicaja hivatalosan egyedül Marton Attilának van Pápán (19"), de nem adja el az istenért se, pedig csak ott porosodik a sublótja tetején...de azért próbálkozhatsz nála, bár elég nagy gyûjtõ õ is.
Bye

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
IV. Kona-találkozó: Kõszeg-Csónakház
Ami tavaly nem volt: DH kupa futam....

JÓÓÓÓ LESZ! ;D

Pigi

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
IV. KONA TALÁLKOZÓ 2004.08.13.-15.

street-es

street-es

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
helló!

le tudnátok írni nekem hogy milyen kona találkozó?mit szoktak ott csinálni?a válaszokat ide várom!kenwelo@freemail.hu köszi,sziasztok!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
194cm-el 19"-osat hajtok. 400-as nyeregcsõ tökig kihúzva pont elég, de szerintem majd õsz tájékán le lesz cserélve 20-21"-osra.

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
187 cm-hez 19"-os vázat vettem. eddig jó.

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Szia Vikvuk!

Semmi gondod ne legyen a talival kapcsolatban, sokan szoktak ott lenni, volt már ott 50 éves úr is, fiatal család, gyerekekkel, no meg sok bringás is.... milyen véletlen... ;D

Különben is, mindig lesznek jobbak, ne ez motíváljon. Ez nem verseny, hanem TALÁLKOZÓ! ;)

Szóval gyere, egyre többen lesztek legalább lányok! 8)

Üdv. Pigi

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy milyen egy ilyen találkozó?
Csupán azért mert kicsit félek lemenni, annyi nagy ember közé - igaz, már 4 éve tekerek, de még mindig a mazsola kategóriába sorolom magam, és picit meg vagyok szeppenve, ha olyanokkal találkozom, akik nálam jobbak (és az nem kevés)... Ezenkívül hót egyedül mennék, mivel senki nincs a környezetemben, aki még bringázna. ::)

Különben egyszer mikor szervizelni vittem kétkerekû kis pajtásomat, egy srác így ránéz: "Hm, mi ez? Roller?"
No igen, 14"-os Lava Dome. Nekem, a 153cmhez tökéletesen megfelel - mégha roller is :P

nyau!

KonaRider

KonaRider

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
A zúzás alatt nem dht értem, vagy ilyesmi, csak döntögetni a kanyarban meg ilyesmi. :P